Sağlıklı beslenirken;

kizlar her seyide size yaziyorum ama bir yardim edin

rüyamda kardesimin arabasiyla kaza yapiyorum ayrica en iyi arkadasimla kavga ediyorum.
bilen varsa yorumlayabilir mi
Çok üzerinde durma canım, rüya de geç. Bir de ne zaman gördün ki? Hani keraat vakti dedikleri saatler var ya, güneş doğup batarken 1 saat, ben o saatlerde uyuyor olsam hep acayip darda kaldığım rüyalar görüyorum, istisnasız...sen de hatırladığına göre hemen uyanmadan önce mi gördün acaba?

hayırlı cumalar canım benım ınsallah hepımız ıcın harıka bır haftasonu olur neselı enerjık verımlı bereketlı saglıklı huzurlu :)
Aminn kuzu, inşallah Salatan enfes görünüyor, çıtır çıtır börek halini düşünemiyorum

Ben de evden çıkmadan 1 minnak muz, yolda 1 elma, ofisde de 2 tane nohut poğaçası yedim. Akşama kinoa ve kuru fasulye var. Şeker ve glutensiz 13. gün olacak Birtek o yediğim 2 küçük köftenin içinde galete unu varmış, başka kaçamak olmadı.

hımm anladım canımmmm
zeytin çekerdeklerini çıkartıp yaparım diye düşünmüştümm

he resım cekmeden cumburlop mıdeye ındırdıgımden netden goruntu aldım kız ben cekmedım resmı yanı
sende mı muz yedın haydaa kızlar potasyuma mı ıhtıyac duyuyorsunuz bu aralar

menu guzel afıyet olsun kuzum sekersız ıyı gıttın valla az kalmıs

azmineeee

Ya ben almıyorum aslında, Annem almış, garibanlar çürümesin diye yiyorum mecbur

Bir de senin dediğin gibi ya yoğurt ya sütle tüketiyorum genelde. Muzu iyice ezip yoğurt ve tarçınla yiyince enfes bir puding gibi oluyor

Ya inan ilk haftadan sonra canın çekmiyor. Markette dolanıyorum, hiç bir abur cubur tatlı cazip gelmiyor.

Geçen sadece simit çekti; o da efsane yapan bir fırın var burada. Araçta biri aldı yedi, sıcak sıcak 3 tanee...çok koktu. Tek o an bir imtihan yaşadım nefsimle
hayırlı bereketli cumaların olsun
Amin canım. Hepimizin inşallah

ah ah o simitler benı mahvettimm
benım de canım çeken tek şey simit
her öğün olsa yerimmmmm

O KADAR DİYORSUNNN

Kizlar ben tekrardan ekmeği kesiyorum acikturiuor beni ya vallahi 2 3saate midem kaziniyor su dkdan itibaren kesiyorum

bugun bende öyleyimmmmmmmm o kadar acım ki eve gidip yemeğimi yemek istiyorummm

ekmek yemiyorum 4 günüm bugunnnnnnn

normalde sadece kahvaltıda yerdimmmmmm

Kesiyorum canım , akşama da mis gibi yoğurtlu kabak yerim kıyma ve brokoli de var içinde

afiyet olsun cnm

bende kuru fasulyem akşamaaa

biraz da bulgur pilavı yerim (bulguru annnem kendi yapıyorumm)

Kizlar ağırlıkla bacak hareketleri yapicam bugün 4kg ile denedim kalcam terlemisti akşama pilates arkasına da ağırlıkla bacak hareketlerin yapicam bacaklarım ekmek hamuru kıvamında yumuşak sertleşmesi lazım

Afiyet olsun siyez bulguru gelmişti bime birde siyah pirinç ve siyah nohut ama hiç denemedim onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…