Maşallah nice güzel sağlıklı yaşlarını kutlamanız nasip olsun . Hazırlıklarda süper gözüküyor ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum kelepçeli kalıp mı yoksa ayarlanabilir kalıplar mı daha kullanışlı hangisini önerirsiniz? Karar veremedim bir türlü
cok tesekkur ederımMaşallah nice güzel sağlıklı yaşlarını kutlamanız olsun . Hazırlıklarda süper gözüküyor ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum kelepçeli kalıp kı yoksa ayarlanabilir kalıplar mı daha kullanışlı hangisini önerirsiniz? Karar veremedim bir türlü
Ben pek becerikli olmadığımda kolaylaştırıcı yardımcı ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Kekleri bende borcamda yapıyorum ama eh işte kıvamında oluyorlarcok tesekkur ederımbenım evımdekı kelepcelı kalıp hatta seneler once a101 de satılmıstı almıstım o, ayarlanabılenı hıc denemedım acıkcası onun hakkında pek bılgım yok bıraz mutfakta gelenekselcıyım en guzel kabaran keklerım pandıspanyalarım borcamlarda annane tepsılerınde oldugundan
bu bana pek kullanıslı gelmedı ya bılemedımBen pek becerikli olmadığımda kolaylaştırıcı yardımcı ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Kekleri bende borcamda yapıyorum ama eh işte kıvamında oluyorlarevde kelepçeli vardı artık iyice deforme olunca attım yenisi için de kararsız kaldım.Bahsettiğim şu
Nar kalıp Ayarlanabilir Yuvarlak Kek Kalıbı 16cm-30cm Derinlik 10cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nar kalıp Ayarlanabilir Yuvarlak Kek Kalıbı 16cm-30cm Derinlik 10cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Tamam bunu da biraz inceleyeyim , zaten bu markanın muffin kalıbı da aklımda çok teşekkürlerbu bana pek kullanıslı gelmedı ya bılemedım
benımkı su aslan gıbı valla bundan varsa bunu tavsıye ederım
Eki Görüntüle 2579062
rica ederimTamam bunu da biraz inceleyeyim , zaten bu markanın muffin kalıbı da aklımda çok teşekkürler ❤❤❤
Netten biraz bakındım da kelepçeli kalıpları da genel olarak beğeniliyormuş. Hiç aklıma gelmedi ama önceki mesajda dediğim gibi zaten tantitoni muffin kalıp almayı planlıyordum almışken aynı marka kelepçeli kalıpta alabilirim belkibu bana pek kullanıslı gelmedı ya bılemedım
benımkı su aslan gıbı valla bundan varsa bunu tavsıye ederım
Eki Görüntüle 2579062
Nisaaaa, herşey çok güzel görünüyor
tesekkur ederım canısıNisaaaa, herşey çok güzel görünüyor
sen de fıstık gibisin maşallah
Ahsen'in elbiseyi nasıl diktin yahuterzilik de mi var sende on parmağında on marifet:) eşin çok şanslı gerçekten
Allah senin gibi marifetli, azimli insanları benim etrafımda çoğaltsın, kaynaştırsın inşallah
Seneye de burda yine seni hayranlıkla takip ediyor oluruz burda inşallah:)
her sey cok güzel olmus canim, emegine saglik. dogum günü Kutlu olsun kuzumun
cok cok gecmis olsunDis çektirdim bu sabah. Ogle domates corbasi ictim. Taneli bir sey yemek istemiyorum oraya kacip iltihaplanmaya neden olabilirmis
Ne yiyebilirim başka. Eksik beslenmeden kaslarimin erimesini istemem
Bu pimpirikli halimle de günlerce sivilarla beslenirim ben
Bir de yogurt yiyebilirim baska ne olabilir
kuzum mesajı yeni gördüm...iyiyim sen nasılsın .@demirleke canım nasılsın :)
hosgeldın canımGünaydin kizlar ben geldim.
hemen gecmisi okuyup geliyorum
her sey cok güzel olmus canim, emegine saglik. dogum günü Kutlu olsun kuzumun
sen ne Kadar zayifsin öyle bel falan yok resmen
ıyıyım cok sukur :)kuzum mesajı yeni gördüm...iyiyim sen nasılsın .
bakıyorum hemen .ıyıyım cok sukur :)
yenı resımlerımı ekledım sensız bu sohbet olmazdı seslendım sana, tahmın ettım gormedıgını bu kk bana da yapıyor aynı seyı bazen bıldırım gelmıyor :)
hosbuldum canim Cuma amsterdama uctum dün döndüm. bu yüzden giremedim.hosgeldın canım
:)
ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam cunku hep resımlerımı begenmem hep cırkın cıkarım hep etlı budlu kusurlu cıkarım resımlerden daha ınce gorunuyorum aslında kameralarla aram hıc ıyı olamadı :)
cok tesekkur ederım canım burda hep bırlıkte her sene buyudugune tanıklık edıyoruz sızlerde burdakı arkadaslarımda benı yalnız bırakmıyorlar bız hep bırlıkte cok guzel bır aıle olduk ıyıkı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?