Sağlıklı beslenirken;

dün 20 dk cardio 35 dk kalça bacak çalıştım spor olarak

akşam benım evde pizzalar uçuştu amma yemedim nasılsa tadını bılıyorum

1 tabak ıspanak ve 1su bar.yaoğurdumu yedim çekildi kenara

bugun

kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
10 tane kadar zeytin
10 tane kadar fıstık
peynir (aha bundan da vazgecemiyorm ezine)
biber,domtes

1 kase kadar yoğurdum var ama canım yemek istemedi ilerleyen saatlerde açlık hissedersem yerim

kahvaltin cok güzel
pizzayi yememekle iyi yapmissin bravo.
spora benimde tekrar baslamam lazim.

Günaydın topiğimizin güzel hatunları

Canım günaydın boy 172 kilo 63
Beli yanlış ölcmüş olabilirim 77 olabilir ama ne farkedecek

Boy kilo çok iyi yaa, öyle göze batan bir fazlalık olduğunu hiç sanmıyorum. Ben ölçmediğimden ölçülerin nasıl olmasına dair hiç fikrim yok ondan sordum, sen 38 beden üstü giyiyor olamazsın.

günaydın kizlar karnım davul gibi uyandım kurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne

Regliden önceki 3-4 gün bu çok normal Artemis. Tuzlu da ekstra su tutmuştur. Endişe etme, harekete devam. İçebiliyorsan sabah aç karna 1 bardak yeşil çay seni çok rahatlatır.

yok canim giymiyorum 36 giyiyorum alt bazen 38
resim atabilirdim boydan basen var az onlar gitse iyi olacak
bide göbekte o kenarlar var

kimi tanıdıysam avrupa da yaşayan hep aynı şikayetttt

neyse ben senı burdan dürteyimm kalk spor yap diyeeee
tamam canim dürt yok bugün yapicam. pilates yapayim bari evde.

evet herkes sikayet ediyor ama kimse bir sey yapmiyor ben oturdugum evin esyalarini satabilirsem dönmek istiyorum bir kac aya

Kahvalti
2 yumurta ile omlet
az lor
zeytin
ceviz
yesillik

kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
10 tane kadar zeytin
10 tane kadar fıstık
peynir (aha bundan da vazgecemiyorm ezine)
biber,domtes

1 kase kadar yoğurdum var ama canım yemek istemedi ilerleyen saatlerde açlık hissedersem yerim

Kızlar ikiniz de güne süper başlamışsınız. Yasemin dünü güzel bir sporla da taçlandırmış.
Benim biraz saçma oldu, 1 hurma 1 ceviz 3 brezilya cevizi 1 minnak yurdum muzu, az leblebi yedim. Birazdan da yoğurtlu tarçınlı muz yiyeceğim.

Ama akşamı hem erken hem hafif kapatacağım. 2 yumurta, roka, tere, domates, zeytinyağı ile salata olacak menüde , 4-5 arası .

tamam canim dürt yok bugün yapicam. pilates yapayim bari evde.

evet herkes sikayet ediyor ama kimse bir sey yapmiyor ben oturdugum evin esyalarini satabilirsem dönmek istiyorum bir kac aya

aa hangi şehireee geleceksin canım

ben havalar güzel oldumu yürüş yaparım taktım mı kukallığımı 15 bin adım atmadan gelmem eve

ama bugunlerde çıkamıyorum evde didem fitnes onun videolarını yapıyorum bazen ebru karadumanın plates

videolarını yapıyorummm ama mutlaka hafta 3-4 yaparımmm

sanada afiyet olsunnnnnn cnm

akşama benımde etli nohutlu kereviz yemeğim var

nisanın sözü aklıma geliyorrrrr ekmek yiyeceğine 2 tabak yemek ye diyorrrr bende öle yapıyorummm

en azında temiz beslenmiş oluyorummm

sacma olan ne bence gayet basarili. kendini bu Kadar yerme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…