He vallaha geberdim her seferinde nasıl bir istekle başlıyorum yaparken keendime şaşırıyorum ama bitince unutuyorumnefes nefese kalmışsındır jillian da
he olurmu ki bu Kadar Cabuk?KAS ARTIŞIN DA OLMUŞ OLABİLİRRR
He vallaha geberdim her seferinde nasıl bir istekle başlıyorum yaparken keendime şaşırıyorum ama bitince unutuyorum
öyle yapayim bari yoksa yelkenleri suya indiricem.neden iyi düşünmüyorsunn olumlu düşün birazzzz
olur inceldiğini hayal et benceeeeeee
afiyet olsun canımkahvaltim:
1 yumurta
peynir
Hindi füme
günaydın kizlarr :))
saol canım
valla ben samsoondan umıtlıyım :) benım arkadasım benı mutlu eder degıl mı samsoncaan :)
beklerız tabıkı
saglıkla sıhhatle guzel dogum olsun ınsallah
çok tatlıısn yaaaaaaa
bugun bende alıcam ama anca hafta sonu yaparımmmmmm
ben benim bünyeyi anlayamadim insan gram vermez üzerine daha alirmi Allah askina bu nedir ya
o Kadar dikkat ediyorum. salata mi yapti bunu simdi
aynen haftada 1 tartilmak en güzeli :)Günaydın beautiful ladies. Öğlen oldu gerçi ama, günümüz aydın, berektli, huzurlu olsun inşallah
Asla seni utandırmam Nisaa1 seneye kalmaz, 3 aya yeni ben inşallah En büyük motivasyonumsun
O senin tatlı tatlı bakmandan ötürü öylee
Ya öyle hergün tartılmaz ki, dün yediğimizi sindirmemiş oluyoruz, ya da yediklerimiz su tutuyor vs o yüzden fark yapıyor. Haftada 1 gün belirle, o gün tartıl sadece. Haftalık fark önemli.
günaydin canim. tamam öyle yapayim.Günaydın beautiful ladies. Öğlen oldu gerçi ama, günümüz aydın, berektli, huzurlu olsun inşallah
Asla seni utandırmam Nisaa1 seneye kalmaz, 3 aya yeni ben inşallah En büyük motivasyonumsun
O senin tatlı tatlı bakmandan ötürü öylee
Ya öyle hergün tartılmaz ki, dün yediğimizi sindirmemiş oluyoruz, ya da yediklerimiz su tutuyor vs o yüzden fark yapıyor. Haftada 1 gün belirle, o gün tartıl sadece. Haftalık fark önemli.
Ya yok ya, davulun sesi uzaktan hoş geliyor, %90 başa bela erkek milleti. Gez toz, keyfine bak. En güzel vaktinde hepsi olur.kızlar ya herkesin sevgilisi var bizim niye yok niye doğru insanlar girmiyor hayatımıza efkarlandim yine
Pisilovic, eğer hala takipte değilsen insta'dan saglıklıyasıyoruzcom u da kaçırma sakın derim.
kızlar ya herkesin sevgilisi var bizim niye yok niye doğru insanlar girmiyor hayatımıza efkarlandim yine
bende takip ettim simdiPisilovic, eğer hala takipte değilsen insta'dan saglıklıyasıyoruzcom u da kaçırma sakın derim.
Doğru vallaYa yok ya, davulun sesi uzaktan hoş geliyor, %90 başa bela erkek milleti. Gez toz, keyfine bak. En güzel vaktinde hepsi olur.
Takipleyim canım teşekkürlerPisilovic, eğer hala takipte değilsen insta'dan saglıklıyasıyoruzcom u da kaçırma sakın derim.
Benim de yok sevgülüm hiç üzülüyo muyumkızlar ya herkesin sevgilisi var bizim niye yok niye doğru insanlar girmiyor hayatımıza efkarlandim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?