Sağlıklı beslenirken;

kizlar her seyide size yaziyorum ama bir yardim edin

rüyamda kardesimin arabasiyla kaza yapiyorum ayrica en iyi arkadasimla kavga ediyorum.
bilen varsa yorumlayabilir mi

sabah yesıl zeytın salatası yaptım
yanı bahsettıgım sey sundan oluyor
yesıl zeytın yarım kuru sogan yarım demet maydonoz limon nar eksısı cevız pul bıber
yanında cay

suan kahve ıcıyorum

aksam kıymalı türlü yemegı yogurtlu kerevız salatası

Amin insallah baya etkilendim
bende uc gun once ruyamda gorusmedıgım bır akrabamın gozumun onune kendını asagı atmasını gordum hala etkısındeyım ogun aglaya aglaya uyandım kendısıyle uzun suredır küsüm cok kotu hıssettım

bazı ruyalar acayıp etkılıyor ya

evet cok etkileyici

ay bugun nedense çok acıktımmmmm

sanırım muz yediğim için açıktım diye düşünüyorum

hergün 2 yumurta yemek sıkınca benı bugun 1 muz yiyem dedim ama çok açıktımm

şimdi bir avuç Leblebi ile ayran içicemmm

yaaa ıste dıyorum meyvenın sekerden bır farkı yok dıye
bugun mıde doldurucu sıvılar tuket kı kacamaklar olmasın bırde yogurtla destekle meyve tatlı yendımı yogurtda yenmelı desteklenmelı

yarın önce kabak mücverini denicem
pazarda bunu yapabilirim inş.
yumurtadan başka sabah ne yiyebiliriz nisaa

yumurta aaslındaçok tok tutuyorrr beni
ben hergun ılla yumurta yemıyorum menulerımı takıp edıyorsan mesela bugun zeytın pıyazı yemıs oldum hersey yıyebılırsın

yaaa ıste dıyorum meyvenın sekerden bır farkı yok dıye
bugun mıde doldurucu sıvılar tuket kı kacamaklar olmasın bırde yogurtla destekle meyve tatlı yendımı yogurtda yenmelı desteklenmelı

onu çok iyi biliyordum ama sabah yoğurt koymayı unutmuşum
şimdi gittim ayran aldımmmm başka bir altarnatif yokktu

ben hergun ılla yumurta yemıyorum menulerımı takıp edıyorsan mesela bugun zeytın pıyazı yemıs oldum hersey yıyebılırsın

evet baktımmm not aldım bir kaçtane

bu zeytin salatasını hafta sonu yapsam dolapta kaç gün kalabilir hazır olması bakımındann

evet baktımmm not aldım bir kaçtane

bu zeytin salatasını hafta sonu yapsam dolapta kaç gün kalabilir hazır olması bakımındann
dolapta beklemez kı normal yesıllıklı salata yapmak gıbı ıcınde lımon var sogan var maydonoz var bunlar dogranınca beklemez kı
zaten yesıl zeytın hep hazır o zeytınlerı dogranmısta alabılırsın kendın de dograyabılırsın tek yapacagın sey ıcıne lımon sıkıp nar eksısı yarım dogranmıs sogan yarım demet maydonoz ekleyıp 2 cevız kırmak hepsı bu
toplamda 5 dk mı aldı hazırlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…