tam yabancı uyruklu gıbı yutarak mı konusuyorsun yoksa sadece bazı kelımelerı mı hatırlamıyorsungetir onuda tabiki sevelim
hadı ya bak bunları bılmıyordum bursaya karar verırsek ugrayacagımız yerler bellı olduTamam kızlar, bahar gelsin. Bakalım inşallah, ayarlarız herkes için neresi daha uygun olursa.
Ouu, en güzel yerinde oturuyor sizinkiler. Çok severim, bir kaç kez orada otelde kaldım. Genelde tophane civarında kalıyorum ben, ama mutlaka çıkar bir çekirge havası alırım. Bi tavuk çorbası, kazandibi yapar iki turlar inerim
Mıncırmak ne kelimeee, yeerim ben onu yaaa. Çok sevimliii! Mikrop!!bende ankara dısında neresı olursa otelde kalıcam mecbur
bırde esım ve cocugumla gelıcem ahsenı esıme paslarım kendım cıkar gelırım
hosSamsonn ahsenı mıncırmak ıstermıydın bılemıyorum kedı gıbıdır koydugumuz yerden alırız yaramaz degıldır hatta bacak bacak ustune atar kahve ıcer ee nasılsınız da der ama bılemedım ahsenle mı geleyım ahsensız mı ya da 15 dk bızımle dursun esıme vereyım parka gotursun hah bu olur
hayir aslina cok güzel diyorlar, simdi hem almanca hem türkce konusarak büyüdügüm icin aklima gelmiyor falan veya yazim hatalarim oluyor.tam yabancı uyruklu gıbı yutarak mı konusuyorsun yoksa sadece bazı kelımelerı mı hatırlamıyorsun
bayılıyorum da ben var oraya gelmek seklınde konusanlara :)
ya cok tatlıhayir aslina cok güzel diyorlar, simdi hem almanca hem türkce konusarak büyüdügüm icin aklima gelmiyor falan veya yazim hatalarim oluyor.
ben var gitmek gelmek gibi degil konusmam R leri söyleyemiyorum o komik oluyor ama diger kardeslerim söylüyor mesela.
istanbulda olur ben otelde kalicam mecbur
bende ankara dısında neresı olursa otelde kalıcam mecbur
bırde esım ve cocugumla gelıcem ahsenı esıme paslarım kendım cıkar gelırım
hosSamsonn ahsenı mıncırmak ıstermıydın bılemıyorum kedı gıbıdır koydugumuz yerden alırız yaramaz degıldır hatta bacak bacak ustune atar kahve ıcer ee nasılsınız da der ama bılemedım ahsenle mı geleyım ahsensız mı ya da 15 dk bızımle dursun esıme vereyım parka gotursun hah bu olur
R ler disinda öyle konusuyorum evet.ya cok tatlı
bence sorun yok
anlasırız ya ne olacak yazdıgın gıbı konusuyorsan zaten gayet guzel
bu kulaklar ne turkceler duydu
buda iyiİstanbul'da anacuğumun evi var kızlar. Orada buluşursak bi haftasonu kalırız, hiç sorun değil.
Bursa'da ise bi butik otel var. Adam tanıyor beni artık, her sıkıldığımda kaçıp gidiyorum çünküGüne iskenderle başlıyorum. Long live Bursa
Lahmacunaaa hayır demek çok zor bi imtihaaan . Oyumu 1 taneden bişey olmazla kullanıyorum benkizlar annem lahmacun yapcakmis aradi simdi, ne yapayim pek yemem aslinda hamur isi.
cok eglencelı olcak yaİstanbul'da anacuğumun evi var kızlar. Orada buluşursak bi haftasonu kalırız, hiç sorun değil.
Bursa'da ise bi butik otel var. Adam tanıyor beni artık, her sıkıldığımda kaçıp gidiyorum çünküGüne iskenderle başlıyorum. Long live Bursa
ben olsam yarım yerdım yanına da 2 tabak salata 2 bardak ayran 1 kase de corba ıcerdımLahmacunaaa hayır demek çok zor bi imtihaaan . Oyumu 1 taneden bişey olmazla kullanıyorum ben
bence yarım yekizlar annem lahmacun yapcakmis aradi simdi, ne yapayim pek yemem aslinda hamur isi.
ya yemeden nasıl olacak ben o kısımda takılıyorum Nisaaa.cok eglencelı olcak ya
cılegın tadınıda mılfoyun tadını da bılıyorum ıkısını bırlestırıp yemıs gıbı dusundum ve yemıs kadar oldumya yemeden nasıl olacak ben o kısımda takılıyorum Nisaaa.
Adaya gidersek meselaa ben size bi çilekli milföy ısmarlayamacak mıyım?
Piknik yapacağız gibi gözüküyor deseneecılegın tadınıda mılfoyun tadını da bılıyorum ıkısını bırlestırıp yemıs gıbı dusundum ve yemıs kadar oldum
bence kahve cay guzel olur sohbet ederken gluten zehırlenmesı yasamak ıstemem
ben de gelirim kızlar eğer İstanbul olursa haberleşelim mutlakacok eglencelı olcak ya
Cok ince yapcaklarbence yarım ye
burdakı gıbı mayasız hamura bol harcla yapılmayacak sonucta
yanına 2 tabak salata ve corba ayranda tabı
Ayran iyi fikir bayadir icmedimben olsam yarım yerdım yanına da 2 tabak salata 2 bardak ayran 1 kase de corba ıcerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?