Sağlıklı beslenirken;

Yaza kadar çok fazla kilo vermeyin yoksa sabote ederim burayı
İçinizden en şişkosu olarak başlamayayım

Frutarian diye bişey ilk defa duydum, çok merak ettim, bakıcam mutlaka.

Benim bir arkadaşımda yıllardır Paleo diyeti yapıyor, taş devri diyetiymiş, düşün yani bir mağra adamının o devirde yiyemiyeceği hiç bişeyi yemiyor... tahıllar, bakliyatlar, bitkisel yağlar, çoğu süt ürünü dahil.

N nscckts canım hiç denedin mi bilmiyorum ama sormak istedim şimdi ben normalde ilk öğünümü 12de yapıyorum ve çoğunluklu yemek oluyor yani ızgara tavuk balık köfte ne bulursam
ama şu sıralar kahvaltı yapmayı özledim ve öğünlerimi biraz erkene çekip 10 gibi kahvaltı yapmak istiyorum
ama çalıştığım için mecbur kahvaltımı evde hazırlayıp götüreceğim, saat 7de yani, 3 saatte yumurta kötü olur mu, soğuyunca falan?

yumurta pısınce hemen tuketılmelı bekledıkce trans yaga donusuyor eger hemen yenmeyecekse yumurtadan vazgecın dıyorlar normalde ama onu yemezsen kılo aldıracak seyler yıyeceksen ya da tum ögünlerının bozulup kacamak yapmana neden olacaksa yıyeceksın mecbur

haslanmıs yumurta zaten kokar bılıyorsun yapacak bırsey yok ona

kokusu değil de trans yağa dönüşecek olması üzdü şu an beni
offff ne yapsam, sabahın köründe de yemek istemiyorum çünkü acıkmış olmuyorum ki

kokusu değil de trans yağa dönüşecek olması üzdü şu an beni
offff ne yapsam, sabahın köründe de yemek istemiyorum çünkü acıkmış olmuyorum ki
ona bırsey dıyemem ben ıse gıderken sabah 6 da evden cıkmak zorunda kaldıgımda bıle mutlaka yerdım vaktım olmasa kabıma marul salatalık domates ton balıgı koyar cıkar onu yerdım erkenden evden cıkmak zorunda kalıp eve gec gıtmek zorunda oldugum donemler bıle buna dıkkat ederdım

ya trans yaglı yenecek ya acıkmasanda kahvaltını yapıp cıkacaksın hangısı uyuyorsa :) ya da madem ılla sabah 10 da yemek ıstıyorsun kahvaltıyı ozaman yumurtayı haslamayacaksın mesela unsuz patatessız fırında mucver tarıfı varya onun ıcınde o sekılde yıyeceksın :)

canım if yapıyorum uzun süredir o yüzden bu düzene alıştım karnım hiç acıkmıyor sabahları
acıkmadan da yemek istemiyorum o yüzden
ıste bende cılek yıyeyım ama muz tadı alayım ıstıyorum ama olmuyor :)
haslanmıs yumurta maalesef mızıkcı keske geceden haslayabılsek sabah erkenden yemek ısteyen yıyebılse ınsanlar sırf bu yuzden puaca yıyorlar haın yumurta :)

belki if saatlerini 7-15.00 olarak değiştirirsem sabahları acıkmaya da başlarım
yarın öbür gün bi deneyeyim bakalım, hem böylece daha da erken kapatmış olurum günümü
bugün akşam yemeksiz geçiştireyim zaten yarına acıkmış olurum heralde sonra da o düzende devam edeyim

ben de yumurta aşığıyım
yumurtasız kahvaltıyı düşünemiyorum, madem o bana uymuyor ben kendimi ona uyduracağım mecbuuuurrrr

e saatlerı degıstırebılıyorsan sıkıntı kalmıyor ozaman zaten
bence de boyle daha ıyı aksam erken yersen sabah acıkırsın dogru

ben de yumurta aşığıyım
yumurtasız kahvaltıyı düşünemiyorum, madem o bana uymuyor ben kendimi ona uyduracağım mecbuuuurrrr
en mantıklısı bende yumurtayı cok severım kahvaltıda yumurta olmasa asla doyamam bende :)

yaaa bu arada hiç kendimi tanıtmadan öyleeee daaannnn diye daldım konuna hakkını helal et olur mu
ama sağlıklı beslenme adına motive olmaya ihityacım vardı
9. takımdayım oradaki arkadaşlarımla da çok güzel iletişimimiz var ama senin bu sayfanda da ayrı bi pozitiflik akıyor o yüzden sizinle de olmak istedim N nscckts

estagfurullah ya ne demek basım gozum ustune ısteyen gelsın valla bızım ıcınde guzel oluyor :)

aa ben bazen salatama katmak için 2 yumurta haşlıyorum, ortası kayısı...4 e kadar iş yerinde buzdolapta duruyor. Tadı kötü olmadı hiç, ama sağlık açısından iyi değil mi?

aa ben bazen salatama katmak için 2 yumurta haşlıyorum, ortası kayısı...4 e kadar iş yerinde buzdolapta duruyor. Tadı kötü olmadı hiç, ama sağlık açısından iyi değil mi?
haslanmıs yumurta maalesef bekledıkce faydasını kaybedıyor tıpkı kuruyemıs meselesı gıbı ve zaten sadece kayısı kıvamında cok haslanmadan pısırılmelı cok katılastırılırsa fazla pısırılırse hıc faydası kalmadıgı gıbı zarar verıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…