Yemmek yaparken sogani soteliyorum yagda.canım gobekten basenden kalcadan burdakı ınatcı yaglardan kurtulmak ıcın asla seker sekerlı urun yenılınce kanda sekere donusen urun,
kızartılmıs yemek yaparken sogan soteleme bıle dahıl kızartılmıs yag,kızartılmıs gıda
paketlenmıs her turlu urun ustunde dıyet ve dogal yazan bıle dahıl
tum konserveler
tum un ve unlu mamuller gluten ıceren hersey
yuzde yuz saglıklı yag ıcermeyen hersy
nısasta ıceren hersey
patates pırınc gıbı gıdalar
asla tuketmemek gerek :) tukettıgın surece o ınatcı yagdan kurtulamazsın
bunun yanında en az 2 bucuk lıtre su, bıtkı cayları, fıltre kahve gıbı yag yakımı hızlandıran ıcecekler, alkali sular, kerevız gıbı badem gıbı yag yakıcı seyler de yemek ıcmek ve proteınden yeterlı beslenıp ek takvıye vıtamın almak zorundasınız
bırsuru yemek tarıfı var nasıl bulamıyorsun yemekYemmek yaparken sogani soteliyorum yagda.
Bu sefer de yapacak yemek bulamiyorum. Hep ayni seyleri yemek de sıkıcı oluyor. Yoksa bi ara sogansiz yagsiz yemekler de yaptim ama cesitlendiredim sıkıldım
nasıl yanıTabiki dogal ben yaptim sekeri. Dogal seker
Oyle acik yakalanir mi vicdansiz
Ben de şekersiz reçel yapıyorum. Hatta birinin video linkini sana özelden atarım.nasıl yanı
recelın ıcınde seker yok mu kı sekersız recel nasıl yapılıyor
dogal seker ne kız :)
ya cok merak ettım valla neymıs oBen de şekersiz reçel yapıyorum. Hatta birinin video linkini sana özelden atarım.
ben bu chıa tohumuyla pudıng tarıfı vermıstım ılk sayfada aynen baya pudıng gıbı kıvamlı oluyor
Kıvamı chia tohumundan dolayı jöle gibi oluyor.
Ben pudingini hindistan cevizi sütü - yogurt - stevia karıştırarak en az 4 saat bekletiyorum. Hatta geceden de buzdolabına koyarak olur.ben bu chıa tohumuyla pudıng tarıfı vermıstım ılk sayfada aynen baya pudıng gıbı kıvamlı oluyor
ama meyveyı okadar kaynattıktan sonra yemenın bır anlamı kalmıyor benım gozumde yanı ben mıdeme gıren herseyı sek olarak saf olarak almayı tercıh edıyorum kımyası genetıgı degerı degısmıs kendınden gecmıs seylerı yememeyı tercıh edıyorum
ama cocuklar recel ıstedıklerınde harıka olur kesınlıkle :)
kesınlıkle cok lezzetlı olur harıka :)Ben pudingini hindistan cevizi sütü - yogurt - stevia karıştırarak en az 4 saat bekletiyorum. Hatta geceden de buzdolabına koyarak olur.
Sonra bir dondurma kasesine en alta bisküvi, chialı karışım ve en üste meyveler koyuyorum. Üstüne de bitter çikolata rendeliyorum. Gelen misafirlerim de bu tatlıyı çok seviyor.
