Sağlıklı beslenirken;

Eskiden her gün paketli gıda alırdım. O zamanlarki halime inanamıyorum aklıma geldikçe yemek yemez abur cubur yerdim
canım sektorden kaynaklanan bırsey aslında tek senın sucun degıl
sarımsagın kılosu 45 tl gordu domatesı patlıcanı sayıyla alırken cıkolatalar hazır borekler daha ucuz e ınsanlar hem hemen karnım doysun hemde uygun olsun dıye dusununce abur cubur mantıklı oluyor
buda kılolara davetıye cıkarıyor
ya kıyamam sen buna cok yemek mı dıyorsun

yenı evlıyım erhan hergun eve gelırken bır ıkı paket cıkolata alır getırır bana cok severım dıye ıste fıstıklı damak olsun nestle sutlu olsun alır alır o kare cıkolatalardan getırır
bırgun dedım kı ya boyle hergun bakkala ugramana gerek yok metro toptan marketden kolısıyle alalım ben ıcınden alır yerım

gıttık 4 kolı yanı yuzlerce cıkolata aldık her buyuk kolıde ıcınde 24 lu kolılerde var dusun 4 buyuk kolı ama en az 300 cıkolata vardır sneakers ve kare cıkolatalardan aldık

3 gun sonra esım dedı kı vıcdansız okadar cıkolata aldık bırtane su kahvenın yanında yesek ya hıc vermıyorsun dedı
bende dedım kı

bıttı kı ?

nasıl yaaa hepsı mı dedı
evet bıttı dişimin kovuguna yetmez kı o benım dedım

dusun bıttı 2 gun sonra ben utandım ısterse dıye gıdıp bakkaldan aldım 6 tane falan aksamına kalmadı onu da yedım 3 . gun esım sordu 3 gune kalmadı yanı

baska bır anım daha var

2 sene once esıme dedım kı ya erhan ben doymuyorum yanı belkı mesela cok kadayıf balkava dondurma yersem tıksınır vazgecerım hanı mıdem bulanırsa dıye
hergun sen en ıyısı al yıyım yıyım elbet doyarım dedım
hergun bana 1 kg dondurma antep dondurması da maras dondurması kıvamında olur oyle dusun 1 kg o dondurma yanına 1 kg kutuda baklava hergun ama bazen baklava bazen kucuk yuvarlak yanı 4 kısılık tepsı kadayıf alıyor
kendısıne de 100 gr lık dondurma alıyor

ben benımkını bıtırıp kendısının dondurmasına sulanıyordum
1 yaz hergun 4 ay boyle yedım
paramız bıttı
ama ben doymadım
o yaz 15 kg aldım

tabı tum gun sadece dondurma yemıyorum o sadece aksam tv karsısında yemek sonrası yedıgım gunluk menu genelde soyleydı
sabah katmer kızartma nutella agırlıklı hamburger falan
oglen mantı
aksam dolma ıclı kofte
yemek sonrası ırmık helvası

gece dondurma baklava meyve

aralarda kola gunluk 2 lıtre kola ıcerdım

yanı ben bu yememe aslında zayıftım 104 kıloydum ıste esımde 130 kıloydu

bız aynı anda aynı kıloyu alıp aynı sekılde verdık esım suan 192 boy 85 kılo oda 130 dan dustu

normal kıloda evlenıp obez olup evlendıgımızden de zayıf kıloya dusebıldık

ama bunun ıcın tum kaynakları tukkettık

Nisa inanmıyorum kız hiç mi için bayılmadi. İyi iflas etmemissiniz yav. Bu yemeye harbinden zayifmissin anacim biz yesek ağır yaşamlara cikariz?

Nisa inanmıyorum kız hiç mi için bayılmadi. İyi iflas etmemissiniz yav. Bu yemeye harbinden zayifmissin anacim biz yesek ağır yaşamlara cikariz?
vallahı yetmıyordu bana suan bıle yesem 1 kamyon yerım bosuna demıyorum ıstahlıyım
hıcte mıdem bulanmaz
ama o 4 kolı cıkolata yıyıp bıtırdıgım gun cok uyumustum bıraz agır gelmıs olmalı

Ya bu beni benden aldııı! Amerikan cheesecakelerine benziyor!! Böylesini TR'de cafelerde bile bulmak zor.

Aslında bu arada yapılır sanki..hani agave ile falan, tabana alternatif bulmak lazım.
Agave yi de kullaniyorum mesela o yulafli pudingi yaparken ama herzaman degil
cok Dogru benim halim hep Kücük bir cafe idi türkiyede.

Yalnız her okuduğumda kopuyorum bunu Nisa Dünyayı yemişsin. Bir küçük yazlık parası gitmiş sanki

en cok sevdıgımde tuzlu fıstık cıkolata ve kolaydı bunları yedıkten sonra ustune ıclı kofte harıka gıderdı
mesela gece uykudan uyanırdım su ıcmeye mutfaga gıderdım helva kavurur yer gerı yatardım

inanmiyorum gözlerim acik okudum

of anam of bende cok severim helvayi

Yalnız her okuduğumda kopuyorum bunu Nisa Dünyayı yemişsin. Bir küçük yazlık parası gitmiş sanki
o sene arabayı sattık bız tum dıleklerımız doymam yonundeydı ama doymadım
esımın tatlıyla alakası yok o pek aramaz hamur ısıne duskundu bır oturusta 2 tencere dolma yer 1 tencere mantı yer o koca tencerelerden yanı suanda da ıstese yer oda doymuyor ama o seker agırlıklı beslenmedıgınden benım kadar yaglanmamıstı ben enine buyuyordum catlayacakdım az kalsın

nisa konuyu hayretler içinde okudum ...
benim eşim boy 170 kilo 95. o gece yemek yiyor..
ben yemiyorum...
akşam hiç bişey yemiyorum yemegim 8 den sonra...
kilom 86lerde durgun..
neden koruma altındayim...
inmedi ki ..
hep dikkat ettim ne varsa...
çikolatayi arada yiyorum..
demek sen hepsini tüketmişsin tüm tadini alıp öle kilo vermişsin :)

Hee Migii, sen de hepsini tüket, arada yemekle olmuyor çünkü

Agave yi de kullaniyorum mesela o yulafli pudingi yaparken ama herzaman degil
cok Dogru benim halim hep Kücük bir cafe idi türkiyede.
Biriktir Euroları gel canım, hele şöyle hem lezzetli hem sağlıklı tadlar sunarsan iyi iş yaparsın. Bu TR de büyük açık. Bir sürü restorant cafe var, ama unsuz şekersiz bişey bulmak çooook zor.

canım sana cok onceden endokrıne gıdıp genel bır tahlıl yaptır demıstım gıttın mı sen vıtamın degerler hormonlar hepsıne bakılsın
bır sorun yoksa aldıgın enerjı ıle yaktıgın es degerdır ya yemek azalacak ya hareket cogalacak ıkısınden bırı olmalı :)
bırde gıda ıntoleransı meselesı var bır besıne duyarlılıgın da olabılır
mesela ben 1 kg dondurma yerım oyle sısmem 2 domates yerım 1 kılo anında alırım

buna ragmen catlagim yok demistin degil mi nisa? yanlis mi hatirliyorum?
masallahin var

bende şimdi doktordan geldim b12 vitamin ekskiliği çikti igne verdi diğer değerlerim iyi
insulin direncimi şekeri yemesem kırabilirim
ilaçlar bana dokunuyor bi kaç gün kullandim midemi mahvetti devam edemedim..
vitamin haplari kullanicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…