Sağlıklı beslenirken;

olmus valla çıkmıyor teşekkür ederim nisa♥♥
rıca ederım ne demek
bırde suraya bas konus ozellıgı eklense bırde bırını neden goz ardı ettıgımızı ekleyebılsek goz ardı ederken bılgılendırme kutucugu olsa hatırlayacagımız super olurdu
bu ıkısı ne zaman olur ben ozaman cok mutlu olurum

hahaha ya genelde konuları ordan takip ediyorum bazen bildirim kaçıyor mesaj yazdığınız konulardan bakıyorum elim değiyor gereksiz insanların sayfasına gitti elim de ama sayende göz ardı edince gitti keşke karşılıklı iki tarafta da gitse engellense ya sesli klavyeden yazsana daha rahat

seslı klavyede ısıme yaramıyor ben burda tınımı nagmemı duyurmak ıstıyorum hanı karsılıklı konusuyor gıbı

Memleketim güzel diyince BDV de beni taşlıyorlar valla ...çok Avrupa sevdalısı var, senin ne dediğini iyi biliyorum.

Kardeşimde Paris'in göbeğinde, gitsem bi daha zor dönerim diye cins cins konuşuyordu, şimdi gelince İstanbul'un toprağına kapanıcak oh olsun onaa.

beni de tasliyorlar arkadasim tek degilsin. anlamiyorlar bende buyrun gelin diyorum.
b.. var avrupada.
bunalima giriyorsun
bir de ben Burda dogup büyüdüm sevmem lazim ama su kasvetli sehir beni mahvediyor resmen psikolojimiz bozuluyor Burda.
yapacak bir sey de bulamiyorum hergün cafelerde oturamam.
aktivite diyor cok bilmisler bunada para lazim ve Burda öyle seyler cok pahali.
hizmet sektörü pahali kuaför vb. hic gitmem mesela.

bence hepimiz biyerde bulusalim ortada bir yerde
Yes! Süper olur bahardaa. Bursa mı yapsak? Hiç bıkmıyorum Bursa'dan

Yes! Süper olur bahardaa. Bursa mı yapsak? Hiç bıkmıyorum Bursa'dan
tam merkez olsun
ya da herkesın ıstanbulda kalacak yerı varsa ıstanbulda olabılır bursa da neresı var bılmıyorum orda tek bıldıgım cekırgeydı akrabam oturuyorda

he yaa, 25 Euro ya saç kesiyor, yıkamasına ayrı para diyorr.

Ben de bir keresinde yine turla geziyordum, turdaki herkes paris sulanıp, memlekete laf atıyor yaşanır mı diye...sanıyorlar ki herkes Champs -elysee şartlarında yaşıyor yaw 20 km dışında iğrenç tek oda evlere 900 Euro kira istiyorlar.

annem ve babam yillar önce Parise gittiler hic begenmemisler insanlari cok suratsizmis.
bir anket yapildi siralamaya göre
Paris
Kuveyt
Viyana
en sevimsiz, suratsiz, soguk insanlarmis

aynen öyle en nezih yerlerindeyiz sanki

istanbulda olur ben otelde kalicam mecbur
bende ankara dısında neresı olursa otelde kalıcam mecbur
bırde esım ve cocugumla gelıcem ahsenı esıme paslarım kendım cıkar gelırım
hos Samsonn ahsenı mıncırmak ıstermıydın bılemıyorum kedı gıbıdır koydugumuz yerden alırız yaramaz degıldır hatta bacak bacak ustune atar kahve ıcer ee nasılsınız da der ama bılemedım ahsenle mı geleyım ahsensız mı ya da 15 dk bızımle dursun esıme vereyım parka gotursun hah bu olur

getir onuda tabiki sevelim

bursaya hic gitmedim yani belki cocukken ama hatirlamiyorum, olur.

Tamam kızlar, bahar gelsin. Bakalım inşallah, ayarlarız herkes için neresi daha uygun olursa.
tam merkez olsun
ya da herkesın ıstanbulda kalacak yerı varsa ıstanbulda olabılır bursa da neresı var bılmıyorum orda tek bıldıgım cekırgeydı akrabam oturuyorda

Ouu, en güzel yerinde oturuyor sizinkiler. Çok severim, bir kaç kez orada otelde kaldım. Genelde tophane civarında kalıyorum ben, ama mutlaka çıkar bir çekirge havası alırım. Bi tavuk çorbası, kazandibi yapar iki turlar inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…