ytl tl den onceydıKizlar bir sey sorucam annemlere geldim simdi. Hepsi panik icinde banknotlar degisecekmis ya bu hangileri hepsi degil, degil mi?
Yani YTL TL den daha önceydi onlari mi kastediyorlar. Annemler bozdurup getiriyor gidince hemen elimizde olsun diye.
tatlandırıcıların sekerden daha cok zarar verdıgı soylenmıstı bır ara dogrulugunu arastırmadım ama epey ses getırmıstı buPiknik yapacağız gibi gözüküyor desenee
Yalnız bu tatlandırıcılı çikolatalara kesinlikle tövbe ediyorum...az bişey yedim her seferinde davul gibi yapıyor midemi.
Yani simdiki parayi kapsamiyor degil miytl tl den onceydı
ne zaman degısecekmıs benım nıye haberım yok ya
yoo degısım falan yok hatta netde arastırdım ben mı bılmıyorum dıye :)Yani simdiki parayi kapsamiyor degil mi
ha bu sey dıyor
Tamam canim simdi oldu bende öyle biliyorum öyle anladim yazidan ama size sorayim dedimha bu sey dıyor
eskıden ytl seklındeydı baknotlar baya eskıden
elınde hala oyle para olan varsa bankaya getırsın dıyor bankada yenı tarıhlı para vermek ıcın
elınde hala ytl sı olan var mı ya ytl bıttı tl ye gectı sonucta baya oldu
Yok yok, eski üzerinde YTL yazanlar için o. Artık hiç piyasayada dolasmiyor zaten. Yastığının altında saklayan varsa getirdi getirdi, yoksa parası pul olur, anca sobanın odunu tutuşturur diyor
ben olsam hepsini yerdim valla nefis duruyor afiyet olsunSadece yarısını yedim yanında ayran ve yeşillik
Göndermicektim canınız ceker diye.
Gercekten tadıda enfes olmuş ama tutmam lazım kendimi. Allahtan burda saat 17:30 daha erken gec yemiş olmadımben olsam hepsini yerdim valla nefis duruyor afiyet olsun
süper irade ,tebrik ederimGercekten tadıda enfes olmuş ama tutmam lazım kendimi. Allahtan burda saat 17:30 daha erken gec yemiş olmadım
Canım tsk ederim yapcak bir şey yok yagdan vermem lazımsüper irade ,tebrik ederim
benim deeCanım tsk ederim yapcak bir şey yok yagdan vermem lazım
oh afıyet olsun sevındım yarısını yemene sımdı oturup kacamakla yemedın ıradenı korudun sonra mukafatını goreceksın :)Sadece yarısını yedim yanında ayran ve yeşillik
Enfes görünüyor, benim böyle yemeklere başlayıp yarıda birakmam imkansız. 3 metrelik duvardan atlatıp yere 1 metre kala durmak kadar imkansız. En az 4 tane yerdim kesin.Sadece yarısını yedim yanında ayran ve yeşillik
Canım bunu yesem hedefime ulaşamicam pişman olucam dedim kendime yemedim. Tadını biliyorsun, tadına baktın, tamam hepsi aynı dedimEnfes görünüyor, benim böyle yemeklere başlayıp yarıda birakmam imkansız. 3 metrelik duvardan atlatıp yere 1 metre kala durmak kadar imkansız. En az 4 tane yerdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?