İyi ki öyle yapmışım doydumda zaten.oh afıyet olsun sevındım yarısını yemene sımdı oturup kacamakla yemedın ıradenı korudun sonra mukafatını goreceksın :)
Nasıl olcak bilmiyorumbenim dee
e degerın yuksekken sıslık olmuyor mu vucutda o ödemdır yanı bıraz yag oranı bıraz odem olabılır oyle moralını bozma hallolmayacak toparlanmayacak rakamlar degıl kıKızlar benim moralim cok bozuk eve geldim şimdi banyo yaptım bi ölceyim bakalım dedim.
Karnımızı deligin ordanmı ölcüyoruz? Görsele göre öyle eger öyleyse benim yanlarım var o yüzden durum vahim gögüs cevresi 87/göbek 80/ kalcada en geniş yeri demi yani popo 102 ya nasıl oluyor ya
Ben de hiç olcmedim canım, boy kg nasıl ki senin? Hedef ne?Kızlar benim moralim cok bozuk eve geldim şimdi banyo yaptım bi ölceyim bakalım dedim.
Karnımızı deligin ordanmı ölcüyoruz? Görsele göre öyle eger öyleyse benim yanlarım var o yüzden durum vahim gögüs cevresi 87/göbek 80/ kalcada en geniş yeri demi yani popo 102 ya nasıl oluyor ya
Canım günaydın boy 172 kilo 63Ben de hiç olcmedim canım, boy kg nasıl ki senin? Hedef ne?
Günaydın canım ödem hep oluyor evete degerın yuksekken sıslık olmuyor mu vucutda o ödemdır yanı bıraz yag oranı bıraz odem olabılır oyle moralını bozma hallolmayacak toparlanmayacak rakamlar degıl kı
o sene arabayı sattık bıztum dıleklerımız doymam yonundeydı ama doymadım
esımın tatlıyla alakası yok o pek aramaz hamur ısıne duskundu bır oturusta 2 tencere dolma yer 1 tencere mantı yer o koca tencerelerden yanı suanda da ıstese yeroda doymuyor ama o seker agırlıklı beslenmedıgınden benım kadar yaglanmamıstı ben enine buyuyordum catlayacakdım az kalsın
oyle bır nıyetımız vardı degıl mı samson
ben ıstanbula gelıcektım bır ıs ıcın onda gorusecektık ısımız ertelendı ankaraya gecebıldım
kk dan bazı arkadaslar antebe bana geldı bende kaldılar 2-3 gun
ayrı ayrı zamanlarda
hıc hep bırlıkte toplanamadık
bahar gelsın yapalım guzel olur bence de ben ısterım yanı
beni de tasliyorlar arkadasim tek degilsin. anlamiyorlar bende buyrun gelin diyorum.
b.. var avrupada.
bunalima giriyorsun
bir de ben Burda dogup büyüdüm sevmem lazim ama su kasvetli sehir beni mahvediyor resmen psikolojimiz bozuluyor Burda.
yapacak bir sey de bulamiyorum hergün cafelerde oturamam.
aktivite diyor cok bilmisler bunada para lazim ve Burda öyle seyler cok pahali.
hizmet sektörü pahali kuaför vb. hic gitmem mesela.
Töbe de kızgünaydın kizlar karnım davul gibi uyandımkurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne
Canım günaydın boy 172 kilo 63
Beli yanlış ölcmüş olabilirim 77 olabilir ama ne farkedecek
sen verirsin güveniyoruz sana.senın kilon iyi bence
ben kendimi atam bir yerlerde
ben 1,65 boy 65 kg
ölçülerimi bilmiyorum 38 beden giyiyorummmm
hahha demi Sabah Sabah gördün bir de
canim görmemistim hedef 59/60 yoksa cok zayif duruyorum, agirlik calistim bir süre etim sIKIBen de hiç olcmedim canım, boy kg nasıl ki senin? Hedef ne?
demicemTöbe de kız
sen verirsin güveniyoruz sana.
ya bende de Problem biraz yesem hemen aliyorum cok az yiyorum yani porsiyonlarimi abartmiyorum buna ragmen veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?