Sağlıklı beslenirken;

artık neye inanacağımız bilemedim
bende akşam şok da glutensiz un yazar alacaktım ama içime sinmedi almadımmm

Kızlar sık sık kerevizden bahsetmişsiniz ben de alayım diyorum da markette elim gitmiyor bizim evde hiç yapilmazdı tadını da bilmiyorum ama güzel birşey değil gibi geliyor. İnşallah yanılırım

ah bir tatsan dadada bırakamasın kereviz ama ben yemeğini seviyorum salatası bana çok hitap etmiyorrr

çiğ ıspanakmı bu

afiyet olsun

ben bir arkdaşta yemşt,m beğenmedimmmmmm ama bunu bir denicemmmmmm

Günaydin samsonnum sanirim o 63ler yapisti üzerimize bende gidip geliyorum 62-63 arasi.
ha tam 62 ye indim diyorum hooop 63lerdeyim.

Günaydın hatunlar

Canım zaten glutensiz un, glutensiz biskuvi vs diye satılan hiç bişeyi alma. Onlar çok fazla prosesden geçmiş, son derece zararlı ürünler. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur. İçeriğine de bak, ya pirinç ya mısır oluyor zaten. İkisi de faydadan çok zarar yine.

Benim yediğim haşlanmış karabuğday, kuru domates ve bol rokaydı. Zeytin yağı ve limonda katmıştım. Gayet güzel ve doyurucu
bu arada herkese günaydınnnnnnnn

Samsonn bu esnada kuru meyve ve taze meyva tükettin mi

Çook sık olmasa da hurma tüketiyorum canım, yiyince 3-5 tane oluyor. Elma severim, ama o da sert sulu denk gelmiyor, max 1-2 kg tüketmişimdir 2 ayda. Diğer aldığım meyveler buzdolapta çürümektee.

tsk ederim canim
sirkeyi duymamistim cok tesekkür ederim deneyecegim.
iltihap vardi ama gribe Döndü.

tsk ederim canim
Canım bak şu şekilde bulanık bir görüntüsü, içinde tortusu olan sirke almalısın. Evde kendin de yapabilirsin. Bunları uzun süre bekleterek yapıyorlar, fermente oluyor. Fabrikasyon market sirkeleri bi işe yaramaz.

Ben çok hasta oluyordum, 1 hafta iyiysem 2 hafta hasta geçiyordu kışlar. 1 kaşık elma sirkesini bir bardak suya koyarak içtim sabahları, hafta da en az 3 kez falan, o sene hiç hasta olmadım. Sirke ile ilgili hadis de vardı.

kizlar ben yine grip oldum.
tsk ederim canim
gecmıs olsun aynen sirke ıyı gelır
tursu ye tursu ödem yapar ama olsun cabuk toparlar ödemıde 2 gunde atarsın bırsey olmaz
en cok c vıtamını bıberde salatalarına bolca dograrsın yesıl yapraklı sebzelerde
nar bulabılırsen nar ye mesela 1 tane otur ye hepsını
bol su ıc bırde toksıtlerı atmak ıcın

kıloda verdırır bu yontem :)

kizlar ben yine grip oldum.

AY CANIM DİKKAT ET BOL BOL C VİTAMİNİ ALLLL

BEN 10 GÜNDÜR HALA ATLATAMADIMMM GEÇMİŞOLSUN

HIMM anladım canım

ben meyve öğle saatlerinde yoğurtla veya ayranla tüketiyorummm malum gün yaklaşınca canım hep tatlı ister olsu

işte organik sirkeyi nerde bulacaz sıkıntı burda aslında yapsak olurda kim uğraşacakk

aslında meyve yemeye devam ettıgın ıcın canın ıstıyor tatlıyı cunku meyve yedıgın zaman yedıgın an kanda sekere donusuyor yanı hala seker almaya devam edıyorsun
haftada 1 gun yesen yeterlı :)
işte organik sirkeyi nerde bulacaz sıkıntı burda aslında yapsak olurda kim uğraşacakk
aktarlarda ve buyuk super marketlerde satılıyor

tamam canim bu halimle calisiyorum bir de
eve gidince uygulayacagim. canim bir sey yemekte istemiyor ama bol su iciyorum
biberi sen gecende de söylemistin alayim yiyeyim bari.
nar var bulurum.

tsk ederim canim
bu sene salgin baya her yerde.
gecen de oldum daha simdi daha kötü
c vitamini alacagim

Aa muz da yedim bu sıralar yaa, onu da söyleyeyim yalan olmasın sonra. Ezip yoğurda katınca üzerine de bol tarçın pudingten ala bir tat oluyor. Ama muz ve kestane kilo vermemi kesinlikle yavaşlaştı. Nisa gibi uzun aralıkla beslenip bunları yemediğimde en az 6-7 kilo vermiştim 1 ayda. Şimdi sadece 3 kg falan max.

Canım TR de her yerde var bu sirkeler. Organik satan dükkanlar da ve tüm aktarlarda var. Şarküteri satan yerlerde bile oluyor artık. Sen yurtdışında mıydın?

elma sirkesini bakıcam migrosa veya macroya

meyve hiç iyi demedin yawww

tsk ederim canim
bu sene salgin baya her yerde.
gecen de oldum daha simdi daha kötü
c vitamini alacagim

evet canım salgın var bir hafta oğlan yattı serumla kalkabildi ayağa

sonra ben on tane kadar iğne vurularak kalktım ayağa ömrümde ilk defa grip beni yatırdı

aman dikkatt nasıl bir virüs varsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…