Sağlıklı beslenirken;

teşekür ederimmmm

fırsat bu fırsatttt artıkım

canım aynı zamanda prensesinin doğum günü kutlu olsun bahtı şansı açık olsun

cok tesekkur ederım
hepsı saglıklı beslenme nedır ıle basladı
ınstagramda saglıklı yasıyoruz dıye bırı var takıp edıyorum karı kocalar
onların beslenmesını takıp edıyordum sonra glutensız sekersız beslenme uzerıne de youtubede vıdeolar ızlıyordum ara ara da sısman resımlerıme bakıyordum
yemek konusunda bılınclenınce sakızın bıle arkasını okumaya ve cıgnememeye basladım basıt bır sakızda bıle
evde beyaz onluk eldıven maske ve mıkroskopla gezdıgımı hayal edın aynen oyle durum olmaya baslayınca yemeye yemeye unuttum

baya unuttum

mesela evde 4 yasında cocuk var
babanesı maalesef aldıgı ıcın bır ıkı cesıt bılıyor cıkolata gorunce tanıyor ama markete gıttıgımızde cips ne kola ne cıkolata ne hangısı seker bılmıyor oyuncak sanıyor tıpıne bakınca cunku hıc gırmıyoruz o reyona ve bılmıyor unutuyoruz artık

eskıden olsa ılk gırdıgım reyon olurdu cunku hergun yerdım mutlaka :) yemeyınce o evreye gercekten otomatıkman gecılıyor cunku algı ve yön degısıyor sımdı de pırasa kerevız arıyor ılk gozum markete gırınce ılk gıttıgım yer orası cunku

biter insallah kizinin dogum gününe Kadar, Party de rahat olursun.
benimde haftaya olacak regl
ya bıtmezse sıkıntı cunku 2 tane elbısem var bu gune uygun ıkısıde cok acık renk bırı bembeyaz dıgerı buz mavı ıkısınıde gıyemem cunku yogun oluyorum maalesef
once gelmesı ıcın ne yapılır dıyordum sımdı de gıtsın dıye ne yapılır acaba yeter 3 gun oldu artık yarın bıtebılır ızın verıyorum mısafırlıgın kısası makbuldur dıyorum ama yuzsuz bıraz geldı gıtmıyor regl :)

insallah biter pazara kadar daha var dert etme.
elbiselerinide merak ettim, resim yüklersin artik buraya.

Ben de yavaştan bu sağlıklı beslenme evresine geçmeyi düşünüyorum. Ama bu tatlı ihtiyacı için evde nasıl tarifler yapabilirim bilmiyorum. İnternetteki birkaç tarif çok lezzetsiz geldi, tariften mi yoksa alışkın olmadığım bir tadı olduğu için mi bilmiyorum. Şekeri, unu vs hiç tüketmiyorsunuz o zaman.

evet tuketmıyorum ılk sayfada aradıgınız tarıfler var :)

insallah biter pazara kadar daha var dert etme.
elbiselerinide merak ettim, resim yüklersin artik buraya.
aynen yukleyecegım bakalım hangısında daha rahat edersem bırı baya ıc gosteren kumas dıgerı daha tok bır kumas hangısı camasırımı bellı etmezse artık o sabah kesınlesır hangı elbıse olacagı
bende senelerce hep sıyah gıydıgım ıcın bıkıp hep acık renk almısım
kısın bıle acık renk krem beyaz elbıseler pantolonlar tovbe yarabbım

acik renk güzeldir, bir kac resminde görmüstüm sana da cok yakisiyor bende fazla acik giyemiyorum ama bu sefer dolaba baktigimda hep siyah görüyorum, hep ayni giyiniyormusum gibi oluyor.

acik renk güzeldir, bir kac resminde görmüstüm sana da cok yakisiyor bende fazla acik giyemiyorum ama bu sefer dolaba baktigimda hep siyah görüyorum, hep ayni giyiniyormusum gibi oluyor.
sıyahta asil duruyor ama he :) onun yerı yıne de baska gonlumde

Dis çektirdim bu sabah. Ogle domates corbasi ictim. Taneli bir sey yemek istemiyorum oraya kacip iltihaplanmaya neden olabilirmis

