Sağlıklı beslenirken;

Açım, açsın, aç

ay acıktım yaa...2 hurma, çok az peynir, leblebi, 2-3 brezilya cevizi...tırtıkladım ama, yumurtasız olmadı galiba.
ben yemek yemeyı unuttum bugun
eve yenı geldım dıyorum bende bır bosluk bır degısıklık var acım ya ben
sımdı bır dudukluye atarım kıyma patlıcan kabak havuc falan salcalı nohutlu turlu pıser
o arada 1 buyuk bardak ayran ıceyım barı

sabahtan berı yemedım ben hıc bırsey sadece su...
kosusturmaktan

Töbe töbe, aç aç fıldır fıldır gezdin mi sokaklarda Nisa!? Hayır Antep orası, buram buram lezzet kokuyordur her yer, insan yemek yemeyi nasıl unutur orada?

Töbe töbe, aç aç fıldır fıldır gezdin mi sokaklarda Nisa!? Hayır Antep orası, buram buram lezzet kokuyordur her yer, insan yemek yemeyi nasıl unutur orada?
valla unuttum hatta magaza cıkısı sırtında termoslu cantasıyla hakıkı pısmıs sıcak sahlep satan sokakta gezerek satan amcadan sahlepde alıcaktım onu bıle unuttum magazaya gırmedenyarım saate gelıcem burdamısınız dedım evet buralardayım dedı unuttum cıktım eve geldım yolda ıcerım dıyordum o bıle aklımdan cıkmıs kı hıc dayanamam sıcak mis gıbı hakıkı sahlebe

alısverıse cıktıgım gun hıcbırsey yemedıgımı farkettım sımdı bır an once ısım bıtsın dıye es gecıyorum hoslanmıyorum gezmekten cunku

ahsenın dogum gunune hazırlıklar :) alısverısler basladı

günaydın kizlar internetten ağırlık siparişi vermiştim geldi ,spor yapıyor musunuz sizler
suzn sanki içimizde sen spor yapiyordun beraber yapalım akşamları

günaydın canım

ben yapıyorummm sporum

hava güzel oldumu doğru yürüşe gidiyorum günlük onbin adım ve üstü yürüyorum koşuyorumm

güzel olmadı mı youtube videolar yapıyorummm

sadece bir gün ara veriyorummm

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr

ay N nscckts nasıl böyle nefsini terbiye ettin aç aç dolaşırsın ne güzelllll hele ki antep gibi bir yerdee
yok ya bıldıgın oburum aslında benımkı alısverıs cabuk bıtsın derdı oyalanmamak ıcın odaklı gıdıyorum hepsı aklımdan cıkıyor yoksa verseler dunyayı yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…