Şu hamilelik bir bitsin doğurayım artık buradan çıkmamkesınlıkle cok lezzetlı olur harıka :)
ben mısafıre tatlı olarak pudıng kıvamlı bırsey yapacaksam incir uyutması yapıyorum kucuk kuplara 3 dılım ıncır süt 1 gece dınlenıyor ustune bıraz tarcın ve cevız bu kadar baya baya bıldıgın sutlu tatlı yapıyorum
senın bu verdıgın tarıf varya bu tarzı kayınvalıdem eltım falan sevıyor farklı seylerı ama geleneksel akrabalarıma da ıncır uyutmasıadamına gore yapıyorum yanı
verdıgın tarıf gercekten guzel tarıf yapmak ısteyenlere bende onerırım
Valla bebege gaz yapmayan pirinc ve patates vardi bir de kizartma lar börekler onlari yedim 2 aybırsuru yemek tarıfı var nasıl bulamıyorsun yemek
bırgun fırında tepsıde ıster etle bırlıkte ıster sadece sebze elıne gecen tum sebzelerı salcalı sosla pısırır yanında salata ve corbayla yersın
bırgun taze fasulye yaparsın
bırgun kuru fasulye yaparsın
bırgun nohut yahnısı yaparsın
bırgun balık yaparsın
bırgun şiveydız yaparsın tarıfını vermıstım
bırgun yalancı mantı dedıgım kıymalı kerevızı yaparsın suzme yogurtlu olanı
bırgun kabak musakka yaparsın kıymalı
bırgun tencere yemegı veya guvecte türlü yaparsın tum sebzeler ıstersen ıcıne nohut koy ıstersen et koy ıster koyma
bırgun mercımek corbası yanında ımam bayıldı veya yogurtlu corba yanında ımam bayıldı ya da karnıyarık yemegı de olabılır yaparsın
bırgun patlıcan kebabı veya sogan kebabı
bırgun et ızgara
bırgun mantar
birgun engınar
ulkemızdekı tum sebzelerle ve etlerle yemek yapılabılır :)
200 cesıt corbamız var gozunu seveyım turkıyenın baslı basına bır yemek kulturu var nasıl yapacak yemek bulamıyorsun
demek kı sen bunca zaman sadece kızartma pırınc patates unlu mamul yıyordun :)
nasıl yanı
recelın ıcınde seker yok mu kı sekersız recel nasıl yapılıyor
dogal seker ne kız :)
bakValla bebege gaz yapmayan pirinc ve patates vardi bir de kizartma lar börekler onlari yedim 2 ay
Bir de 3 ogun besleniyorum. Her yemegi bir seferlik pisirince ogle aksam ayro yemek pisirmekten yildim
Ya da ben bol kilo aldiran yemekleri ozledim
Şakasına dediydim ben onu
N nscckts bir de kaynatmada vitaminler kayboluyor demiştin, meyveleri chia tohumu ile birlikte püre haline getirip 1 gün beklet, içine isteye bağlı az bal veya stevia kat. Bu çiğ reçeli az yapmalı ama, 1 hafta - 10 gün arası buzdolabında saklanabiliyor.bakBloss vıdeo paylastı sekersız recel :)
onu yapabılırsın
bu arada nıye uc ogun ayrı ayrı yemek
sabah kahvaltı zaten
oglen bır corba veya salata yogurt olur
aksam da yemek
yanı gunde 1kere yemek 1 kere kahvaltı bırde ara ögün oluyor ben bıle gunde 3 kere yemek yapmıyorum cok porsıyon yıyen bırı olarak
ben meyveyıde sınırlı tuketıyorum
Yalnız meyve ile beslenenler var ( Frutarian), birçok meyvedeki şeker insan bünyesini etkilemiyor. Bünye alışana kadar açlık hissi, bitkinlik oluşuyor. Bu konu hakkında dönüşümde istersen detaylı linkler veririm.ben meyveyıde sınırlı tuketıyorumsımdı dıyeceksınkı eeeh sende be senle mı ugrascam dıyeceksın
ben meyve -seker-unlu mamul-pırınc-patates-sehrıye ve turevı-bulgur-kızartılmıs herseyı hıc yemıyorum
neden yemedıgımı de soyleyeyım spor yapmayan bırıyım meyve 1 tane yıyınce asla yetmez bana daha da cok acıktırır halıyle meyveyı fazla kacırırım bu kez hoooppp fazla acıkma gun boyu mıde kazınması durduk yere kanda sekere donen enerjı almıs oluyorum onu yıyecegıme 2 tabak salata yerım dıyorumondan yanı
canım bazen meyve ıstıyor onuda soyle yapıyorum sabah kahvaltıda yarım porsıyon yanında yogurtla
vıtamınlerı sebzede de var zaten :) kecı gıbı sebze kemırıyorum
ben kendımı tanıyorum dıyeyım :) bende ha meyve yemısım ha ekmek aynı etkı oluyor :)Yalnız meyve ile beslenenler var ( Frutarian), birçok meyvedeki şeker insan bünyesini etkilemiyor. Bünye alışana kadar açlık hissi, bitkinlik oluşuyor. Bu konu hakkında dönüşümde istersen detaylı linkler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?