ama o gluten toplarıyla bırlıkte pısmedı degıl mı kabaklar ?oyleyse bı farkı yok cunku ha topunu yemıssın ha yememıssın aynı yemek bırlıkte pısınceis yemegi bu yüzden siparis vericem ama tek kabaklarini yicem öyle karar verdim belliki gluten bana iyi gelmiyor
canim yemek disarda is yeri ile birlikte gidilecek menüde bir tek o var yiyebilecegim.ama o gluten toplarıyla bırlıkte pısmedı degıl mı kabaklar ?oyleyse bı farkı yok cunku ha topunu yemıssın ha yememıssın aynı yemek bırlıkte pısınce
Kabak tadı verdi diye bir deyimimiz de var halbukie kabak cok guzel işte :)
hahah samsonn hep beni güldürecek bir seyleri buluyosunKabak tadı verdi diye bir deyimimiz de var halbuki
afiyet olsun enfes duruyorMeine dinnerTon, karabuğday, maydonoz, domates, limon, tuz, zeytinyağı. Sizi okurken yiyeceğim.
Eki Görüntüle 2564544
Çok uyduruk, ama gideri var. Gördüğünüz gibi hep aynı tabakafiyet olsun enfes duruyor
Dein Dinner ist sehr gutMeine dinnerTon, karabuğday, maydonoz, domates, limon, tuz, zeytinyağı. Sizi okurken yiyeceğim.
Eki Görüntüle 2564544
valla ben begendim ne var yani en iyisi hem hizli hem pratik is yerinde cikar yeÇok uyduruk, ama gideri var. Gördüğünüz gibi hep aynı tabak
Evde torbaya atıyorum, iş yerinde karıştırıp yiyorum.
Ununu sevmedim ben, ekmek yapanlar varmış, ama bi tuhaf geliyor kokusu. Böyle tane olanını al bence. Kahverengi olan kavrulmuş, benim yaptığım gibi, bir yeşil-beyaz olan var, o da çiğ karabuğday. :)Dein Dinner ist sehr gut
canim bu karabugdayada baktim bugün tanecikli demi bu bunu bi anneme almistim kaldi gitti öyle yememis. bununla ekmek yapiyorlar ya.
ben daha ince ögütülmüsünüde gördüm
hangisini alayim
tamam kahveyi alayim.Ununu sevmedim ben, ekmek yapanlar varmış, ama bi tuhaf geliyor kokusu. Böyle tane olanını al bence. Kahverengi olan kavrulmuş, benim yaptığım gibi, bir yeşil-beyaz olan var, o da çiğ karabuğday. :)
aa evet hazır ekmeği güzel, ama 2 kere kızartınca falan güzel oluyor, etimek gibi kıtır kıtır.tamam kahveyi alayim.
ekmegini ben bikere yedim gayet lezzetli ama dedigin gibi degisik
o da güzel ozaman sebzelereaa evet hazır ekmeği güzel, ama 2 kere kızartınca falan güzel oluyor, etimek gibi kıtır kıtır.
Ben unu ile kendim evde yaptım, kokusu çok tuhaf oldu. Ekmeğini de tavsiye etmiyorlar zaten. Un formuna dönüşürken galiba çok işlemden geçiyormuş ve sağlıksız bişey salgılıyormuş.
Eğer çiğ olanını alırsan o da ıspanak, pırasa gibi yemeklere güzel oluyor. Kremamsı bir öz bırakıyor.
aa ben buna cevap yazmıştım ya, tekrar diye ikinci mesajımı mı sildim yoksakinoayi sen nasil yapiyorsun ve nelerde kullaniyorsunSamsonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?