hayırlı cumalar canım benım ınsallah hepımız ıcın harıka bır haftasonu olur neselı enerjık verımlı bereketlı saglıklı huzurlu :)Hayırlı cumalar ve şimdiden süper bir haftasonu diliyorum arkadaşlar
Çok üzerinde durma canım, rüya de geç. Bir de ne zaman gördün ki? Hani keraat vakti dedikleri saatler var ya, güneş doğup batarken 1 saat, ben o saatlerde uyuyor olsam hep acayip darda kaldığım rüyalar görüyorum, istisnasız...sen de hatırladığına göre hemen uyanmadan önce mi gördün acaba?kizlar her seyide size yaziyorum ama bir yardim edin
rüyamda kardesimin arabasiyla kaza yapiyorum ayrica en iyi arkadasimla kavga ediyorum.
bilen varsa yorumlayabilir mi
Aminn kuzu, inşallahhayırlı cumalar canım benım ınsallah hepımız ıcın harıka bır haftasonu olur neselı enerjık verımlı bereketlı saglıklı huzurlu :)
dolapta beklemez kı normal yesıllıklı salata yapmak gıbı ıcınde lımon var sogan var maydonoz var bunlar dogranınca beklemez kı
zaten yesıl zeytın hep hazır o zeytınlerı dogranmısta alabılırsın kendın de dograyabılırsın tek yapacagın sey ıcıne lımon sıkıp nar eksısı yarım dogranmıs sogan yarım demet maydonoz ekleyıp 2 cevız kırmak hepsı bu
toplamda 5 dk mı aldı hazırlamak
he resım cekmeden cumburlop mıdeye ındırdıgımden netden goruntu aldım kızAminn kuzu, inşallahSalatan enfes görünüyor, çıtır çıtır börek halini düşünemiyorum
Ben de evden çıkmadan 1 minnak muz, yolda 1 elma, ofisde de 2 tane nohut poğaçası yedim. Akşama kinoa ve kuru fasulye var. Şeker ve glutensiz 13. gün olacakBirtek o yediğim 2 küçük köftenin içinde galete unu varmış, başka kaçamak olmadı.
Aminn kuzu, inşallahSalatan enfes görünüyor, çıtır çıtır börek halini düşünemiyorum
Ben de evden çıkmadan 1 minnak muz, yolda 1 elma, ofisde de 2 tane nohut poğaçası yedim. Akşama kinoa ve kuru fasulye var. Şeker ve glutensiz 13. gün olacakBirtek o yediğim 2 küçük köftenin içinde galete unu varmış, başka kaçamak olmadı.
zeytin cekırdeklerını ıstedıgın zaman cıkarabılırsın cekırdeksız bozulmaz zeytınhımm anladım canımmmm
zeytin çekerdeklerini çıkartıp yaparım diye düşünmüştümm
Hayırlı cumalar ve şimdiden süper bir haftasonu diliyorum arkadaşlar
zeytin cekırdeklerını ıstedıgın zaman cıkarabılırsın cekırdeksız bozulmaz zeytın
Ya ben almıyorum aslında, Annem almış, garibanlar çürümesin diye yiyorum mecburhe resım cekmeden cumburlop mıdeye ındırdıgımden netden goruntu aldım kızben cekmedım resmı yanı
sende mı muz yedın haydaakızlar potasyuma mı ıhtıyac duyuyorsunuz bu aralar
menu guzel afıyet olsun kuzum sekersız ıyı gıttın valla az kalmıs
azmineeee
Amin canım. Hepimizin inşallahhayırlı bereketli cumaların olsun
Ya inan ilk haftadan sonra canın çekmiyor. Markette dolanıyorum, hiç bir abur cubur tatlı cazip gelmiyor.
Geçen sadece simit çekti; o da efsane yapan bir fırın var burada. Araçta biri aldı yedi, sıcak sıcak 3 tanee...çok koktu. Tek o an bir imtihan yaşadım nefsimle
Amin canım. Hepimizin inşallah
he yaa, bir de bu dediğimin tadına baksan..diğerleri simit değilmiş dersinah ah o simitler benı mahvettimm
benım de canım çeken tek şey simit
her öğün olsa yerimmmmm
He şöylee. Sevindim valla.Kizlar ben tekrardan ekmeği kesiyorum acikturiuor beni ya vallahi 2 3saate midem kaziniyor su dkdan itibaren kesiyorum
Kesiyorum canım , akşama da mis gibi yoğurtlu kabak yerim kıyma ve brokoli de var içindeHe şöylee. Sevindim valla.
Kesinlike ekmeğin toklukla hiç alakası yok. Midede uzun süre kalıp kan şekeri ile dans etmeyen gıda türü önce yağ, sonra proteindir
Ya inan ilk haftadan sonra canın çekmiyor. Markette dolanıyorum, hiç bir abur cubur tatlı cazip gelmiyor.
Geçen sadece simit çekti; o da efsane yapan bir fırın var burada. Araçta biri aldı yedi, sıcak sıcak 3 tanee...çok koktu. Tek o an bir imtihan yaşadım nefsimle
Amin canım. Hepimizin inşallah
Kizlar ben tekrardan ekmeği kesiyorum acikturiuor beni ya vallahi 2 3saate midem kaziniyor su dkdan itibaren kesiyorum
Kesiyorum canım , akşama da mis gibi yoğurtlu kabak yerim kıyma ve brokoli de var içinde
Afiyet olsunO KADAR DİYORSUNNN
bugun bende öyleyimmmmmmmm o kadar acım ki eve gidip yemeğimi yemek istiyorummm
ekmek yemiyorum 4 günüm bugunnnnnnn
normalde sadece kahvaltıda yerdimmmmmm
afiyet olsun cnm
bende kuru fasulyem akşamaaa
biraz da bulgur pilavı yerim (bulguru annnem kendi yapıyorumm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?