- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
SEn evlisin daha ne sevgilisiBenim de yok sevgülüm hiç üzülüyo muyum
kızlar ya herkesin sevgilisi var bizim niye yok niye doğru insanlar girmiyor hayatımıza efkarlandim yine
Ya yok ya, davulun sesi uzaktan hoş geliyor, %90 başa bela erkek milleti. Gez toz, keyfine bak. En güzel vaktinde hepsi olur.
ne bilim yalnız olmak istemezdim benimde sarılarak sinemada film izlediğim bir sevdicegim olsun isterdim :'(aman kendine dert mi ararsınnnnnnnnn
aha benım kafadannnnnnnn
ne bilim yalnız olmak istemezdim benimde sarılarak sinemada film izlediğim bir sevdicegim olsun isterdim :'(
Ne kadar aldın canım, hemen bir fiyat karşılatırması yapayım.kizlar moladan döndüm
kinoa aldim (az kalmisti)
teff aldim
saglikli beslenmekte pahaliymis
eminim böyle özel seyler türkiyede daha pahalidir degil mi nerden aliyorsunuz siz ben geldigimde bileyim
kinoa 500g 5 euroNe kadar aldın canım, hemen bir fiyat karşılatırması yapayım.
Kinoa mesela 40 tl de satan ver TR de 15 e de.
Biraz kinoa demleyip kabakla karıştırsan, oldu bitti bence.kizlar ben bu aksam yemekte ne yicem ya
hic Düzgün bir sey yok
kabak var ama yaninda yine glutenli bir sey var sanirim
kinoa 500g 5 euro
teff 500g 2,5 euro
canim Günaydin nereye yükledin resimleri.
bu arada profiller hep kapali niye kisitlama var.
benim ki acik bir nedeni var mi bunun
tesekkur ederım kızlarNerde kız evin resimleri bende bakem
cok tesekkur ederım canım sagolasınSonunda kendi evime taşındım :)
Buyrun ... :KK36: Salon Oturma odası odanın yerleşimini özellikle böyle yaptım, kızıma oyun alanı için bir duvarı boşa çıkarmak istedim... mutfak yatak odası Ebeveyn banyo balkon misafir tuvaleti depolama alanımız kızımın odası banyo,tuvalet Allah daha iyilerini...www.kadinlarkulubu.com
BURDA NİSANİN EVİ ÇOK ŞIK VE GÜZELLL
@nscckts rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etisnnnn
ya olur mu oyle sey bır kere hergun tartılınmaz oncekı gun yedıgını vucut sındırdı mı bakalım dun yedıgının kalorısı ertesı gune cıkmaz kı bugun tartıldıgın 3 gun oncenın yansıması bıle olabılır haftada bır gun sabah ac karnına cıplak wc den sonra tartılacaksın bırde gluten hassasıyetın var yarım lahmacun yedın hop sıstın ödem oldun demek kı artık 1 lokma bıle hamur ısı yemeyeceksınöyle yapayim bari yoksa yelkenleri suya indiricem.
pes edicem
hadı bakalım ınsallah gonlune gore olur mutluluk getırecekse hayırlısıyla olsun yoksa hayırsızsa uzak olsunkizlar kendimi kasmadan bir Video cektim simdi is yerinde
aman cek gitsin olmazsa tekrar denersin dedim
ama bence oldu gibi
nisanin dedigi gibi koluma Saat taktim mavi Beyaz incecik cizgili gömlek giydim.
teff i un olarak aldın di mi?kinoa 500g 5 euro
teff 500g 2,5 euro
tamam tamam yemicemtesekkur ederım kızlar
suzn profıl gızlılık ayarlarından ayarlanıyor hepsı sadece arkadas lıstem goruntuleyebılıyor benı o sekılde ayarladım
cok tesekkur ederım canım sagolasın
ya olur mu oyle sey bır kere hergun tartılınmaz oncekı gun yedıgını vucut sındırdı mı bakalım dun yedıgının kalorısı ertesı gune cıkmaz kı bugun tartıldıgın 3 gun oncenın yansıması bıle olabılır haftada bır gun sabah ac karnına cıplak wc den sonra tartılacaksın bırde gluten hassasıyetın var yarım lahmacun yedın hop sıstın ödem oldun demek kı artık 1 lokma bıle hamur ısı yemeyeceksın
hadı bakalım ınsallah gonlune gore olur mutluluk getırecekse hayırlısıyla olsun yoksa hayırsızsa uzak olsun
evet canim hem tane tane vardi yulaf gibi ama ben unu aldim o tatlidan yapicamteff i un olarak aldın di mi?
evet canim teff uygundu dedigim gibiBiraz kinoa demleyip kabakla karıştırsan, oldu bitti bence.
Baktım Teff in en ucuzu 4,5 Euro/ 500 gr gibi
Ama 2 Euroya da 7 euro ya da kinoa var
e kabak cok guzel işte :)evet canim teff uygundu dedigim gibi
canim ben bugün is yemegindeyim bu beni zorluyor kabak var internetten baktim menü pek güzel degil.
diger paylasimimda yazdim canim kabak var ama tek degil yaninda glutenli toplar vare kabak cok guzel işte :)
ha gormedım onudiger paylasimimda yazdim canim kabak var ama tek degil yaninda glutenli toplar var
is yemegi bu yüzden siparis vericem ama tek kabaklarini yicem öyle karar verdim belliki gluten bana iyi gelmiyorha gormedım onu
aksam corba yaparsın veya fırında mucver yanında yogurtlu kerevız yaparsın yeterlı olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?