ya zaten bu bakliyat unlarını suda bekletmeden kurutulduysa kullanmayın diyorlarsupersın !
ıyı kı dogdun ıyı kı varsın saglıkla sıhhatle nıce guzel yıllara
evet guzel olur nohut unuyla yapılan puaca gıbı tadı
nohut unuyla gıbı oluyor tadı canım bıraz daha nemlı oluyor nohuta gore dene bence :)
aynen oyleya zaten bu bakliyat unlarını suda bekletmeden kurutulduysa kullanmayın diyorlarnerede bileceğim ki nasıl yapıldığını? böyle kendin yapmak daha mantıklı.
Geçen macro dan karabuğday filizi unu aldım. Bu filiz unları çok daha iyi gibi, ama bu meretler de pahalı yaw..
Portakal sulu yemeğini seviyorum, ama çiğ hali bana pek uymadı. Muhtemelen beceremediğimden, kardeşim sarımsaklı yoğurtlu cevizli yapar, o güzel oluyor sanki.Kızlar sık sık kerevizden bahsetmişsiniz ben de alayım diyorum da markette elim gitmiyorbizim evde hiç yapilmazdı tadını da bilmiyorum ama güzel birşey değil gibi geliyor. İnşallah yanılırım
nisa ya söyleme yedimVays,süper yapmışsın.o patateslerden de yedin mi?
world's #1 da mı yedin? Ben en büyük boy gömmüştüm ya, yine olsa yine yerim
nisa ya söyleme yedim
saka bi yana bildigimiz patates ya tadina baktim, ayni oldugunu anlayinca biraktim
Bir deneyim ben de o zaman portakallısını. YouTube'da buldum tarifini.Portakal sulu yemeğini seviyorum, ama çiğ hali bana pek uymadı. Muhtemelen beceremediğimden, kardeşim sarımsaklı yoğurtlu cevizli yapar, o güzel oluyor sanki.
yok canim orda cok sira vardi bi patates icin giremem o siraya :)world's #1 da mı yedin? Ben en büyük boy gömmüştüm ya, yine olsa yine yerimsoslar da efsane, bak canım çekti şimdi.
En güzeli canım ya, ben de aksine bayılırım kızartmaya, patates olsun, hamur olsun. Sıcak bi pisi en büyük imtahanım olur herhaldeyok canim orda cok sira vardi bi patates icin giremem o siraya :)
benim kizartmayla zaten pek aram yoktur
Sağol canım. 63 üm şu an sanırım, Aralık 2 de başladığım da 68,8 dim. Arada bır patates yediğim oldu, bir kaç kez de az pilav dışarda. Sekerli ve unlu hiç yemiyorum ama. Benim olay daha çok bu ikisi. Tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum, kilodan bağımsız.Afiyet olsun
Kac kilosun ne zamandan beri sağlıklı besleniyorsun merak ettim
,Kız seni stallkladım ne güzelsiiniz öyle haayy maaşallah
damak tadıma guven ben kotu bırsey yememKızlar sık sık kerevizden bahsetmişsiniz ben de alayım diyorum da markette elim gitmiyorbizim evde hiç yapilmazdı tadını da bilmiyorum ama güzel birşey değil gibi geliyor. İnşallah yanılırım
bak ya glutenlı glutenlı konusuyorsunEn güzeli canım ya, ben de aksine bayılırım kızartmaya, patates olsun, hamur olsun. Sıcak bi pisi en büyük imtahanım olur herhalde
bende yemegını hıc sevmedım kekremsı geldı yemegı tatsız tuzsuz saman gıbı tovbe yarabbımPortakal sulu yemeğini seviyorum, ama çiğ hali bana pek uymadı. Muhtemelen beceremediğimden, kardeşim sarımsaklı yoğurtlu cevizli yapar, o güzel oluyor sanki.
Ya senin beceremiyecegin yemek mi var, fruktoz diye portakal koymadin bence. Tek başına hakkaten tatsız.bende yemegını hıc sevmedım kekremsı geldı yemegı tatsız tuzsuz saman gıbı tovbe yarabbımbellıkı sulu yemegını beceremedım bılırsın kerevızı ben sadece yogurtla yerım
Yemiyorum ama, çeneme vurdu sadecebak ya glutenlı glutenlı konusuyorsun
Ben de geçen gün muz, kakao, süt ve hindistan cevizi unuyla sufle yaptım. Fena olmadı.
Fasulyeden nasıl poğaça oluyor ki? Mutlaka görsel at olur mu? Mercimek kekini ben de yaptım, peynirli baharatlı, tam bi dereotlu poğaça tadına oluyor..ama ben de çok gaz yapıyor maalesef.
Nice mutlu yaşlara bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?