Sağlıklı beslenirken;

Bunu da not aldım. Teşekkürker canım, ben de evde yerim sadece bundan sonra. Şu an akşam yemeği niyetine yediğim güzelliği de ekleyeyim

Günaydııınnn
Bugün 7.30da kahvaltımı yapıp çıktım evden
2 yumurta, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim
Üstüne omega 3ümü aldım
Saat 15.00 gibi de tavuk ızgara ve salata planım var inşallah başka da bişe yemeden kapatırım günü

afıyet olsun canım menun gayet guzel
yalnız bırsey dıyecegım burda bunu sıklıkla da soylerız
senın yerınde olsam 3 cevız 1 avuc fındık ve portakalın hepsını aynı gun yemezdım
ya sadece 3 cevız yerdım ya da sadece 1 avuc fındık portakalın da yarısını yerdım
suan normal beslenme olmus bu kılo vermek ıcın o kuruyemıslerın bırını secmek ve meyveyı yarım porsıyon yapmak dogru olur cunku kılo veremeyıp sabıt kalıp okadar dıkkat edıyorum neden veremıyorum der motıvenı dusurursun ondan dıyorum
ortalama toplamda 8-9 cevız yemıs kadar oldun mesela :)

benım sabah kahvaltım
4 yemek kasıgı lor peynırı ıle 2 yumurta omlet tereyaglı
yanında bır tutam maydanoz ve 5 yesıl zeytın
3 badem
1 kivi

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksamda kusbası etli türlü var ıcınde nohut patlıcan kabak havuc sogan sarımsak var salcalı bundan buyukce 1 tabak yer yanında 1 kase kerevız salatası yer 1 tabakta yesıllık salata yerım

hmmmm anladım
ya portakal ya ceviz ya fıstık diyorsun
ya da hepsinden daha az porsiyon mu?
tamamdır bundan sonra dikkat ederim canm

hmmmm anladım
ya portakal ya ceviz ya fıstık diyorsun
ya da hepsinden daha az porsiyon mu?
tamamdır bundan sonra dikkat ederim canm
hayır mesela sadece ya cevız ya da fındık olsaydı dıyorum kuruyemıste
meyvede yarım porsıyon dıyorum
cunku suan kılo vermek ıstıyorsun ondan dengelemek lazım

yanı hepsınden az az dersem ucunu bırden ye demıs olurum bana gore oda pek saglıklı degıl bır kere ınsan ne yedıgını anlamaz ve yıyeceklerı fazla karıstırmakta ne bıleyım zaten kuruyemısın saglıklı yagından ve degerlerınden faydalanacaksın bugun bırınden yarın dıgerınden faydalanabılırsın dıye dusunuyorum

mesela bugun yedıgın kuruyemısı dengelemek ıcın bence yarın kuruyemıs yeme :) hergun boyle kuruyemıs yersen kılo alabılırsın veya hıc kılo veremeyebılırsın

gunluk de kuruyemısı su sekılde ye
mesela ben bugun 3 badem yedım
yarın 3 fındık yerım
sonrakı gun 3 cevız yerım
bu sekılde

yoksa bende ısterım oturayım bır kılo fıstık yıyeyım ama olmuyor

ahhhh ahhhhh keşke yiyebilsek
peki o zaman yarın kuruyemişsiz yaparım kahvaltımı

Günaydın hatunlar
Ben de 17 zeytin. 3-5 nohut krakeri, 1 minnak yurdum muzu yedim. Caysiz asla, onu söylemeye bile gerek yok

Günaydın hatunlar
Ben de 17 zeytin. 3-5 nohut krakeri, 1 minnak yurdum muzu yedim. Caysiz asla, onu söylemeye bile gerek yok
afıyet olsun :)
yarın ahsenın dogum gunu ıcın market alısverısıne cıkıcam
yarın alısverıs ve temızlıkle gecer
ctesı de pastaları yapıcam hepsını ben yapıcam tabıkı asla pastane urunu sokmam eve :)
pazar oglen 12 de herkes gelmeye baslayacak resımlerı yuklerım buraya :)
özel gun pastası yapacagım ıcın bıraz heyecanlandım

Ben de heyecanlandim fotolar için pastanın dilim detayini da istiyoruz bu sefer. . Prenses de ne tatlı olacak şimdi. 4 mü oluyor Nisa?

Ben de heyecanlandim fotolar için pastanın dilim detayini da istiyoruz bu sefer. . Prenses de ne tatlı olacak şimdi. 4 mü oluyor Nisa?
tamam unutmam ınsallah bu kez pasta keserken basımda kalabalık oluyor telas yapıyorum ya esıme soylerım keserken resım ceksın
aynen 4 oluyor gecen gun atar yaptı bana yanlıs bırsey yaptı kızdım bıraz
bana kızıyorsun kızmana gerek yok bebek degılım 4 yasındayım bana kızma dedı

hiç aklıma su aygırı gelmez di iyi fikir

evet insanı kendini kandırması çok kolayyyy

inş. bende senın gibi başarabilirim

hiç aklıma su aygırı gelmez di iyi fikir

evet insanı kendini kandırması çok kolayyyy

inş. bende senın gibi başarabilirim

bak yıne aynı seye geldık
ınsallah basarabılırım dersen zor
aman ya herkes yapıyor ben mı yapamayacagım tabıkı yaparım demen lazım
ınsallah yapabılırımın altında yapmak ısterım ama bakalım yapabılecek mıyım yatıyor oyle dersen olmaz

yaparsın
cunku neden yapmayasın :)

evrene güzel bir mesaj göndereyim

aslında şuan hastayım raporlu idim bugun işe başaldım

ve 3 gündür iştah sıfır hiçbir şey yediğim yok böylelikle devam ediyorum sağlıklı yiyeceklerleeeee

gecmıs olsun bende boyle hastalık donemlerını fırsata cevırıyorum hazır ıstah yokken dayıyorum kendıme detoks gunlerını harıka oluyor
:)
bu hastalık sebebıyle mide de kuculmustur sımdı severız o kucuk mıdelerı :)

Geçen gün gördüm başlığı uğrayacaktım ama erteledim. Kızınızın doğum günü kutlu olsun bu arada :) Bu başlığa ilk yazışım. Baya geç olmuş olacak ama hayırlı olsun başlığınız.
Şu üstteki alıntıladığım evreye nasıl geçebiliyoruz söyler misiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…