Sağlıklı beslenirken;

ya zaten bu bakliyat unlarını suda bekletmeden kurutulduysa kullanmayın diyorlar nerede bileceğim ki nasıl yapıldığını? böyle kendin yapmak daha mantıklı.

Geçen macro dan karabuğday filizi unu aldım. Bu filiz unları çok daha iyi gibi, ama bu meretler de pahalı yaw..

aynen oyle
bu unlu ıslere kokten bır cozum bulunsa keske :)

Kızlar sık sık kerevizden bahsetmişsiniz ben de alayım diyorum da markette elim gitmiyor bizim evde hiç yapilmazdı tadını da bilmiyorum ama güzel birşey değil gibi geliyor. İnşallah yanılırım
Portakal sulu yemeğini seviyorum, ama çiğ hali bana pek uymadı. Muhtemelen beceremediğimden, kardeşim sarımsaklı yoğurtlu cevizli yapar, o güzel oluyor sanki.

Portakal sulu yemeğini seviyorum, ama çiğ hali bana pek uymadı. Muhtemelen beceremediğimden, kardeşim sarımsaklı yoğurtlu cevizli yapar, o güzel oluyor sanki.
Bir deneyim ben de o zaman portakallısını. YouTube'da buldum tarifini.

Afiyet olsun
Kac kilosun ne zamandan beri sağlıklı besleniyorsun merak ettim
Sağol canım. 63 üm şu an sanırım, Aralık 2 de başladığım da 68,8 dim. Arada bır patates yediğim oldu, bir kaç kez de az pilav dışarda. Sekerli ve unlu hiç yemiyorum ama. Benim olay daha çok bu ikisi. Tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum, kilodan bağımsız.

Kız seni stallkladım ne güzelsiiniz öyle haayy maaşallah
,
cok tesekkur ederım
Kızlar sık sık kerevizden bahsetmişsiniz ben de alayım diyorum da markette elim gitmiyor bizim evde hiç yapilmazdı tadını da bilmiyorum ama güzel birşey değil gibi geliyor. İnşallah yanılırım
damak tadıma guven ben kotu bırsey yemem
orta boy kerevızı alıp soyuyorsun
onu bır guzel rendelıyorsun
bır tanede buyugunden havuc rendelıyorsun
goz kararı suzme yogurda yogurdu bol olsun 3-4 dıs sarımsak rendelıyorsun
bıraz tuz serpıyorsun
bunları ıyıce karıstırıyorsun
tabaga koydun servıs yaparken ustune bıraz cevız koy ve zeytınyagı da gezdır pul bıberde serp

gel begenmezsen burdayım
bazen bunun yanına bol soganlı kıyma da sotelerım bu yogurtlu salatanın ustune koyarım kıyma soteyı bıldıgın mantı oluyor tadı tıpkısının aynısı
onuda dene bak

bende yemegını hıc sevmedım kekremsı geldı yemegı tatsız tuzsuz saman gıbı tovbe yarabbım bellıkı sulu yemegını beceremedım bılırsın kerevızı ben sadece yogurtla yerım

bende yemegını hıc sevmedım kekremsı geldı yemegı tatsız tuzsuz saman gıbı tovbe yarabbım bellıkı sulu yemegını beceremedım bılırsın kerevızı ben sadece yogurtla yerım
Ya senin beceremiyecegin yemek mi var, fruktoz diye portakal koymadin bence. Tek başına hakkaten tatsız.
bak ya glutenlı glutenlı konusuyorsun
Yemiyorum ama, çeneme vurdu sadece

teşekkür ederim canım

evet yaptım güzel olduuuu hatta oğlan bile beğendi ben az sonra bakıcam tadına

tarifi ınsgramdan fitmühendis ordan aldım sadece mısır unu yerine yulafı un şekline getirdim onu koydum birde peynir ve yeşiliklik koymadım

2 yumurta
2 su bardağı kuru fasulye (haşlanmış iyice suyu süzülmüş halde) . 1 çay bardağı yoğurt
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı kadar istediğiniz peynir çeşiti (beyaz peynir ve izmir tulumu karıştırdım)
. 1 dolu çay kaşığı karbonat üzerine biraz limon sıkılarak köpürmüş halde .
tuz, karabiber, pulbiber, bol kurunane .
biraz kabak çekirdeği ekledim ki şart değil .
2 çay bardağı #mısırunu ( veya istediğiniz un çeşiti)
bir tutam maydanoz veya dereotu .

Kuru fasulye blender ile çekilir. Yumurta çatal veya el çırpıcısı İle ayrı bir yerde çırpılır. Tüm malzeme bir araya gelir, yağlanmış fırın kabına yerleştirilir. Kıvamını ifade edebilmek için şöyle diyebilirim.Fırın kabındaki kek hamurunu, elinizi ıslatarak düzeltiyorsunuz. Yani kıvamı öyle sulu değil, yayılmıyor .
Zaten ölçü tam. Üstüne susamla ve ay çekirdeği süsledim, ne isteseniz olur, sonra doğru 160 C fırına
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…