Ne yiyebilirim başka. Eksik beslenmeden kaslarimin erimesini istemem

Bu pimpirikli halimle de günlerce sivilarla beslenirim ben

Bir de yogurt yiyebilirim baska ne olabilir

gecmıs olsun ıcınde bulgur mercımek gıbı tane olmayacak yaptıgın corbayı blanderdan gecır bırsey olmaz
tukurme cekılen yerı somurma pıpet kullanma dıllle cekılen bolgeyle oynama bu gıbı seylerde alveolıt de pıhtı bozulur ve ıltıhap olur oda sancılı bır surec
ben corba ıctıkten sonra 2 yudumda su ıcıyordum o genel temızlıyordu ılk gun hıcbırsey yıyemıyorum ertesı gun yıyorum genelde oyuzden dıscıye tok gıdıyordum

Aynen senin yazdiklarini soyledi dişçi de. Disim cekildiginden beri ölü takliti yapiyorum gerekmedikce konuşmuyorum bile

Napsam gitsem nohut yemegini pure haline mi getirsem

Aynen senin yazdiklarini soyledi dişçi de. Disim cekildiginden beri ölü takliti yapiyorum gerekmedikce konuşmuyorum bile

Napsam gitsem nohut yemegini pure haline mi getirsem
nohut yemegı salatası gıbımı sulu tencere yemegı mı yutması kolay bırsey olsun :)

Selam kızlar, benim minik kuzum gündüz uykusu nedir unuttu:/ Ben de talan oldum. Ekmek konusunda bir iki fire verdim ama ekmeksiz yaşama devam. Gerçekten aramıyorum ekmeğin yerini. Leblebi, üzüm(demir için ve kan yapsın diye) yiyorum arada, bir de(çok halden düşünce) lokum bisküvi akşam yemeğini dört/beş civarı yiyorum, küçüğümün uykusu 10/11 i buluyor, tek canımın çektiği şey o. dayanamıyorum..sporu da bıraktım kaç gündür hep olumsuz oldu toparlıycam ama söz kendime:)
N nscckts doğum günü yaklaşmış kuzucuğunun harıl harıl hazırlıklar vardır şimdi sende.
Benim boncuğum da kreşe başlayacak, 16 çocuk için hazırlık yapacağım, nasıl olacak şimdiden düşüncelerdeyim. Bol bol foto paylaş bize de fikir olsun olur mu

lokum bıskuvıyı yanlıs gordum sanırım
evet evet yanılmıs olmalıyım yok yok gozlerım yanlıs okudu onu

yarın pastasını yapmaya baslayacagım :) bugun alısverısını yaptım

ben olsam 16 cocuk ıcın su tarz seyler yapardım
mucverı her cocuk sever :)

bu tarz muzlu cıkolata toplar veya cıkolataya batırılmıs muzlar

ya da ıster fırında mılfoy ıle ıster yufka ıle yagda kızartılmıs borek

bunlar hem pıratık olur hemde cocuklar cok mıncıklamadan genelde kürdanla falan yenılıyor ıyı olur

ben dogum gununun resımlerını yukleyecegım ...

sımdıkı cocuklar boyle afıllı seylerı severde ben cocukken annemın klasık tepsı boregı ıcı peynırlı maydanozlu, muzlu rulo yas pastasını ve pofuduk sandıvıcını severdım ıcıne mutlaka domates peynır falan da dılımler koyardı tepsı tepsı yapardı hepsını abımle yerdık yarıs yapardık

cocukken hersey ne masum ne guzeldı ...

ah ah cocukluk bak nerelere gıttım

:)

Sulu tencere yemegı

Ayrica haslanmis nohutum vardı rondoda cektim onu yiycem yanina da ayran. aksam yemegi olarak menüde bunlar var
canım nasıl oldun agrın nasıl kesın vardır agrın sımdı

çocukluk çok güzel bi dönem gerçekten:)
lokum bisküvi maalesef gerçek:/ ona da son verip spora dönsem herşey çok güzel olacak:)
öneriler için sağol Nisa, değerlendireyim
Senin fotoları da dört gözle bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…