aaa sende 2009 lardansintebrik ederimmm
hayırlara vesıle olsun :)kizlar her seyide size yaziyorum ama bir yardim edin
rüyamda kardesimin arabasiyla kaza yapiyorum ayrica en iyi arkadasimla kavga ediyorum.
bilen varsa yorumlayabilir mi
Amin insallah baya etkilendimhayırlara vesıle olsun :)
bende uc gun once ruyamda gorusmedıgım bır akrabamın gozumun onune kendını asagı atmasını gordum hala etkısındeyım ogun aglaya aglaya uyandım kendısıyle uzun suredır küsüm cok kotu hıssettımAmin insallah baya etkilendim
evet cok etkileyicibende uc gun once ruyamda gorusmedıgım bır akrabamın gozumun onune kendını asagı atmasını gordum hala etkısındeyım ogun aglaya aglaya uyandım kendısıyle uzun suredır küsüm cok kotu hıssettım
bazı ruyalar acayıp etkılıyor ya
sabah yesıl zeytın salatası yaptım
yanı bahsettıgım sey sundan oluyor Eki Görüntüle 2564713 Eki Görüntüle 2564714
yesıl zeytın yarım kuru sogan yarım demet maydonoz limon nar eksısı cevız pul bıber
yanında cay
suan kahve ıcıyorum
aksam kıymalı türlü yemegı yogurtlu kerevız salatası
kesınlıkle denemelısın cok lezzetlı oluyor :)ay çok güzel görünüyorrr
yaaa ıste dıyorum meyvenın sekerden bır farkı yok dıyeay bugun nedense çok acıktımmmmm
sanırım muz yediğim için açıktım diye düşünüyorum
hergün 2 yumurta yemek sıkınca benı bugun 1 muz yiyem dedim ama çok açıktımm
şimdi bir avuç Leblebi ile ayran içicemmm
kesınlıkle denemelısın cok lezzetlı oluyor :)
ben hergun ılla yumurta yemıyorum menulerımı takıp edıyorsan mesela bugun zeytın pıyazı yemıs oldum hersey yıyebılırsınyarın önce kabak mücverini denicem
pazarda bunu yapabilirim inş.
yumurtadan başka sabah ne yiyebiliriz nisaa
yumurta aaslındaçok tok tutuyorrr beni
yaaa ıste dıyorum meyvenın sekerden bır farkı yok dıye
bugun mıde doldurucu sıvılar tuket kı kacamaklar olmasın bırde yogurtla destekle meyve tatlı yendımı yogurtda yenmelı desteklenmelı
ben hergun ılla yumurta yemıyorum menulerımı takıp edıyorsan mesela bugun zeytın pıyazı yemıs oldum hersey yıyebılırsın
dolapta beklemez kı normal yesıllıklı salata yapmak gıbı ıcınde lımon var sogan var maydonoz var bunlar dogranınca beklemez kıevet baktımmm not aldım bir kaçtane
bu zeytin salatasını hafta sonu yapsam dolapta kaç gün kalabilir hazır olması bakımındann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?