Sağlıklı beslenirken;

Akşam salatam kereviz, yumurta, nar, iceberg, zeytin, az yag, kekik, karabiber

Eklentiler

• C3026C1A-AC59-4B0D-B434-5F0AAEA0236C.webp
    38 KB · Görüntüleme: 32
afıyet sıfa olsun canım mıs gıbı oh
ooo super hadı bakalım hayırlısı olsun :)
evet canim izmir icin tesekkür ederim de nasil yapicam ben bu videoyu?
bır fotografcıdan rıca edebılırsın ıs gorusmesı ıcın vıdeolu basvuru yapmam gerekıyor bır ıkı dakıka vıdeo cekımı lazım dersın kendı studyosunda resım cektıgı yerde guclu senı on plana cıkaracak ıyı olumlu enerjı verecek mesela mor gıbı lacıvert gıbı bır arka fon ve ısıkla karsıda makınayı tenın tonuna gore ayarlar
kısaca ıs hayatında edındıgın tecrubelerle ıs basvuru yaptıgın yere nasıl katkıda bulunmak ıstedıgınden bahsedersın yeterlı olur bence
Akşam salatam kereviz, yumurta, nar, iceberg, zeytin, az yag, kekik, karabiber
afıyet olsun cok guzel :)

beyaz bır gomlek veya bluz ve duz fonlu saclarla hafıf bır makyaj ve takısız
kolunda celık bır saat olursa etkılı olur bunlara da dıkkat edersın

beyaz bır gomlek veya bluz ve duz fonlu saclarla hafıf bır makyaj ve takısız
kolunda celık bır saat olursa etkılı olur bunlara da dıkkat edersın
Canim cok tesekkür ederim verdigin bilgiler icin isime yarayacaktir, fotografci isi yas yani bunun icin gec, cumaya bir gün var ve ben yarin aksam is yemegindeyim yetismez. Kardesime söylicem is cikisi bir saat zamanim var telefonla ceksin diye veya benim kameram var onunla bu oturarak ve boydan mi olmali tek yüzüm yeter mi?

otur bence basının tepesınden belıne kadar ust yanı büst kısmın gorunsun derım
ben olsam aynen oyle yapardım
hanı yazarlar kendı kıtaplarının on yuzune resımlerını cektırırler ya tam olarak gorsel geldımı gozunun onune o sekılde guzel olur bence

otur bence basının tepesınden belıne kadar ust yanı büst kısmın gorunsun derım
ben olsam aynen oyle yapardım
hanı yazarlar kendı kıtaplarının on yuzune resımlerını cektırırler ya tam olarak gorsel geldımı gozunun onune o sekılde guzel olur bence
hatta soyle ornek vererım youtuber gıbı . kamera tam karsıda karsılıklı konusur gıbı

Hayırlı olsun canım. Ne tür bir iş? Güvenilir bir firma di mi? Numarayı falan teyit ettin mi?

tamam canim öyle yapayim

insallah öyledir internetten baktim canim. özelden isim verebilior muyum ki
Ben de bilmem ki. Ama araştırmak lazım. Niye video cv lazım, görsellik mi önemli? Olursa mülakat için ingiltere ye mi gideceksin? Hani iş örneği görmek isteseler daha iyi anlicam. Burada skype 'dan interview de yaptıkları oluyor ama. Bakalım canım, en azından web sitesinden vs kontrol edilir belki.

canim internetten baktim herkes izmirde calisiyor.
ingiltere numarasindan niye arandim onu bilmiyorum ama arayan kadini o sirkette gördüm yani resmini.
uzaktayim diye video cv istiyorlar sanirim. mülakata izmire cagirirlar veya direk su gün basla derler.

Bloss gülmeee. bi ara Esra Erol bile seyrettim cepten, ne çılgın hayatlar var.
Aynen öyle. Güzel de çıktı meretler, kızlar aklıma gelmese daha fazla alırdım. Bi 20 tane yedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…