Sağlıklı beslenirken;

hadı ya bak bunları bılmıyordum bursaya karar verırsek ugrayacagımız yerler bellı oldu

Mıncırmak ne kelimeee, yeerim ben onu yaaa. Çok sevimliii! Mikrop!! Bizimle takılsın bencee

tam yabancı uyruklu gıbı yutarak mı konusuyorsun yoksa sadece bazı kelımelerı mı hatırlamıyorsun
bayılıyorum da ben var oraya gelmek seklınde konusanlara :)
hayir aslina cok güzel diyorlar, simdi hem almanca hem türkce konusarak büyüdügüm icin aklima gelmiyor falan veya yazim hatalarim oluyor.
ben var gitmek gelmek gibi degil konusmam R leri söyleyemiyorum o komik oluyor ama diger kardeslerim söylüyor mesela.

ya cok tatlı
bence sorun yok
anlasırız ya ne olacak yazdıgın gıbı konusuyorsan zaten gayet guzel
bu kulaklar ne turkceler duydu

istanbulda olur ben otelde kalicam mecbur

İstanbul'da anacuğumun evi var kızlar. Orada buluşursak bi haftasonu kalırız, hiç sorun değil.

Bursa'da ise bi butik otel var. Adam tanıyor beni artık, her sıkıldığımda kaçıp gidiyorum çünkü Güne iskenderle başlıyorum. Long live Bursa

cok eglencelı olcak ya

ya yemeden nasıl olacak ben o kısımda takılıyorum Nisaaa.

Adaya gidersek meselaa ben size bi çilekli milföy ısmarlayamacak mıyım?
cılegın tadınıda mılfoyun tadını da bılıyorum ıkısını bırlestırıp yemıs gıbı dusundum ve yemıs kadar oldum
bence kahve cay guzel olur sohbet ederken gluten zehırlenmesı yasamak ıstemem

Piknik yapacağız gibi gözüküyor desenee

Yalnız bu tatlandırıcılı çikolatalara kesinlikle tövbe ediyorum...az bişey yedim her seferinde davul gibi yapıyor midemi.

Kizlar bir sey sorucam annemlere geldim simdi. Hepsi panik icinde banknotlar degisecekmis ya bu hangileri hepsi degil, degil mi?
Yani YTL TL den daha önceydi onlari mi kastediyorlar. Annemler bozdurup getiriyor gidince hemen elimizde olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…