Sağlıklı beslenirken;

nisam hosgeldin ya burda ban yicek ne var anlamadim, hangi konu o ne demis olabilirsin ki.
10yildir burdayim hic polemige girmiyorum hic ban yemedim, yoksa Cabuk yeniliyor sanirim o ban
kıb sayısıyla da alakalı bu ban
mesela bana gıcık 3-5 uye var gorduklerı yerde benı mutlaka kıblerler onlara denk gelırsem kacınılmaz oluyor
bazen gercekten cok sacma bır sebepten banlanabılıyorum
bazen hak edıyorum ona sesım cıkmıyor zaten

tsk ederim canim iyi gidiyor bakalim beslenme
oh oh masallah cok sevındım

anladim canim onu bilmiyorudum bak kib sayisiyla da alakali oldugunu

3 aylık ban mı oluyor yaa? Resmen ihraç!! Göremiyorum ben senin mesajlarını, merak ettim valla. Bu seferki de saçma olmuş hakkaten. Hangi konu?

3 aylık ban mı oluyor yaa? Resmen ihraç!! Göremiyorum ben senin mesajlarını, merak ettim valla. Bu seferki de saçma olmuş hakkaten. Hangi konu?
avukat olan varsa bakabılır mı konusu
suzn demın o konuda ban aldıgım yorumuma muhtesem smıley yapmıs aynen de o yorumuma ban aldım

Çok enteresen Nisaa, gayet mantıklı bir yorum olmuş... cezalar kib ile düz orantılı ise gerçekten tuhaf. Haklı bir şikayet mi diye bakılmıyor mu ki?

Hayır ben kötük elektrik aldığım kişileri direk engelliyorum, hiç bir mesajları görünmüyor, hiç var olmamışlar gibi. Bu kişiyee gıcığım nerede görürsem kibleyeyim de değişik bir fantazi olsa gerek

bende dırek goz ardı edıyorum baska uyeye soyledıgı bır soz, benı anlamadan alıntılayıp ders vermeye calısanı falan hıc gozunun yasına bakmam goz ardı ederım oylelerının zıhnıyetı bellı cunku
allah var sımdı ben bırını kıbledıgımde bıldırımıme cevap bazen ''aslında onu demek ıstememıs'' dıye asıl anlatılmak ıstenenı soyluyor banlamak yerıne
yanı kıbleyen kısı yanlıs anlamıssa sırf kıb var dıye banlamıyorlar ama bunu da tam anlamadım bır dıyorlar kı sıstem otamatık banlıyor oyleyse ben kıbledıgımde benım kıbıme bıldırım yapan kım

ortada hakaret varsa 1 kıble bıle gıdıyor ama bazı banlarıma bakıyorum kotu bırsey yok ama o mesajla ban var ve o ban aldıgım konuya bakınca bana gıcık olan uyelerde var her yorumuma begenmedım yapan da uzaktan uzaktan benı ızleyen her yazdıgımı takıp edende
:) bunlar bır araya gelınce ıyı olmuyor :)

cokta kafaya takmıyorum artık eskıden kızıyordum nıye banlandım haksızlık olmus bana hakaret edene cevap nasıl vermeyeyım veya bır yanlıs anlasılma var onu duzeltmek ıcın cevap verısımı nasıl polemıkten sayarsınız dıye sıtem edıyordum

sımdı hıc umrum degıl cunku her sıteye gırısımde sabah uyandım sıteye baktım dıyelım en az 140 bıldırım 2-3 begenmedım gerı kalan tum bıldırımler begenı seklınde
o 2-3 kısı de benı ırgalamaz genel tutumuma ve genelden aldıgım tepkıye bakarım ben kısısel hırsları olanlar arada sıyrılıyor oyle

Üç ay da iyiymiş insan kk dan soğur müebbet gibi zalımca bişi paraya neyim çevirseler keşge

Zayıfladım kendime geldüm diyorsun
-Zayıflayın kavgadan döğüşten uzak durun - kamu spotu gibüm
Hep bunlar ekmeeen suçu insanı agresifleştiriyor
bu superdı bak dogru dıyorsun hep ekmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…