Çok fenaaakuzum kabuklu mangalda kozde ateste sonra kurekle alıp kagıt torbaya koyuyorlar
yanan sey zaten bakterı tutmaz kabugunu atıyorsun zaten
ona bakarsan domateslerı dızen adam belkı az once totosunu burnunu kasıdı dızdı sen evde duz suyla yıkayıp yıyorsun
kestaneyı oyuzden daha rahat yemelısın
ögün olarak da yesen fazla cok fazla hemde
Dün jillian begenner yaptım zalım jillian zalım
Bi de beni yorumlasana minnoşum şimdi öğln çorba yapmaya vaktim yoktu ben de kavurmalı yumurta + tulum peyniri yidim 1 wasa ile çok mu kalori günahına bulanmışım deyiverkuzum kabuklu mangalda kozde ateste sonra kurekle alıp kagıt torbaya koyuyorlar
yanan sey zaten bakterı tutmaz kabugunu atıyorsun zaten
ona bakarsan domateslerı dızen adam belkı az once totosunu burnunu kasıdı dızdı sen evde duz suyla yıkayıp yıyorsun
kestaneyı oyuzden daha rahat yemelısın
ögün olarak da yesen fazla cok fazla hemde
wasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzelBi de beni yorumlasana minnoşum şimdi öğln çorba yapmaya vaktim yoktu ben de kavurmalı yumurta + tulum peyniri yidim 1 wasa ile çok mu kalori günahına bulanmışım deyiver
Zalım kavurma zalım yımırta bu kadan mı lezzetli olunur
Wasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasamwasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzel
ama wasa olmamıs o wasa ıle harıka kahvaltıyı baltalamıssın :)
bu wasa gevrek ekmek degıl mı bıldıgımız yanlıs bırseye saydırmıs olmayayım
napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.Niye aklıma getirdin şimdi ?off yaa markette görürsem kesin alırım bu akşam.
Canım huylanıyorum ben genelde ya, temiz mi elleri falan. Bursa da ton ton amcalardan hiç kaçmaz o kesin bak.
Ya ben Bursa mı yapsam haftasonu
Yapınca 1 tepsi yiyorum, yalan yok. Ama öğün yerine yiyorum, bir de her sene 3 defayı geçmiyordur o.
hee okadar saglıklı kı bır mınnak sey 200 kalorı falanWasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam
kuzum herseyı gec dıyetı falan sekersız beslenmede ekmegın yerı zaten yokWasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam
evet öyle nisawasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzel
ama wasa olmamıs o wasa ıle harıka kahvaltıyı baltalamıssın :)
bu wasa gevrek ekmek degıl mı bıldıgımız yanlıs bırseye saydırmıs olmayayım
Töbe de kız paketin kalorisidir o du bakiim hemen döneceum wasama iftira topu gönderttin alnındaki kara lekeyi silmem namısımı temizlemem gerekhee okadar saglıklı kı bır mınnak sey 200 kalorı falan
yeme kız onu
kalorısı az ve faydalı bırsey olsa ben yerdım zatenTöbe de kız paketin kalorisidir o du bakiim hemen döneceum wasama iftira topu gönderttin alnındaki kara lekeyi silmem namısımı temizlemem gerek
ay cok güldüm hoslasma nisa kiziyorWasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam
cok mu yorucu napsamDün jillian begenner yaptım zalım jillian zalım
Churros da var mı sizi orada? Hani şu soslu patateslerden mi? Ya patates ve Churros..off yaa. Soğuk havalar ..yine koptum ben.napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.
of bana türkiye deme atlayip gelesim geliyor ama izinim yok su an
Kız neresinde yazıyor glikoz şuruplu bişi eve bile almam benkız keedı
ıcerrıgıne bak glıkoz surubu dıyor
canim sen su tulumba seklinde olan tatlidan mi bahsediyorsun cünkü yazilis sekline göre bir Tatli, var evetChurros da var mı sizi orada? Hani şu soslu patateslerden mi? Ya patates ve Churros..off yaa. Soğuk havalar ..yine koptum ben.
Gebertiyorcok mu yorucu napsam
un var ya onu diyor nisa Seker diye sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?