siskinliktir o gecergünaydın kizlar karnım davul gibi uyandımkurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne
kahvaltin cok güzeldün 20 dk cardio 35 dk kalça bacak çalıştım spor olarak
akşam benım evde pizzalar uçuştu amma yemedim nasılsa tadını bılıyorum
1 tabak ıspanak ve 1su bar.yaoğurdumu yedim çekildi kenara
bugun
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
10 tane kadar zeytin
10 tane kadar fıstık
peynir (aha bundan da vazgecemiyorm ezine)
biber,domtes
1 kase kadar yoğurdum var ama canım yemek istemedi ilerleyen saatlerde açlık hissedersem yerim
aynen öyle, tutturmuslar bi avrupa diye, eskidendi o birikim falan simdi türkiye gibi ayni iki kisi calismayinca cok zor gecim.heerşey dışardan güzel diyorsunnn o zman
Canım günaydın boy 172 kilo 63
Beli yanlış ölcmüş olabilirim 77 olabilir ama ne farkedecek
günaydın kizlar karnım davul gibi uyandımkurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne
evet yapardik güzel olurduah yakın olsak beraber yapardık canım
aynen öyle, tutturmuslar bi avrupa diye, eskidendi o birikim falan simdi türkiye gibi ayni iki kisi calismayinca cok zor gecim.
evet yapardik güzel olurdu
yok canim giymiyorum 36 giyiyorum alt bazen 38Günaydın topiğimizin güzel hatunları
Boy kilo çok iyi yaa, öyle göze batan bir fazlalık olduğunu hiç sanmıyorum. Ben ölçmediğimden ölçülerin nasıl olmasına dair hiç fikrim yok ondan sordum, sen 38 beden üstü giyiyor olamazsın.
Regliden önceki 3-4 gün bu çok normal Artemis. Tuzlu da ekstra su tutmuştur. Endişe etme, harekete devam. İçebiliyorsan sabah aç karna 1 bardak yeşil çay seni çok rahatlatır.
tamam canim dürt yok bugün yapicam. pilates yapayim bari evde.kimi tanıdıysam avrupa da yaşayan hep aynı şikayetttt
neyse ben senı burdan dürteyimm kalk spor yap diyeeee
Kahvalti
2 yumurta ile omlet
az lor
zeytin
ceviz
yesillik
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
10 tane kadar zeytin
10 tane kadar fıstık
peynir (aha bundan da vazgecemiyorm ezine)
biber,domtes
1 kase kadar yoğurdum var ama canım yemek istemedi ilerleyen saatlerde açlık hissedersem yerim
tamam canim dürt yok bugün yapicam. pilates yapayim bari evde.
evet herkes sikayet ediyor ama kimse bir sey yapmiyor ben oturdugum evin esyalarini satabilirsem dönmek istiyorum bir kac aya
Eee süper o zaman, hiç endişeye mahal bir durum yokyok canim giymiyorum 36 giyiyorum alt bazen 38
resim atabilirdim boydan basen var az onlar gitse iyi olacak
bide göbekte o kenarlar var
Kızlar ikiniz de güne süper başlamışsınız. Yasemin dünü güzel bir sporla da taçlandırmış.
Benim biraz saçma oldu, 1 hurma 1 ceviz 3 brezilya cevizi 1 minnak yurdum muzu, az leblebi yedim. Birazdan da yoğurtlu tarçınlı muz yiyeceğim.
Ama akşamı hem erken hem hafif kapatacağım. 2 yumurta, roka, tere, domates, zeytinyağı ile salata olacak menüde , 4-5 arası .
sacma olan ne bence gayet basarili. kendini bu Kadar yerme.Kızlar ikiniz de güne süper başlamışsınız. Yasemin dünü güzel bir sporla da taçlandırmış.
Benim biraz saçma oldu, 1 hurma 1 ceviz 3 brezilya cevizi 1 minnak yurdum muzu, az leblebi yedim. Birazdan da yoğurtlu tarçınlı muz yiyeceğim.
Ama akşamı hem erken hem hafif kapatacağım. 2 yumurta, roka, tere, domates, zeytinyağı ile salata olacak menüde , 4-5 arası .
o popo bendede var ama biraz agirlikla da yapmis olabilirm.Eee süper o zaman, hiç endişeye mahal bir durum yokBen de toto ve basenler fenaa
aslinda sadece daha fit ve Temiz beslenmek ayrica dedigim gibi hemen Kilo aldigim icin biraz vermek istiyorum.suzn 36 beden giyiyorsun da ne istersinnn anam ben atam kendimi bir yerlere ama ben seviyorum böyle halimi deeee çünkü öle pörtleyen bir tarafım yok çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?