canım nasıl oldun agrın nasıl kesın vardır agrın sımdı
Umay- geçmiş olsun.
ıyı haberlerını aldıgıma sevındımCok tesekur ederimiyiyim. O gun 3 saat sonra koyduğu tamponu cikarir çıkarmaz vuran agri boyle birkac dakka süründürdü ama sonra gecti agri kesici almak zorunda kalmadim. Ertesi sabah uyandigimda elim ayagim titriyordu acliktan emziren insan corba yogurtla doyar mi. Sabah 5te emzirdikten sonra mutfaga girip koca kalip peynir yedim fare gibi
Sagol cok tesekkur ederim bugun 3. Günü daha iyi cok şükür
Yattığın yeri beğenirsin bugün Nisa:))) öyle derler çok yorulunca bilir misin:)kızlar yorgunluktan ölüyorum
guzel gectı eglendık bekledıgım bırcok kısı gelemedı kalabalık degıldık toplam 13 kısıydık ama keyıflı guzel gectı
resımlerın bırazı bende bıraz kaynımın telınde bıraz da arkadasımın telınde
arkadasımın telındekı asıl buraya yukleyecegımo hepsını musaıt oldugunda gonderınce buraya yukleyecegım buyuk ıhtımal yarın yuklerım parca parca yuklemeyeyım hepsını tek seferde yarın yukleyeyım
ne kadar cok yuklemek dedım yahu
telefonumuzdakı vıdeoları yukleyebılsek keske dırek onu yuklerdım ne guzel olurdu ya
Ben de diyete başladım da konunuzu okuyordum birkaç gündür, manken gibi olmuşsunuz maşallah
cok tesekkur ederım cok mutlu oldum bana kalırsa bırkac kılo daha fazlam var onlarda gıderse ıcıme sınecek :)Ben de diyete başladım da konunuzu okuyordum birkaç gündür, manken gibi olmuşsunuz maşallah
benım yemek hıc aklıma gelmedı ortanca olan eltımler karadenızdeler oraya atanmıstı kucagındakı volkan bebegi yemektenŞahane!!Anne, kız çok güzel olmuşsunuz yine, 2 prenses var, maşallah size Nisa saçın nasıl uzuuun ve güzel
İkramlar desen beni benden aldı, enfes duruyor hepsi. Pastan çok profesyonel olmuş ya, yengeç börek, tartolet offf offAklım gitti, sen nasıl yemeden duruyorsun? Yine mi kereviz yedin?
En güzel hediyeyi kim almış? En büyük kayın ortancıdan küçük duruyorAnnenler yok muydu?
ya deli danalar gıbı kendımı saga sola ata ata uyumusum yorgunluktan erhan dıyorkı uykuda tekmeledın durdun uykunda bıle kosusturuyordunYattığın yeri beğenirsin bugün Nisa:))) öyle derler çok yorulunca bilir misin:)
Hadi geçmişler olsun, atlattın
yaaa canım sagolasıncanım
meleğine sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim.
Olsun olsun, Rabbim sağlık versin, onlarla da ayrı kutlarsınız inşallah. Minnoşum uzamış sankiii, elbesisine bayıldım. Çok şeker kuzum maşallah.cok tesekkur ederım cok mutlu oldum bana kalırsa bırkac kılo daha fazlam var onlarda gıderse ıcıme sınecek :)
benım yemek hıc aklıma gelmedı ortanca olan eltımler karadenızdeler oraya atanmıstı kucagındakı volkan bebegi yemektenpasta yıyemedım onu mıncıkladım durdum surekli
annem işteydı babam sehır dısında onlar maalesef bu sene aramıza katılamadılar
en guzelı hedıyeyı arkadaslarımız almıstı vallaahsen ona bayıldı hepsı sagolsun degerlı seyler almıslardı
ahsenın elbısesını de ben dıktımOlsun olsun, Rabbim sağlık versin, onlarla da ayrı kutlarsınız inşallah. Minnoşum uzamış sankiii, elbesisine bayıldım. Çok şeker kuzum maşallah.
Genç çiftten güzel bi ışık aldıydıım ben zaten, aferin onlara
cok tesekkur ederım canım
Ya hep diyorum, enişteyi annesi kadir gecesi doğurmuşahsenın elbısesını de ben dıktım
once bı yerden sıparıs vermıstım ınstagramdan kadın dolandırıcı cıktı cok canımızı sıktı sonra ınternetden bır sıteden aldım kuması kendım dıktım
sacındakı tokasını tacını da ben yaptım denız kabuklarını ojeyle falan boyadım
pastayı yukseltmek ıcın altındakı tabak kek fanusunun kapagı ona vazo tasları ve boyadıgım denız kabuklarını sılıkonla yapıstırdım falangordugun herseyı kendı elımle yaptım erhan balonları ayarladı bırde pasta yaparken yardım ettı
yaaa cansın canYa hep diyorum, enişteyi annesi kadir gecesi doğurmuşHem böyle bilinçi bir eş ve annesin hem de on parmağında on marifet valla, maşallah sana canım. Oku kendine bak. Enerjin yükselsin. Kimsenin nazarı değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?