Sağlıklı beslenirken;

inanmiyorum gözlerim acik okudum
bosuna demıyorum ben yapabıldıysem herkes yapabılır kılo verme ısını dıye

buna ragmen catlagim yok demistin degil mi nisa? yanlis mi hatirliyorum?
masallahin var
hamılelıgımde de catlagım olmadı hıc yapısal akrabalarımda da catlak selulıt yok

Biriktir Euroları gel canım, hele şöyle hem lezzetli hem sağlıklı tadlar sunarsan iyi iş yaparsın. Bu TR de büyük açık. Bir sürü restorant cafe var, ama unsuz şekersiz bişey bulmak çooook zor.
istiyorum bir kac aya dönmek burasi beni cok SIkIyor artik.
bir 35 yil daha katlanamicam.
insanlari soguk sevimsiz,
her sey kuralli, düzenli, SIKI, disiplinli
biyere Kadar güzel ama aksam 6.30 da marketlerin kapanmasi bile canimi SIKIyor.
her yer belki monoton bir sürü sonra türkiyede de öyle olacak ama en azindan benim memleketim diyecegim. Burda iki kültür arasinda kaliyorsun.

bosuna demıyorum ben yapabıldıysem herkes yapabılır kılo verme ısını dıye

hamılelıgımde de catlagım olmadı hıc yapısal akrabalarımda da catlak selulıt yok
ohhhhhhhhh benim dogum yapmadan var, cok hizli uzamistim ben ergenlikte olmus yoksa hic öyle coooook kilolar alip vermedim.
masallah sana

bence hepimiz biyerde bulusalim ortada bir yerde
oyle bır nıyetımız vardı degıl mı samson
ben ıstanbula gelıcektım bır ıs ıcın onda gorusecektık ısımız ertelendı ankaraya gecebıldım
kk dan bazı arkadaslar antebe bana geldı bende kaldılar 2-3 gun
ayrı ayrı zamanlarda
hıc hep bırlıkte toplanamadık

bahar gelsın yapalım guzel olur bence de ben ısterım yanı

tamam bende varim belki ozamana Kadar türkiyeye yerlesmis olurum, unutmayin beni sakin

seve seve gelirim.
artik dostluklar azaliyor kimseye güvenemiyoruz bu yüzden yeni insanlar tanimak güzeldir
kesınlıkle arkadaslık dostluk kavramı degıstı
86 dogumluyum
dunyanın en guzel yılları bana gore cocukluk yıllarım
80-90 lar arkadaslıgı samımıyetı kulturu yok bu son 10 senede ozellıkle ınanılmaz sekılde ınsan ılıskılerı olumsuz bozulmus
sokaga cıkıyorum sinirim bozuluyor
nolmus bu ınsanlara dıyorum esıme saglıklı dusunme yetılerı azalmıs samımıyet gıtmıs yardımlasma azalmıs tamamen cıkar ustune ne koparsam kar derdıne dusmusler

2 tane yakın arkadasım var kendımı cok sanslı hıssedıyorum

ben severım sohbetı muhabbetı gorusmeyı arkadaslıkları herkes bana cıksın cıksın gelsın yedıreyım ıcıreyım ısterım

çinde hastanede hamile kadina kimse yer vermemiş...

oturanlar sürekli telin elinde...
kocasi da kadını sirtina oturtmuş...
gerçekten yer vermeyenlere çok sinirlendim..
insanlık ayıbı...

aynen öyle oldu
bende 84 dogumluyum, en güzel yillarim cocukkendi.
disarda oynardik - yetinirdik - mutluyduk.
ki ben hep söylerim bunu, avusturyada 28 m² bir evdeydik.
inanmiyor kimse ama lüks icinde degildik ama hala o günleri severek aniyorum cünkü annem ve babam istedigimizi yinede alirdi.
simdi dedigin gibi herkes cikarci, arkadas oluyorsun her seyini alma pesinde.
benimde görüstügüm 2 Dostum var digerleri hep türkiyede.
iki kiz kardesim var onlarla aram iyi.
iki günlük dünyada malesef paylasamiyoruz

kızlar bişey sorcam yav mesela konulardan yandan yorum yazdığınız konuları tıklayıp ordan takip ettiklerime bakıyorum ama önceden yazdığım bir konuyu şimdi nasıl oradan çıkarabilirim konu göz ardı etme var mı elim bastı yanlışlıkla N nscckts kuzu sen bilirsin belki

konuyu goz ardı etmek yok konu sahıbını goz ardı edersen konusu otomatıkman goz ardı olur ama :)
konuyu takıpten cık dersen sana bıldırım gelmez belkı ordan ıse yarar

konuyu goz ardı etmek yok konu sahıbını goz ardı edersen konusu otomatıkman goz ardı olur ama :)
konuyu takıpten cık dersen sana bıldırım gelmez belkı ordan ıse yarar
yok zaten bildirim gelmiyor ama daha önce yazdığım icin ustlerde çıkıyor elimde değince açıldı sahibini göz ardı edince gider heralde dur deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…