Sağlıklı beslenirken;

ben sabah 6 da
2 yumurta ıle tereyagında omlet pul bıberlı peynırlı karabıberlı
yanında zeytın 6 tane
3 badem
3 dılım mandalına yedım esıme hazırlarken arada luplettım

suan turk kahvesı ıcıyorum bır kuru hurma ıle

aksam
kabak musakka var yanında sarımsaklı suzme yogurtla bırlıkte yanı sundan yapıcam

Hayırlı günler kızlar,

suzn ne yedin ki miden bulandı?

Ben yine öğle etmişim. Geç bi kahvaltı yaptım az önce, resim ekliyorum. Nisaa musakkan müthiş ya, bunun hepsi fırına çiğden mi giriyor, yoksa kıymalı harcı önce kavuruyor musun? Çok canım çekti

fotoyu doğru çekmeyi bir gün öğrenicem inşallah

afıyet olsun canım
kıymayı soganla az muhurluyorum rengı doner gıbı oldugu an kabakla koyup fırınlıyorum

bazende dırek tencerede yapıyorum oda soyle
sogan kıyma sotalenıyor dıger tencerede salca kabak sarımsak pısıyor ustunu gececek kadar suyla sankı taze fasulye pısırır gıbı
ıkısı ayrı ayrı pıstıkten sonra bırlıkte servıs yapılıyor kabak mantısı gıbı oyle dusun

dün de kinoa salatasi yaptim aslinda farkli bir sey yemedim.
o Sabah ki tiroid hapi beni mahvediyor
biraz gerginim bu aralar ondanda oluyor sanirim

günaydın kızlarrrrrrr
Günaydın Yasemin, Good morning everybody. Hafta sonu kapıda sayılır, moraller yüksek, enerjimiz bol olsun

Sabah evden çıkamadan 2 yumurtalı tereyağlı omlet yedim. Öğlen yemek için peynirli karabuğday makarnası getirmiştim, baktım soğuyunca bir halta benzemiyecek onu da çayla yedim şimdi

kizlar Günaydin ben hasta olcak gibiyim.
dün eve geldim yattim basim cok agridi bugünde yine öyle,
grip mi olcam ki, kafami is yerinde zor tutuyorum, yatasim var.

selam kızlar dun yegenımın dogum gunuydu pasta falan yemedım kuruyemıs yedım sadece cay kahve ıctım
sabah da fırında mucver unsuz patatessız, yanında yogurtlu kerevız salatası ve soslu yesıl zeytın yedım

aksam balık var menude :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…