Sağlıklı beslenirken;

Çok fenaaa Hakkaten öyle düşününce...

Bi de beni yorumlasana minnoşum şimdi öğln çorba yapmaya vaktim yoktu ben de kavurmalı yumurta + tulum peyniri yidim 1 wasa ile çok mu kalori günahına bulanmışım deyiver
Zalım kavurma zalım yımırta bu kadan mı lezzetli olunur

wasa olmamıs yoksa kavurmalı yumurta yıyebılırsın asla fazla degıl afıyet olsun gayet guzel
ama wasa olmamıs o wasa ıle harıka kahvaltıyı baltalamıssın :)
bu wasa gevrek ekmek degıl mı bıldıgımız yanlıs bırseye saydırmıs olmayayım

Wasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam

napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.

of bana türkiye deme atlayip gelesim geliyor ama izinim yok su an

Wasa çavdar unundan oluşan kraker ekmek ben sağlıklı buluyorum ekmek alternatifi diyette çok hoşlaşıyorum kendisinden lif kaynağım çıtırım kıtırım minnoş wasam
hee okadar saglıklı kı bır mınnak sey 200 kalorı falan
yeme kız onu

kuzum herseyı gec dıyetı falan sekersız beslenmede ekmegın yerı zaten yok
hemde undan yapılmıs yanı hanı nohut unu falan da demıyorsun baya bıldıgın un otur al onune kase kup seker ye ?

Töbe de kız paketin kalorisidir o du bakiim hemen döneceum wasama iftira topu gönderttin alnındaki kara lekeyi silmem namısımı temizlemem gerek
kalorısı az ve faydalı bırsey olsa ben yerdım zaten
bak o mınıcık sey 189 kalorı mı ne
aha bende bakıyorum

napayim canim ya benimde canim cekti o yüzden sordum size. burdada yapiyorlar sokakta büyük sobada pisiyor, hem kestane hem patates.

of bana türkiye deme atlayip gelesim geliyor ama izinim yok su an
Churros da var mı sizi orada? Hani şu soslu patateslerden mi? Ya patates ve Churros..off yaa. Soğuk havalar ..yine koptum ben.

zaten varya su hayatda ogrendıgım bırsey varda oda saglıklı atıstırmalık adı altında satılan herseyın hem glikoz hem gluten ıcermesı hemde kalorısının yuksek olması
bır paketın ustunde dıet yazıyorsa kesın o dıyetlık falan degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…