- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Dumbel mı? Ya ben de eliptik yapıcam inşallah, artık kaçınilmaz ihtiyaç oldugünaydın kizlar internetten ağırlık siparişi vermiştim geldi ,spor yapıyor musunuz sizler
suzn sanki içimizde sen spor yapiyordun beraber yapalım akşamları
dumbel vardı bileğe baglanan sipariş ettim pilates yapıcam onlarlaDumbel mı? Ya ben de eliptik yapıcam inşallah, artık kaçınilmaz ihtiyaç oldu
Pilatesi video seyrederek mi yapıyorsun? Bende de güzel bir program var, ama bir türlü hem ekrana bak hem yap işinini oturtamıyorum. Sanırım hareketleri ezberlesem daha kolay olacak.dumbel vardı bileğe baglanan sipariş ettim pilates yapıcam onlarla
izleyerek yapıyorum yerde karşıma koyarak daha kolay oluyor öylePilatesi video seyrederek mi yapıyorsun? Bende de güzel bir program var, ama bir türlü hem ekrana bak hem yap işinini oturtamıyorum. Sanırım hareketleri ezberlesem daha kolay olacak.
yapiyorum hergün pilates - yapalim tabi berabergünaydın kizlar internetten ağırlık siparişi vermiştim geldi ,spor yapıyor musunuz sizler
yumurta tok tutuyor ya ondan acikmissinidirAçım, açsın, aç
ay acıktım yaa...2 hurma, çok az peynir, leblebi, 2-3 brezilya cevizi...tırtıkladım ama, yumurtasız olmadı galiba.
Humus çok severim. Kulağa nefis geliyor.aksama kinoa salatasi yaptim yine taktim bu aralar buna
icinde peynir var cok az ve humus :)
onuda denemem lazim, afiyet olsunHumus çok severim. Kulağa nefis geliyor.
Ben de az önce karabuğdaya bol yoğurt, salatalık, dereotu, sirke ve zeytinyağı katarak yedim. Güzel oluyor
sabah leblebi ceviz peynir zeytin çayyapiyorum hergün pilates - yapalim tabi beraber
iyiyim bu ara
ne yedin bugün
güzel seyler ama az degil misabah leblebi ceviz peynir zeytin çay
arada kivi yedim yine leblebi ve sütlü kahve
akşam da yumurta dusunuyorum soğanlı :)
leblebiye abandım bugün baya tok tutuyor, ama ayran yoğurt falan biseyler de yerim yanınagüzel seyler ama az degil mi
ben yemek yemeyı unuttum bugunAçım, açsın, aç
ay acıktım yaa...2 hurma, çok az peynir, leblebi, 2-3 brezilya cevizi...tırtıkladım ama, yumurtasız olmadı galiba.
Töbe töbe, aç aç fıldır fıldır gezdin mi sokaklarda Nisa!? Hayır Antep orası, buram buram lezzet kokuyordur her yer, insan yemek yemeyi nasıl unutur orada?ben yemek yemeyı unuttum bugun
eve yenı geldım dıyorum bende bır bosluk bır degısıklık varacım ya ben
sımdı bır dudukluye atarım kıyma patlıcan kabak havuc falan salcalı nohutlu turlu pıser
o arada 1 buyuk bardak ayran ıceyım barı
sabahtan berı yemedım ben hıc bırsey sadece su...
kosusturmaktan
valla unuttum hatta magaza cıkısı sırtında termoslu cantasıyla hakıkı pısmıs sıcak sahlep satan sokakta gezerek satan amcadan sahlepde alıcaktım onu bıle unuttumTöbe töbe, aç aç fıldır fıldır gezdin mi sokaklarda Nisa!? Hayır Antep orası, buram buram lezzet kokuyordur her yer, insan yemek yemeyi nasıl unutur orada?
günaydın kizlar internetten ağırlık siparişi vermiştim geldi ,spor yapıyor musunuz sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?