gunaydınkizlar Günaydin benim midem bulaniyor psikolojik mi nedir anlamadim.
afıyet olsun canımHayırlı günler kızlar,
suzn ne yedin ki miden bulandı?
Ben yine öğle etmişim. Geç bi kahvaltı yaptım az önce, resim ekliyorum. Nisaa musakkan müthiş ya, bunun hepsi fırına çiğden mi giriyor, yoksa kıymalı harcı önce kavuruyor musun? Çok canım çekti
Eki Görüntüle 2566461 fotoyu doğru çekmeyi bir gün öğrenicem inşallah
dün de kinoa salatasi yaptim aslinda farkli bir sey yemedim.Hayırlı günler kızlar,
suzn ne yedin ki miden bulandı?
Ben yine öğle etmişim. Geç bi kahvaltı yaptım az önce, resim ekliyorum. Nisaa musakkan müthiş ya, bunun hepsi fırına çiğden mi giriyor, yoksa kıymalı harcı önce kavuruyor musun? Çok canım çekti
Eki Görüntüle 2566461 fotoyu doğru çekmeyi bir gün öğrenicem inşallah
Ferahlara çıkasın Suzn, hakkında en hayırlısı olsun inşallah.kizlar bana dua edin olurmu gergin bir sürecten geciyorum bitince anlatirim size
tamam deneyeyim bu sekildesuzn menüler de güzel, afiyet olsun.
Sabah ilaçla suyunu yudum yudum için. Hızlı içince beni de bir tuhaf yapıyor.
Günaydın Yasemin, Good morning everybody. Hafta sonu kapıda sayılır, moraller yüksek, enerjimiz bol olsungünaydın kızlarrrrrrr
Amin canim
Amin, insallahFerahlara çıkasın Suzn, hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
Elinden gelenin en iyisi yap, kalanı Yaradana bırak, çok darlama kendini.
Acil C vitamini dopingi yap canımım. En 1000-2000 mg al. Grip başlangıcında bi bunun faydası oluyor, ilerlerleyince zor.kizlar Günaydin ben hasta olcak gibiyim.
dün eve geldim yattim basim cok agridi bugünde yine öyle,
grip mi olcam ki, kafami is yerinde zor tutuyorum, yatasim var.
isyerinde de bir sey yok yanimda marketten portakal alsam olur muAcil C vitamini dopingi yap canımım. En 1000-2000 mg al. Grip başlangıcında bi bunun faydası oluyor, ilerlerleyince zor.
oralarda yesıl biber yok mu su tabaktakı meyvenın ıkı katı c vıtamını bıberde var aksama salataya bıber de ekleyebılırsın gecmıs olsunYiyorum aslında bayadır meyve yemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?