Sağlıklı beslenirken;

hey maşallah .
süper aile. börülce ay görümce yok sende de . bende de yok .
48 yaşında dediğin kuzen maşallah hiç öyle görünmüyor .

sana diyecek bi şey kalmadı. sen süper olmuşsun . bebek olmuşsun resmen . maşallah

oldukça zayıflamışsın ben görmeyeli. güzeldin daha güzel olmuşsun .

bi şey sorcam . o balık kuyruklarını nasıl yaptın . ve midyeleleri
çikolata kalıbı falan mı acaba.
ne ile boyadın

bizim çocuklar da balık ve deniz ürünlerine hasta. onlara da böyle bi şey yapabilirim .

nisa cım . kızın tabi hepinizden güzel tatlı şirin . ona diyecek söz yok .
4. yaşı kutlu mutlu sağlıklı olsun . tüm hayatı güzel , uzun ve sağlıklı geçsin kuzunun.

geçen hafta eşimin anneannesi vefat etti.
onu defnettiler . tokat a .
eşim de gitti.
dönüşte kp getirdi bize.
kv . istanbul a anneannemin eşyalarını toparlamaya gitti. kv min ablasında kalıyordu.
yazın ise kv de geçirdi anneanne. onunla da zaman geçirme fırsatımız oluyordu yazları. yazları hep kv me gelirdi anneanne.
Allah rahmet eylesin . Allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah.
yazın iğne oyası yapıyordu. kızıma bile yaptı büyük bi tabla . benden hatira diye.

hosbuldum canim Cuma amsterdama uctum dün döndüm. bu yüzden giremedim.
cok güzelsin masallah. baya baya iyisin fitsin.
bu aralar kuş misali ucuyorsun :)
cok tesekkur ederım
canım cok tesekkur ederım
pasta malzemelerı satan bır toptancıda boyle silikon kalıplar var ıster sabun ıster cıkolata ıster kurabıye ıster seker hamuru ıle yapabılıyorsun
ben beyaz seker hamuruyla yaptım boya olarak da maydanozu rondodan cektım suyunu cıkardım ve kara lahana nın suyunu cıkardım onunla boyadım :) gold gold olan kısımda gıda simi inci gıbı olanlarda gofret
zaten süsler yenmıyor ama keske dedım beyaz kuvertur erıtıp dokseymısım kalıba o daha kolay olurmus

ınternetde de var kalıplar Silikon Şeker Hamuru Kalıbı Silikon Kalıp deniz kızı kuyruğu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

gani gani rahmet dılıyorum canım ısıklar ıcınde nur ıcınde uyusun mekanı cennet olsun
ben esımın annanesını cok severdım yenı evlıydım vefat etmıstı hemen arkasından da ben kendı dedemı kaybetmıstım ıyı büyükler temız yureklı olanlar gıttıklerı zaman ız bırakıyorlar dedemınde esımın annanesınınde yerı bende ayrı gıden tum sevdıklerımıze rahmet diliyorum

evet o zaman yenirdi. marketlerde beyaz çikolata da var satılıyor . öyle de yapılabilir .
günlük yemeleri için . ama emek işte.
benim de vaktim az .
beyaz çikolatayı öyle yesinler derim . normal çikolatayı da .
keşke hiç yemeseler de işte o da olmuyor .
kek yapıyorum 2 akşamdır .
her gün 1 tepsi kek yeniyor . o yapılmasa aburcubur arayacaklar evde . dolaplarda çekmecede.

Allah razı olsun kuzum .
sağ ol . inşallah nurlarda yatsınlar hepsi . büyüklerin yeri ayrı.
kendi anneannemi 9 yıl önce kaybettim .
eşimin anneannesinin yeri de ayrıydı. çok severdim . tatlış kadındı rahmetli. çoook tatlış . ve tonton.

hah ben bunu gordugum ıcın sımdıden haftada 1 gun pasta gunu yapıyoruz onda da ahsenle babası saglıklı kurabıye yapıyorlar pekmez tahınle tatlandırılmıs veya kecıboynuzu pekmezı ya da kakao muzla falan... gırıp kendılerı yapıp makınaya dızıp toparlayıp cıkıyorlar etkınlık gıbı yapıyoruz kı hazırda ısteyıp arayıp yemek ıstemesın dıye acıkcası cunku dedıgın gıbı bır kere alısınca hep aranıyor ıstenıyor cocuga gence yok demekde olmuyor bu sefer dısarda gıdıp daha zararlısını yıyor dedıgın gıbı

evet canım . öyle.
küçük olan değil de büyükler maşallah iyi yiyor .
onlara yapmadan olmuyor .
waafle mak. aldım . onu kullanıyorum . pankek , kek vs .
yapmayınca olmuyor . yetişme çağı . sağlam yiyorlar ama kilo yok tabi.
kız biraz topladı bizim . kuru fasülye , yeşil mercimek . kek . süt . önüne ne gelirse...
fındık fıstık .

artık hafta sonları olsun akşam eve gidince olsun . sürekli mutfakta buluyorum kendimi. istemsizce.
yemek yap . kek pişir . meyve kes . fındık fıstık çıkar .

ınsanların ardında kendı ıcın guzel seyler soyleyebılecek anılar bırakması ne guzel
kımısını ne gudubet ınsandı dıye anarız kımısını de cok tonton dıye
ınsallah bızde o tonton ıyı ınsanlardan oluruz kımseye yuk olmadan elden ayakta dusmeden kımseyı masrafa sokmadan sıkıntıya sokmadan

aman masallah olsun saglıklı olsunlarda yiyenden korkma demısler varsın yesınler bırsey olmaz sonucta ıcerıgı kotu seyler yedırmıyorsun zamana ayak uydurarak genclere saygı duyarak anca bukadar olur zaten sozun gecene kadar sen yedırene kadar aldı alacagı saglıklı besını gerı kalan kendılerının tercıhı bır yerde :)

N nscckts canım bugun sabah gelirken kuru fasulye ısladım bakalım poğacasını yapacam denedin mi hiç

geçen hafta mercimekli kek yaptım güzel olduu

kendimle savaşırımm tatlı yememek için

pazar günü benımde doğumgünümdü kendi pastamı bile yemedimm biliyormusun

dün canım çok tatlı çekti incir uyutması yaptım biraz dizginledi beni

Ben de geçen gün muz, kakao, süt ve hindistan cevizi unuyla sufle yaptım. Fena olmadı.

Fasulyeden nasıl poğaça oluyor ki? Mutlaka görsel at olur mu? Mercimek kekini ben de yaptım, peynirli baharatlı, tam bi dereotlu poğaça tadına oluyor..ama ben de çok gaz yapıyor maalesef.

Nice mutlu yaşlara bu arada

iyi ki dogdun ozaman,
nice güzel yillarin olsun

supersın !
ıyı kı dogdun ıyı kı varsın saglıkla sıhhatle nıce guzel yıllara
evet guzel olur nohut unuyla yapılan puaca gıbı tadı

nohut unuyla gıbı oluyor tadı canım bıraz daha nemlı oluyor nohuta gore dene bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…