Sağlıklı beslenirken;

bende yapicam teff i alinca

Kaptım bunu çok pratik, sağol canım. Unları alayım yılbaşına yapayım .
bende yapicam teff i alinca
benim tarifleri incelemem lazim, tek oldugumdan bayadir yemek yapmiyorum
Kızlar kıvamına bakın yapın olur mu, yağ çok koymayın, az, çok sıvı gelirse teff oranını artırabilirsin, hem çook yumuşak, hem de hiç ummadığınız kadar tok tutucu oluyor. Yerken anlamıyorsun, ama sonrasında acıkmıyorsun.

Keçiboynuzu da ben hep unlardan bir tık fazla katıyorum, siz tadına bakarak istediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Hem lezzet, hem şifa olsun.

Sen Almanya da yalnız mı yaşıyorsun Suzn? Ben de tek olduğum için hep böyle uyduruk şeyler yapıyorum

Tamamdır onu ayarlarız kuzum. Tok tutuyorsa süper
Bir de bunun üstüne şekersiz sos en güzel nasıl yapılır süt kakao hurma vb gibi.

avusturyadayim ailem var bosandim 2015de simdi ayni evde ama tek basimayim.
is cikisi bazen annemlere gidiyorum, aslinda gel yemek ye diyor ama gidince zor kalkiyorum o yüzdende fazla gitmemeye calisiyorum.
bende öyle aperatif seyler yapiyorum.

Tamamdır onu ayarlarız kuzum. Tok tutuyorsa süper
Bir de bunun üstüne şekersiz sos en güzel nasıl yapılır süt kakao hurma vb gibi.
Aslına hiç gerek yok, çünkü resmen bulutumsuu, çook hafif bir yapısı var. İlla ıslatmak istersen, biraz kakaoo/ süt karışımı olabilir sanki.

ben hem yemek hem abur cubur yiyordum, daha beter. Akşam yemeğinin üzerine tatlısız gün geçirmezdim. Traliçe, cheesecakee , pahhh dünyayı yedim.
Bir anım anlattım mi bilmiyorum, 3 kişiyi. Arkadaşın doğum günü bir büyük boy pastayı 3e boldurduk kafede ben koca bir dilimin hepsini yedim . Sonra içim bayıldı dedim kalktık lahmacun yemeğe gittik 1 lahmacun 1 ayran . Canım üstüne yine tatlı istedi supangle üstü dondurma yedim . Ben boğazı tutmasam obez olurum bünyem müsaitti çünkü

avusturyadayim ailem var bosandim 2015de simdi ayni evde ama tek basimayim.
is cikisi bazen annemlere gidiyorum, aslinda gel yemek ye diyor ama gidince zor kalkiyorum o yüzdende fazla gitmemeye calisiyorum.
bende öyle aperatif seyler yapiyorum.
Allah Allah, hangi salak senin gibi fıstık hatunu elinden kaçırmış.

Evet ya, tek başına düzene alışınca bir yere gidesi de pek olumuyor insanın. Karabuğdayı (greçka) hayatına sok derim, salatayı, yoğurdu yemek haline dönüştüyor. Çok pratik

Çok merak ettim bu tarifi ya
Ya internetten bak teff ile çok daha kaliteli tarifler kesin çıkar. Bu tamamen benim uydurmam, hani işe gelirken ama ben ne yicem diye yaptığım şey...içinde un yok ya, o yüzden ağırlaşmıyor.

Ama yemek sitilin aynı benmiş. Bir de çok kafa arkadaşım vardı, İstanbulu her hafta sonu karış karış gezer, durmadan yerdik

aldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
karabugday var canim kinoada almistim bir ara tekrar bu aliskanliklarima dönmem lazim.
kinoayla salata muhtesem oluyor.

hey maşallahhhhhhhh

aman benım bünyemde müsait kilo almayaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…