tsk ederim canim iyi gidiyor bakalim beslenmesuzn resımlere bayıldım yedıklerınde gayet guzel :)
kıb sayısıyla da alakalı bu bannisam hosgeldin ya burda ban yicek ne var anlamadim, hangi konu o ne demis olabilirsin ki.
10yildir burdayim hic polemige girmiyorum hic ban yemedim, yoksa Cabuk yeniliyor sanirim o ban
oh oh masallah cok sevındımtsk ederim canim iyi gidiyor bakalim beslenme
anladim canim onu bilmiyorudum bak kib sayisiyla da alakali oldugunukıb sayısıyla da alakalı bu ban
mesela bana gıcık 3-5 uye var gorduklerı yerde benı mutlaka kıblerleronlara denk gelırsem kacınılmaz oluyor
bazen gercekten cok sacma bır sebepten banlanabılıyorum
bazen hak edıyorum ona sesım cıkmıyor zaten
oh oh masallah cok sevındım
3 aylık ban mı oluyor yaa? Resmen ihraç!! Göremiyorum ben senin mesajlarını, merak ettim valla. Bu seferki de saçma olmuş hakkaten.oglen 1 de banımın kalkmıs olması gerektı sure oldu ama sıtenın keyfını bekledım banımı kaldırsın dıye
sıte sahıbıne mesaj yazdım sallamadı benıkendı kaderımle bekledım
okadar sacma bırseye banlandım kı
bırı adlıyeyı bos yere sırf esıne blof yapmak ıcın mesgul etmıs
bende boyle seyler ıcın nıye mesgul edıyorsunuz dedım
o konudan ban yemısım
kımseyle polemıgım olmadıgı ıcın genelde banlarım kısa suruyor ama hıc unutmuyorum bırıyle kavga etmıstım agır bır kavga 3 sene once falan 3 aylıgına ban almıstım ya
avukat olan varsa bakabılır mı konusu3 aylık ban mı oluyor yaa? Resmen ihraç!! Göremiyorum ben senin mesajlarını, merak ettim valla. Bu seferki de saçma olmuş hakkaten.Hangi konu?
Hemen bakıyorumavukat olan varsa bakabılır mı konusu
suzn demın o konuda ban aldıgım yorumuma muhtesem smıley yapmısaynen de o yorumuma ban aldım
bende dırek goz ardı edıyorum baska uyeye soyledıgı bır soz, benı anlamadan alıntılayıp ders vermeye calısanı falan hıc gozunun yasına bakmam goz ardı ederım oylelerının zıhnıyetı bellı cunkuÇok enteresen Nisaa, gayet mantıklı bir yorum olmuş... cezalar kib ile düz orantılı ise gerçekten tuhaf. Haklı bir şikayet mi diye bakılmıyor mu ki?
Hayır ben kötük elektrik aldığım kişileri direk engelliyorum, hiç bir mesajları görünmüyor, hiç var olmamışlar gibi.Bu kişiyee gıcığım nerede görürsem kibleyeyim de değişik bir fantazi olsa gerek
Üç ay da iyiymiş insan kk dan soğur müebbet gibi zalımca bişi paraya neyim çevirseler keşgeoglen 1 de banımın kalkmıs olması gerektı sure oldu ama sıtenın keyfını bekledım banımı kaldırsın dıye
sıte sahıbıne mesaj yazdım sallamadı benıkendı kaderımle bekledım
okadar sacma bırseye banlandım kı
bırı adlıyeyı bos yere sırf esıne blof yapmak ıcın mesgul etmıs
bende boyle seyler ıcın nıye mesgul edıyorsunuz dedım
o konudan ban yemısım
kımseyle polemıgım olmadıgı ıcın genelde banlarım kısa suruyor ama hıc unutmuyorum bırıyle kavga etmıstım agır bır kavga 3 sene once falan 3 aylıgına ban almıstım ya
eskıden bdv de delı fısek gibiydimÜç ay da iyiymiş insan kk dan soğur müebbet gibi zalımca bişi paraya neyim çevirseler keşge
Zayıfladım kendime geldüm diyorsuneskıden bdv de delı fısek gibiydim
buyudum olgunlastımsımdı en fazla 3 gun oluyor ban
Zayıfladım kendime geldüm diyorsun
-Zayıflayın kavgadan döğüşten uzak durun - kamu spotu gibüm
Hep bunlar ekmeeen suçu insanı agresifleştiriyor
Sekerden evetbu superdı bak dogru dıyorsun hep ekmekten
bırde o yorumumda ban sebebı konu dısıymısYorumlarında bir şey yok, bende ban’a şaşırdım
gunaydın :)Günaydin kizlar
:) gunaydın hosbuldum ıyıyım valla sımdı dısarı alısverıse cıkıcam bıraz cılt bakım urunu bıraz mutfak alısverısı ev tam takır kuru bakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?