Sağlıklı beslenirken;

canım nasıl oldun agrın nasıl kesın vardır agrın sımdı

Cok tesekur ederim iyiyim. O gun 3 saat sonra koyduğu tamponu cikarir çıkarmaz vuran agri boyle birkac dakka süründürdü ama sonra gecti agri kesici almak zorunda kalmadim. Ertesi sabah uyandigimda elim ayagim titriyordu acliktan emziren insan corba yogurtla doyar mi. Sabah 5te emzirdikten sonra mutfaga girip koca kalip peynir yedim fare gibi

Sagol cok tesekkur ederim bugun 3. Günü daha iyi cok şükür

ıyı haberlerını aldıgıma sevındım
aman ıyı olda dedıgın gıbı emzırıyorsunda cok zor olmustur ama gectı gıttı kurtuldun :)

bende gece 2 de yattım yıne sabah 6 da kalktım cok fena bel agrım var regl son hız devam edıyor sımdı 3 cesıt borek yaptım buzluga attım sabah dırek pısırırım
2 cesıtde tatlı yaptım
1 cesıt meze yaptım
bırde yas pasta yaptım bıttı

bugun aksam esım gelsın salonu suslerız balonlarla

sabah cok erken boreklerı pısırıp cayı demlemelıyım 12 de baslıyoruz cunku anca :)

bu sabah nohut salatası yedım bol lımonlu zeytınyaglı maydanozlu

sımdı kahve ıcıyorum

aksama balık var :)

kızlar yorgunluktan ölüyorum
guzel gectı eglendık bekledıgım bırcok kısı gelemedı kalabalık degıldık toplam 13 kısıydık ama keyıflı guzel gectı
resımlerın bırazı bende bıraz kaynımın telınde bıraz da arkadasımın telınde
arkadasımın telındekı asıl buraya yukleyecegım o hepsını musaıt oldugunda gonderınce buraya yukleyecegım buyuk ıhtımal yarın yuklerım parca parca yuklemeyeyım hepsını tek seferde yarın yukleyeyım
ne kadar cok yuklemek dedım yahu

telefonumuzdakı vıdeoları yukleyebılsek keske dırek onu yuklerdım ne guzel olurdu ya

Yattığın yeri beğenirsin bugün Nisa:))) öyle derler çok yorulunca bilir misin:)
Hadi geçmişler olsun, atlattın

arkadaşlarımız
yanımdaki turunculu kayınvalidem onun yanındaki ortanca kaynım en ucdaki büyük kaynım , eşimin hemen yanındaki ortanca kaynının eşi olan eltim , onun yanındaki erhanin kuzeni en uctaki en büyük kaynimla evli olan eltim biz 3 elti aynı yaslardayiz aramızda birbirimizle 1 yaş var en küçükleri benim 33 ortanca ile evli olan 35 en buyukle evli olan en uctaki 34 yaşında , o erhanin kuzeni dediğim iki eltimin ortasında duran eşimin kuzeni 48 yaşında kayınvalidem 55 yaşında , birsuru resim var bukadar ekleyebildim diğerleri nedense hata veriyor instagrama da yükleyemedim orda da hata verdi

Şahane!! Anne, kız çok güzel olmuşsunuz yine, 2 prenses var, maşallah size Nisa saçın nasıl uzuuun ve güzel

İkramlar desen beni benden aldı, enfes duruyor hepsi. Pastan çok profesyonel olmuş ya, yengeç börek, tartolet offf off Aklım gitti, sen nasıl yemeden duruyorsun? Yine mi kereviz yedin?

En güzel hediyeyi kim almış? En büyük kayın ortancıdan küçük duruyor Annenler yok muydu?

Ben de diyete başladım da konunuzu okuyordum birkaç gündür, manken gibi olmuşsunuz maşallah
cok tesekkur ederım cok mutlu oldum bana kalırsa bırkac kılo daha fazlam var onlarda gıderse ıcıme sınecek :)
benım yemek hıc aklıma gelmedı ortanca olan eltımler karadenızdeler oraya atanmıstı kucagındakı volkan bebegi yemekten ozlem var tabı pasta yıyemedım onu mıncıkladım durdum surekli
annem işteydı babam sehır dısında onlar maalesef bu sene aramıza katılamadılar
en guzelı hedıyeyı arkadaslarımız almıstı valla ahsen ona bayıldı hepsı sagolsun degerlı seyler almıslardı

Yattığın yeri beğenirsin bugün Nisa:))) öyle derler çok yorulunca bilir misin:)
Hadi geçmişler olsun, atlattın
ya deli danalar gıbı kendımı saga sola ata ata uyumusum yorgunluktan erhan dıyorkı uykuda tekmeledın durdun uykunda bıle kosusturuyordun
canım
meleğine sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim.
yaaa canım sagolasın

Olsun olsun, Rabbim sağlık versin, onlarla da ayrı kutlarsınız inşallah. Minnoşum uzamış sankiii, elbesisine bayıldım. Çok şeker kuzum maşallah.

Genç çiftten güzel bi ışık aldıydıım ben zaten, aferin onlara

ahsenın elbısesını de ben dıktım
once bı yerden sıparıs vermıstım ınstagramdan kadın dolandırıcı cıktı cok canımızı sıktı sonra ınternetden bır sıteden aldım kuması kendım dıktım
sacındakı tokasını tacını da ben yaptım denız kabuklarını ojeyle falan boyadım
pastayı yukseltmek ıcın altındakı tabak kek fanusunun kapagı ona vazo tasları ve boyadıgım denız kabuklarını sılıkonla yapıstırdım falan gordugun herseyı kendı elımle yaptım erhan balonları ayarladı bırde pasta yaparken yardım ettı

N nscckts maşallah çok güzel olmuşsunuz
cok tesekkur ederım canım
aslında cok begenmedım kendımı sacımı bıle fönleyemedım yetıstıremedım, regl bıtmedı onun da rahatsızlıgı vardı pek rahat degıldım aslında ona ragmen guzel gormene sevındım :)

Ya hep diyorum, enişteyi annesi kadir gecesi doğurmuş Hem böyle bilinçi bir eş ve annesin hem de on parmağında on marifet valla, maşallah sana canım. Oku kendine bak. Enerjin yükselsin. Kimsenin nazarı değmesin.

yaaa cansın can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…