yuh unla miBademi bile unla kavuruyorlar yaa. Hepsi faso fisoo, paketli hiç bişey eve sokmamak lazım senin gibi
İş başvurusu mu canjm hayırlısı olsun inşallah canımyuh unla mi
evet canim izmir icin tesekkür ederim de nasil yapicam ben bu videoyu?İş başvurusu mu canjm hayırlısı olsun inşallah canım
afıyet sıfa olsun canım mıs gıbı oh
ooo super hadı bakalım hayırlısı olsun :)kizlar ingiltere numarasi aradi az önce simdi Burda adres vermeyeyim yasak sanirim
reklam sektörü, cumaya Kadar Video cekecekmisim bunu YouTube sayfaniza ekleyin ve bize link gönderin dedi kadin.
kendimi tanitan bir Video olcakmis.
kariyerden is basvurusu yapmistim
bır fotografcıdan rıca edebılırsın ıs gorusmesı ıcın vıdeolu basvuru yapmam gerekıyor bır ıkı dakıka vıdeo cekımı lazım dersın kendı studyosunda resım cektıgı yerde guclu senı on plana cıkaracak ıyı olumlu enerjı verecek mesela mor gıbı lacıvert gıbı bır arka fon ve ısıkla karsıda makınayı tenın tonuna gore ayarlarevet canim izmir icin tesekkür ederim de nasil yapicam ben bu videoyu?
afıyet olsun cok guzel :)Akşam salatam kereviz, yumurta, nar, iceberg, zeytin, az yag, kekik, karabiber
Canim cok tesekkür ederim verdigin bilgiler icin isime yarayacaktir, fotografci isi yas yani bunun icin gec, cumaya bir gün var ve ben yarin aksam is yemegindeyim yetismez. Kardesime söylicem is cikisi bir saat zamanim var telefonla ceksin diye veya benim kameram var onunla bu oturarak ve boydan mi olmali tek yüzüm yeter mi?beyaz bır gomlek veya bluz ve duz fonlu saclarla hafıf bır makyaj ve takısız
kolunda celık bır saat olursa etkılı olur bunlara da dıkkat edersın
otur bence basının tepesınden belıne kadar ust yanı büst kısmın gorunsun derımCanim cok tesekkür ederim verdigin bilgiler icin isime yarayacaktir, fotografci isi yas yani bunun icin gec, cumaya bir gün var ve ben yarin aksam is yemegindeyim yetismez. Kardesime söylicem is cikisi bir saat zamanim var telefonla ceksin diye veya benim kameram var onunla bu oturarak ve boydan mi olmali tek yüzüm yeter mi?
otur bence basının tepesınden belıne kadar ust yanı büst kısmın gorunsun derımCanim cok tesekkür ederim verdigin bilgiler icin isime yarayacaktir, fotografci isi yas yani bunun icin gec, cumaya bir gün var ve ben yarin aksam is yemegindeyim yetismez. Kardesime söylicem is cikisi bir saat zamanim var telefonla ceksin diye veya benim kameram var onunla bu oturarak ve boydan mi olmali tek yüzüm yeter mi?
Hayırlı olsun canım. Ne tür bir iş? Güvenilir bir firma di mi? Numarayı falan teyit ettin mi?kizlar ingiltere numarasi aradi az önce simdi Burda adres vermeyeyim yasak sanirim
reklam sektörü, cumaya Kadar Video cekecekmisim bunu YouTube sayfaniza ekleyin ve bize link gönderin dedi kadin.
kendimi tanitan bir Video olcakmis.
kariyerden is basvurusu yapmistim
insallah öyledir internetten baktim canim. özelden isim verebilior muyum kiHayırlı olsun canım. Ne tür bir iş? Güvenilir bir firma di mi? Numarayı falan teyit ettin mi?
tamam canim öyle yapayimotur bence basının tepesınden belıne kadar ust yanı büst kısmın gorunsun derım
ben olsam aynen oyle yapardım
hanı yazarlar kendı kıtaplarının on yuzune resımlerını cektırırler ya tam olarak gorsel geldımı gozunun onune o sekılde guzel olur bence
hatta soyle ornek vererım youtuber gıbı . kamera tam karsıda karsılıklı konusur gıbı
Ben de bilmem ki. Ama araştırmak lazım. Niye video cv lazım, görsellik mi önemli? Olursa mülakat için ingiltere ye mi gideceksin? Hani iş örneği görmek isteseler daha iyi anlicam. Burada skype 'dan interview de yaptıkları oluyor ama. Bakalım canım, en azından web sitesinden vs kontrol edilir belki.insallah öyledir internetten baktim canim. özelden isim verebilior muyum ki
canim internetten baktim herkes izmirde calisiyor.Ben de bilmem ki. Ama araştırmak lazım. Niye video cv lazım, görsellik mi önemli? Olursa mülakat için ingiltere ye mi gideceksin? Hani iş örneği görmek isteseler daha iyi anlicam. Burada skype 'dan interview de yaptıkları oluyor ama. Bakalım canım, en azından web sitesinden vs kontrol edilir belki.
Kendimden utandım şu an. Geldigimden beri aynı kanepede yiyip içip yatıyorum. Tek sarfettigim enerji kestaneleri yerken ayıklamaksaclarimi düzlestirdim, yüzüme dermarollerle bakim yaptim, simdi manikür yapip yarin icin kiyafetlerimi ayarlicam.
Ayyy canım kestane çekti. Fırına atacaksın sonra offf ne güzel yenir.Kendimden utandım şu an. Geldigimden beri aynı kanepede yiyip içip yatıyorum. Tek sarfettigim enerji kestaneleri yerken ayıklamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?