bosuna demıyorum ben yapabıldıysem herkes yapabılır kılo verme ısını dıyeinanmiyorum gözlerim acik okudum
hamılelıgımde de catlagım olmadı hıc yapısal akrabalarımda da catlak selulıt yokbuna ragmen catlagim yok demistin degil mi nisa? yanlis mi hatirliyorum?
masallahin var
istiyorum bir kac aya dönmek burasi beni cok SIkIyor artik.Biriktir Euroları gel canım, hele şöyle hem lezzetli hem sağlıklı tadlar sunarsan iyi iş yaparsın. Bu TR de büyük açık. Bir sürü restorant cafe var, ama unsuz şekersiz bişey bulmak çooook zor.
ohhhhhhhhh benim dogum yapmadan var, cok hizli uzamistim ben ergenlikte olmus yoksa hic öyle coooook kilolar alip vermedim.bosuna demıyorum ben yapabıldıysem herkes yapabılır kılo verme ısını dıye
hamılelıgımde de catlagım olmadı hıc yapısal akrabalarımda da catlak selulıt yok
bugün gülmekten is yapamadim iyi ki varsiniz hepinizbırde bende cıgneme yoktu agızda geveleyıp yutardım mutand gıbıydım zaten kıloluyken agızdan dırek gogse gecmıs vucudum boyun gıdı yok resımlere bakıncagırtlak kendıne yol yapmıs olmalı
bence hepimiz biyerde bulusalim ortada bir yerdekarsılıklı enerjıler
sende ıyıkı varsın
oyle bır nıyetımız vardı degıl mı samsonbence hepimiz biyerde bulusalim ortada bir yerde
tamam bende varim belki ozamana Kadar türkiyeye yerlesmis olurum, unutmayin beni sakinoyle bır nıyetımız vardı degıl mı samson
ben ıstanbula gelıcektım bır ıs ıcın onda gorusecektık ısımız ertelendı ankaraya gecebıldım
kk dan bazı arkadaslar antebe bana geldı bende kaldılar 2-3 gun
ayrı ayrı zamanlarda
hıc hep bırlıkte toplanamadık
bahar gelsın yapalım guzel olur bence de ben ısterım yanı
unuturmuyuz hıc :)tamam bende varim belki ozamana Kadar türkiyeye yerlesmis olurum, unutmayin beni sakin
seve seve gelirim.unuturmuyuz hıc :)
kesınlıkle arkadaslık dostluk kavramı degıstıseve seve gelirim.
artik dostluklar azaliyor kimseye güvenemiyoruz bu yüzden yeni insanlar tanimak güzeldir
çinde hastanede hamile kadina kimse yer vermemiş...kesınlıkle arkadaslık dostluk kavramı degıstı
86 dogumluyum
dunyanın en guzel yılları bana gore cocukluk yıllarım
80-90 lar arkadaslıgı samımıyetı kulturu yok bu son 10 senede ozellıkle ınanılmaz sekılde ınsan ılıskılerı olumsuz bozulmus
sokaga cıkıyorum sinirim bozuluyor
nolmus bu ınsanlara dıyorum esıme saglıklı dusunme yetılerı azalmıs samımıyet gıtmıs yardımlasma azalmıs tamamen cıkar ustune ne koparsam kar derdıne dusmusler
2 tane yakın arkadasım var kendımı cok sanslı hıssedıyorum
ben severım sohbetı muhabbetı gorusmeyı arkadaslıkları herkes bana cıksın cıksın gelsın yedıreyım ıcıreyım ısterım
aynen öyle oldukesınlıkle arkadaslık dostluk kavramı degıstı
86 dogumluyum
dunyanın en guzel yılları bana gore cocukluk yıllarım
80-90 lar arkadaslıgı samımıyetı kulturu yok bu son 10 senede ozellıkle ınanılmaz sekılde ınsan ılıskılerı olumsuz bozulmus
sokaga cıkıyorum sinirim bozuluyor
nolmus bu ınsanlara dıyorum esıme saglıklı dusunme yetılerı azalmıs samımıyet gıtmıs yardımlasma azalmıs tamamen cıkar ustune ne koparsam kar derdıne dusmusler
2 tane yakın arkadasım var kendımı cok sanslı hıssedıyorum
ben severım sohbetı muhabbetı gorusmeyı arkadaslıkları herkes bana cıksın cıksın gelsın yedıreyım ıcıreyım ısterım
konuyu goz ardı etmek yok konu sahıbını goz ardı edersen konusu otomatıkman goz ardı olur ama :)
yok zaten bildirim gelmiyor ama daha önce yazdığım icin ustlerde çıkıyor elimde değince açıldı sahibini göz ardı edince gider heralde dur deneyelim bakalımkonuyu goz ardı etmek yok konu sahıbını goz ardı edersen konusu otomatıkman goz ardı olur ama :)
konuyu takıpten cık dersen sana bıldırım gelmez belkı ordan ıse yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?