Oyoyyy tombişBloss gülmeee. bi ara Esra Erol bile seyrettim cepten, ne çılgın hayatlar var.
Aynen öyle. Güzel de çıktı meretler, kızlar aklıma gelmese daha fazla alırdım. Bi 20 tane yedim sanırım
Şeker ve glutene töbeliyim, ama muz dilimlerini kakaoya bandirdim. CaktirmaaOyoyyy tombişSamsonn 20 tane yemiş
Bir dahasına yanına bir pakette çikolata al ( kilo yapmasın bitter olur) bir ısırık kestaneden bir ısırık çikolatadan acayip güzel oluyor
oh masallah sevındım vallaBugünüde iyi kapattim sorunsuz sayenizde
yaptıgın kacamakları gormemezlıkten gelıyoruummmŞeker ve glutene töbeliyim, ama muz dilimlerini kakaoya bandirdim. Caktirmaa
selaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)Oyoyyy tombişSamsonn 20 tane yemiş
Bir dahasına yanına bir pakette çikolata al ( kilo yapmasın bitter olur) bir ısırık kestaneden bir ısırık çikolatadan acayip güzel oluyor
Evet bendim güle güle oturselaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)
saol canımEvet bendim güle güle otur
Şu an hamileyim ama sonrasında buranın takipçisi olacağım.
Bakalım 1 yıl sonraSamsonn ne durumda olacak ❤
Kendimden utandım şu an. Geldigimden beri aynı kanepede yiyip içip yatıyorum. Tek sarfettigim enerji kestaneleri yerken ayıklamak
pilates yapildi
Bloss gülmeee. bi ara Esra Erol bile seyrettim cepten, ne çılgın hayatlar var.
Aynen öyle. Güzel de çıktı meretler, kızlar aklıma gelmese daha fazla alırdım. Bi 20 tane yedim sanırım
ben benim bünyeyi anlayamadim insan gram vermez üzerine daha alirmi Allah askina bu nedir ya
o Kadar dikkat ediyorum. salata mi yapti bunu simdi
öyle mi diyosunsen canım bir süre tartılma ben sadece aynadaki görüntüne bakkkkkk
Günaydin canimgünaydın kızlarrrrrrrr
nasılısınız bakalımmm
canim Günaydin nereye yükledin resimleri.selaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)
Nerde kız evin resimleri bende bakemselaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)
Ben de jillian yaptım dün 2. Gün bittipilates yapildi
Nerde kız evin resimleri bende bakem
nefes nefese kalmışsındır jillian daBen de jillian yaptım dün 2. Gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?