Sağlıklı beslenirken;

Maşallah nice güzel sağlıklı yaşlarını kutlamanız nasip olsun . Hazırlıklarda süper gözüküyor ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum kelepçeli kalıp mı yoksa ayarlanabilir kalıplar mı daha kullanışlı hangisini önerirsiniz? Karar veremedim bir türlü

cok tesekkur ederım benım evımdekı kelepcelı kalıp hatta seneler once a101 de satılmıstı almıstım o, ayarlanabılenı hıc denemedım acıkcası onun hakkında pek bılgım yok bıraz mutfakta gelenekselcıyım en guzel kabaran keklerım pandıspanyalarım borcamlarda annane tepsılerınde oldugundan

Ben pek becerikli olmadığımda kolaylaştırıcı yardımcı ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Kekleri bende borcamda yapıyorum ama eh işte kıvamında oluyorlar evde kelepçeli vardı artık iyice deforme olunca attım yenisi için de kararsız kaldım.Bahsettiğim şu

bu bana pek kullanıslı gelmedı ya bılemedım
benımkı su aslan gıbı valla bundan varsa bunu tavsıye ederım

bu bana pek kullanıslı gelmedı ya bılemedım
benımkı su aslan gıbı valla bundan varsa bunu tavsıye ederım
Eki Görüntüle 2579062
Netten biraz bakındım da kelepçeli kalıpları da genel olarak beğeniliyormuş. Hiç aklıma gelmedi ama önceki mesajda dediğim gibi zaten tantitoni muffin kalıp almayı planlıyordum almışken aynı marka kelepçeli kalıpta alabilirim belki

Nisaaaa, herşey çok güzel görünüyor
sen de fıstık gibisin maşallah
Ahsen'in elbiseyi nasıl diktin yahu terzilik de mi var sendeon parmağında on marifet:) eşin çok şanslı gerçekten
Allah senin gibi marifetli, azimli insanları benim etrafımda çoğaltsın, kaynaştırsın inşallah
Seneye de burda yine seni hayranlıkla takip ediyor oluruz burda inşallah:)

tesekkur ederım canısı
eee rahmetlı annanem dikiş hocasıydı babanemde oyle dıkısı ıyıdır yanlarında buyuye buyuye ogrendık bırseyler :)

seneye konseptımızı ahsen sectı bıle
geyık olacakmıs yıne hep bırlıkte burda oluruz ınsallah :)

cok cok gecmis olsun

Günaydin kizlar ben geldim.

hemen gecmisi okuyup geliyorum
hosgeldın canım
her sey cok güzel olmus canim, emegine saglik. dogum günü Kutlu olsun kuzumun
sen ne Kadar zayifsin öyle bel falan yok resmen

:)
ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam cunku hep resımlerımı begenmem hep cırkın cıkarım hep etlı budlu kusurlu cıkarım resımlerden daha ınce gorunuyorum aslında kameralarla aram hıc ıyı olamadı :)

cok tesekkur ederım canım burda hep bırlıkte her sene buyudugune tanıklık edıyoruz sızlerde burdakı arkadaslarımda benı yalnız bırakmıyorlar bız hep bırlıkte cok guzel bır aıle olduk ıyıkı varsınız

kuzum mesajı yeni gördüm...iyiyim sen nasılsın .
ıyıyım cok sukur :)
yenı resımlerımı ekledım sensız bu sohbet olmazdı seslendım sana, tahmın ettım gormedıgını bu kk bana da yapıyor aynı seyı bazen bıldırım gelmıyor :)

hosbuldum canim Cuma amsterdama uctum dün döndüm. bu yüzden giremedim.
cok güzelsin masallah. baya baya iyisin fitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…