Sağlıklı beslenirken;

is yemegi bu yüzden siparis vericem ama tek kabaklarini yicem öyle karar verdim belliki gluten bana iyi gelmiyor
ama o gluten toplarıyla bırlıkte pısmedı degıl mı kabaklar ?oyleyse bı farkı yok cunku ha topunu yemıssın ha yememıssın aynı yemek bırlıkte pısınce

kizlar siz kinoayi nasil pisiriyorsunuz samsonn sen sanirim kisir gibi yapiyorsun degil mi
almanlar resmen makarna gibi pisiriyor sanirim öyle yazmislar tarifte.
icine Avocado, ceviz, badem cok iyi gider
bu mesela kabakli.
baska neli yapiyorsunuz

Eklentiler

• zucchini-quinoa-salat-mit-halloumi-und-roestnuessen-,id=8bdd2e6b,b=lecker,w=610,cg=c.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 72
Meine dinner Ton, karabuğday, maydonoz, domates, limon, tuz, zeytinyağı. Sizi okurken yiyeceğim.

Eki Görüntüle 2564544
Dein Dinner ist sehr gut

canim bu karabugdayada baktim bugün tanecikli demi bu bunu bi anneme almistim kaldi gitti öyle yememis. bununla ekmek yapiyorlar ya.

ben daha ince ögütülmüsünüde gördüm
hangisini alayim

Dein Dinner ist sehr gut

canim bu karabugdayada baktim bugün tanecikli demi bu bunu bi anneme almistim kaldi gitti öyle yememis. bununla ekmek yapiyorlar ya.

ben daha ince ögütülmüsünüde gördüm
hangisini alayim
Ununu sevmedim ben, ekmek yapanlar varmış, ama bi tuhaf geliyor kokusu. Böyle tane olanını al bence. Kahverengi olan kavrulmuş, benim yaptığım gibi, bir yeşil-beyaz olan var, o da çiğ karabuğday. :)

Ununu sevmedim ben, ekmek yapanlar varmış, ama bi tuhaf geliyor kokusu. Böyle tane olanını al bence. Kahverengi olan kavrulmuş, benim yaptığım gibi, bir yeşil-beyaz olan var, o da çiğ karabuğday. :)
tamam kahveyi alayim.
ekmegini ben bikere yedim gayet lezzetli ama dedigin gibi degisik

tamam kahveyi alayim.
ekmegini ben bikere yedim gayet lezzetli ama dedigin gibi degisik
aa evet hazır ekmeği güzel, ama 2 kere kızartınca falan güzel oluyor, etimek gibi kıtır kıtır.

Ben unu ile kendim evde yaptım, kokusu çok tuhaf oldu. Ekmeğini de tavsiye etmiyorlar zaten. Un formuna dönüşürken galiba çok işlemden geçiyormuş ve sağlıksız bişey salgılıyormuş.

Eğer çiğ olanını alırsan o da ıspanak, pırasa gibi yemeklere güzel oluyor. Kremamsı bir öz bırakıyor.

o da güzel ozaman sebzelere

kinoayi sen nasil yapiyorsun ve nelerde kullaniyorsun Samsonn
aa ben buna cevap yazmıştım ya, tekrar diye ikinci mesajımı mı sildim yoksa

Kinoayı tane tane pişirmeyi becerdiysen gerisi çok kolay.

Sebze ile karıştır, her türlü salata ya da tonla gideri var. Az yağlayıp yemek yanında pilav makarna görevi görür.

Kısır yaptım, süper oldu mesela. Bir keresinde çok az tereyağ, az yoğurt ve zerdeçal kattım, sanarsın gurme risotto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…