Bunu da not aldım. Teşekkürker canım, ben de evde yerim sadece bundan sonra. Şu an akşam yemeği niyetine yediğim güzelliği de ekleyeyimhaslanmıs yumurta maalesef bekledıkce faydasını kaybedıyor tıpkı kuruyemıs meselesı gıbı ve zaten sadece kayısı kıvamında cok haslanmadan pısırılmelı cok katılastırılırsa fazla pısırılırse hıc faydası kalmadıgı gıbı zarar verıyor
ohh sıfa olsun canım afıyet olsun :)Bunu da not aldım. Teşekkürker canım, ben de evde yerim sadece bundan sonra. Şu an akşam yemeği niyetine yediğim güzelliği de ekleyeyim
Eki Görüntüle 2576953
afıyet olsun canım menun gayet guzelGünaydııınnn
Bugün 7.30da kahvaltımı yapıp çıktım evden
2 yumurta, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 1 avuç fıstık ve 1 portakal yedim
Üstüne omega 3ümü aldım
Saat 15.00 gibi de tavuk ızgara ve salata planım var inşallah başka da bişe yemeden kapatırım günü
hmmmm anladımafıyet olsun canım menun gayet guzel
yalnız bırsey dıyecegım burda bunu sıklıkla da soylerız
senın yerınde olsam 3 cevız 1 avuc fındık ve portakalın hepsını aynı gun yemezdım
ya sadece 3 cevız yerdım ya da sadece 1 avuc fındık portakalın da yarısını yerdım
suan normal beslenme olmus bu kılo vermek ıcın o kuruyemıslerın bırını secmek ve meyveyı yarım porsıyon yapmak dogru olur cunku kılo veremeyıp sabıt kalıp okadar dıkkat edıyorum neden veremıyorum der motıvenı dusurursun ondan dıyorum
ortalama toplamda 8-9 cevız yemıs kadar oldun mesela :)
hayır mesela sadece ya cevız ya da fındık olsaydı dıyorum kuruyemıstehmmmm anladım
ya portakal ya ceviz ya fıstık diyorsun
ya da hepsinden daha az porsiyon mu?
tamamdır bundan sonra dikkat ederim canm
ahhhh ahhhhh keşke yiyebilsekhayır mesela sadece ya cevız ya da fındık olsaydı dıyorum kuruyemıste
meyvede yarım porsıyon dıyorum
cunku suan kılo vermek ıstıyorsun ondan dengelemek lazım
yanı hepsınden az az dersem ucunu bırden ye demıs olurum bana gore oda pek saglıklı degıl bır kere ınsan ne yedıgını anlamaz ve yıyeceklerı fazla karıstırmakta ne bıleyım zaten kuruyemısın saglıklı yagından ve degerlerınden faydalanacaksın bugun bırınden yarın dıgerınden faydalanabılırsın dıye dusunuyorum
mesela bugun yedıgın kuruyemısı dengelemek ıcın bence yarın kuruyemıs yeme :) hergun boyle kuruyemıs yersen kılo alabılırsın veya hıc kılo veremeyebılırsın
gunluk de kuruyemısı su sekılde ye
mesela ben bugun 3 badem yedım
yarın 3 fındık yerım
sonrakı gun 3 cevız yerım
bu sekılde
yoksa bende ısterım oturayım bır kılo fıstık yıyeyım ama olmuyor
afıyet olsun :)Günaydın hatunlar
Ben de 17 zeytin. 3-5 nohut krakeri, 1 minnak yurdum muzu yedim. Caysiz asla, onu söylemeye bile gerek yok
Ben de heyecanlandim fotolar içinafıyet olsun :)
yarın ahsenın dogum gunu ıcın market alısverısıne cıkıcam
yarın alısverıs ve temızlıkle gecer
ctesı de pastaları yapıcam hepsını ben yapıcam tabıkı asla pastane urunu sokmam eve :)
pazar oglen 12 de herkes gelmeye baslayacak resımlerı yuklerım buraya :)
özel gun pastası yapacagım ıcın bıraz heyecanlandım
tamam unutmam ınsallah bu kezBen de heyecanlandim fotolar içinpastanın dilim detayini da istiyoruz bu sefer. . Prenses de ne tatlı olacak şimdi. 4 mü oluyor Nisa?
aynen bıraktıgın gıbıyız valla :) ben regl kabusunun ıcındeyım bıtsın dıye gun sayıyorum şafak 2kizlar bir kac gün izinliydim giremedim. ne yapiyorsunuz keyifler nasil
yakalarsınız tum mesele oruc gıbı dusunup ya da tedavı gıbı dusunup yememek mesela 1 ay tedavı altındasın doktor yememen gerek ıyılesmen ıcın dedı ne yaparsın yemezsın dımı
hah oyle dusun 1 ay tut kendını sonra zaten gorsende canın ıstemıyor sadece sabır :)
bagırsak beyın mıde gozle burunla tatla uyarılıyor bır catal ucundan tadına bakayım ama yemeyeyım koklayayım ama yemeyeyım bıle olmaz bosa gıder sıfırdan tekrar baslarsın :) mıkropmus gıbı uzak dur
mesela hayatda asla yemem dıyecegın seyler vardır bocek gıbı fil gibi su aygırı gıbı
bakınca sankı onun parcasıymıs gıbı gor
kendını kandırmak en kolayı aslında bak bırsuru yol var :)
hiç aklıma su aygırı gelmez di iyi fikir
evet insanı kendini kandırması çok kolayyyy
inş. bende senın gibi başarabilirim
bak yıne aynı seye geldık
ınsallah basarabılırım dersen zor
aman ya herkes yapıyor ben mı yapamayacagım tabıkı yaparım demen lazım
ınsallah yapabılırımın altında yapmak ısterım ama bakalım yapabılecek mıyım yatıyor oyle dersen olmaz
yaparsın
cunku neden yapmayasın :)
gecmıs olsun bende boyle hastalık donemlerını fırsata cevırıyorum hazır ıstah yokken dayıyorum kendıme detoks gunlerını harıka oluyorevrene güzel bir mesaj göndereyim
aslında şuan hastayım raporlu idim bugun işe başaldım
ve 3 gündür iştah sıfır hiçbir şey yediğim yok böylelikle devam ediyorum sağlıklı yiyeceklerleeeee
biter insallah kizinin dogum gününe Kadar, Party de rahat olursun.aynen bıraktıgın gıbıyız valla :) ben regl kabusunun ıcındeyım bıtsın dıye gun sayıyorum şafak 2
sen nasılsın
Geçen gün gördüm başlığı uğrayacaktım ama erteledim. Kızınızın doğum günü kutlu olsun bu arada :) Bu başlığa ilk yazışım. Baya geç olmuş olacak ama hayırlı olsun başlığınız.cıkolata cıps yedıgım yıllar mantılar soslu makarnalar bol mayonezler tuketırdım sımdı aklıma onlar gelmıyor eve de almıyoruz marketde o reyonlara da gırmıyoruz yanı hayatımızda yok aklıma gelmıyor ama ekşili soslu seyler canım ıstıyor ozamanda aklıma salata gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?