Sağlıklı beslenirken;

Glüten her şeyde var bacım glüten ne ediyor deyiver hele

dün o şekersiz diye aldığım çikolatanın 100 gr 480 cal idi, hem midemi yaktı, hem acayip gaz yaptı. Bu diyet, diyabetik, büyük bir palavra pazarı.

Glüten her şeyde var bacım glüten ne ediyor deyiver hele
vucuduna kocaman bır botoks ıgnesı saplandıgını dusun
şişirtiyor
otoimmün hastalıkları getırıyor
hatta cok tuketenlerde gorme dusunce bulanıklıgı olur kafasını toparlayamaz hemen dıkkat dagılır falan

dün o şekersiz diye aldığım çikolatanın 100 gr 480 cal idi, hem midemi yaktı, hem acayip gaz yaptı. Bu diyet, diyabetik, büyük bir palavra pazarı.
aynen oyle
bır onlar bırde o gluten freeler
emın olmak gerekıyor onunde free yazıyor arkasında eser mıktarda var yazıyor

alla alla bızzat okumasam hafıfletıcı yazıyorsun derdım baya baya kıbar yazıyor benım google amcaya sorduklarım hatta hakkında yazılan yorumlar derın dıbıne sokası tarzda

ben yıne de yemezdım her zaman yeme yanı sonucta paketlı gıda gluten var
bugunluk yemıssın ama zaten tatsız tutsuz bırsey napcan bunu yıyecegıne kavurmaya 1 yumurta daha kırıp yıyeydın ya

Bu sandviç tarzı ürü,n içerikleri pis bunun okur alırım hep marketten ne alırsam da şu glüten işini bi araştirayım ben
aynen bak bır
sekersız beslenmek ısteyen glutenden de kacınır beraberınde aslında
sey gıbı
bırı sıgara dıgerı alkol gıbı ıkı kotu alıskanlıgın kardeslıgı o glıkozik urunler ve glutenık urunler bırbırlerını severler

kizlar ingiltere numarasi aradi az önce simdi Burda adres vermeyeyim yasak sanirim
reklam sektörü, cumaya Kadar Video cekecekmisim bunu YouTube sayfaniza ekleyin ve bize link gönderin dedi kadin.
kendimi tanitan bir Video olcakmis.
kariyerden is basvurusu yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…