denesem mi ki cok mu tepiniyoruz asagiya gürültü gitmesinGebertiyor
Glüten her şeyde var bacım glüten ne ediyor deyiver helezaten varya su hayatda ogrendıgım bırsey varda oda saglıklı atıstırmalık adı altında satılan herseyın hem glikoz hem gluten ıcermesı hemde kalorısının yuksek olması
bır paketın ustunde dıet yazıyorsa kesın o dıyetlık falan degıldır
benım suan baktıgım wasalar en zararlı turlerden ama gong gıbı
dün o şekersiz diye aldığım çikolatanın 100 gr 480 cal idi, hem midemi yaktı, hem acayip gaz yaptı. Bu diyet, diyabetik, büyük bir palavra pazarı.zaten varya su hayatda ogrendıgım bırsey varda oda saglıklı atıstırmalık adı altında satılan herseyın hem glikoz hem gluten ıcermesı hemde kalorısının yuksek olması
bır paketın ustunde dıet yazıyorsa kesın o dıyetlık falan degıldır
No tepik yes ah uhdenesem mi ki cok mu tepiniyoruz asagiya gürültü gitmesin
Wasa marka la işte marka wasa sandviç baktın sen demi ehuehe sandviçlerini yemem yoh bu ekmaa ekmak diye bak du link atembenım suan baktıgım wasalar en zararlı turlerden ama gong gıbı
senınkı hangı marka
vucuduna kocaman bır botoks ıgnesı saplandıgını dusunGlüten her şeyde var bacım glüten ne ediyor deyiver hele
aynen oyledün o şekersiz diye aldığım çikolatanın 100 gr 480 cal idi, hem midemi yaktı, hem acayip gaz yaptı. Bu diyet, diyabetik, büyük bir palavra pazarı.
Bademi bile unla kavuruyorlar yaa. Hepsi faso fisoo, paketli hiç bişey eve sokmamak lazım senin gibiaynen oyle
bır onlar bırde o gluten freeler
emın olmak gerekıyor onunde free yazıyor arkasında eser mıktarda var yazıyor
alla alla bızzat okumasam hafıfletıcı yazıyorsun derdım baya baya kıbar yazıyor benım google amcaya sorduklarım hatta hakkında yazılan yorumlar derın dıbıne sokası tarzda
Bu sandviç tarzı ürü,n içerikleri pis bunun okur alırım hep marketten ne alırsam da şu glüten işini bi araştirayım ben
aynen bak bırBu sandviç tarzı ürü,n içerikleri pis bunun okur alırım hep marketten ne alırsam da şu glüten işini bi araştirayım ben
var var evet biri Tatli bunun
bunu bende yapayi bari bugün hafif seyler yemek istiyorum cünkü veya kereviz salatasi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?