iyiyim iyi gecti baya resim yüklerdim buraya aslinda ama izin var mi bilmiyorum, tek yemek yükleniyorsa sIkInti olabilir.nasılsın bakalımm
hafta sonu steres atmışsın bayaaa
Günaydin canimGünaydın hanımlar
Nisa ban yimiş kıııızzz kimin ekmeğine laf ettün zalım karataycı senü
iyiyim iyi gecti baya resim yüklerdim buraya aslinda ama izin var mi bilmiyorum, tek yemek yükleniyorsa sIkInti olabilir.
cumartesi annem kardesim yegenim viyanaya gittik gezdik, eglendik önce avm nin birine girdik yemek yedik daha sonra 1. viyanada o noel icin süslenen parka gittik. baya yürümüsüz
dünde annemlerdeydim. Sabah kahvaltiyla durdum bütün gün canim yemek yemek istemedi.
bugün is yerine kinoa salatasi yaptim ama bu sefer kirmizi biberleri közledim tost makinesinde onu da koydum icine.
cok iyi ... baya yürümüssün. hafta ici zor oluyorda hafta sonu gezmek amacli yürüyebiliyoruz.AFİYETT OLSUNNNNN canımmmmmm
stres atmışsın işte ne güzel
bende 2 gün yürüşlerimi yaptımmmmmm
ctesi sabah yaptım 2 tur koştum mis gibi 12 bin adım atmışımm
dünda 14,00 gibi çıktımmmm 13 bin adım atım m
tamam gönderiyorumGünaydın güzel hatunlar. Süper bir hafta olsun hepimize inşallah.
Nisa'nın banı uzun sürmez diye düşünüyorum, ne oldu acep...
suzn resimlerini bekleriz. Sorun olmaz paylaşman, aksine renk katar topiğimize
ben telefondan yükledim cünkü resimler telefondaydi.ay çok güzelmiş canımmmm
sende çok güzelsinn maşallah
ben bilemiyorum resim yüklemesini heç
Canım kaldırmak istersen yarım saat dolmadan değişiklik yapabiliyorsun, ama gayet hoş çıkmışsın yineEyvah bide benim resmim cıkmış yanlışlıkla
Cıvıl cıvıl çok güzel, en çok o çikolata şelaleri beni benden aldı, biskuvili olandan alayım ben bitteViyana belediye binası ve noel etkinligi
gec gördüm yazdigini süre gecmis ya.Canım kaldırmak istersen yarım saat dolmadan değişiklik yapabiliyorsun, ama gayet hoş çıkmışsın yine
gel buraya beraber gidip yiyelim ben de yemedim.Cıvıl cıvıl çok güzel, en çok o çikolata şelaleri beni benden aldı, biskuvili olandan alayım ben bitte
kiz nisa noldu niye banlandin yaaa
oglen 1 de banımın kalkmıs olması gerektı sure oldu ama sıtenın keyfını bekledım banımı kaldırsın dıyeGünaydın güzel hatunlar. Süper bir hafta olsun hepimize inşallah.
Nisa'nın banı uzun sürmez diye düşünüyorum, ne oldu acep...
suzn resimlerini bekleriz. Sorun olmaz paylaşman, aksine renk katar topiğimize
harıka yurumussun valla helal olsun sana :)denicemmm bakalım bendeeeeee
nisam hosgeldin ya burda ban yicek ne var anlamadim, hangi konu o ne demis olabilirsin ki.oglen 1 de banımın kalkmıs olması gerektı sure oldu ama sıtenın keyfını bekledım banımı kaldırsın dıye
sıte sahıbıne mesaj yazdım sallamadı benıkendı kaderımle bekledım
okadar sacma bırseye banlandım kı
bırı adlıyeyı bos yere sırf esıne blof yapmak ıcın mesgul etmıs
bende boyle seyler ıcın nıye mesgul edıyorsunuz dedım
o konudan ban yemısım
kımseyle polemıgım olmadıgı ıcın genelde banlarım kısa suruyor ama hıc unutmuyorum bırıyle kavga etmıstım agır bır kavga 3 sene once falan 3 aylıgına ban almıstım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?