ama bu meyve ısının konunun taaa en basından berı 644 sayfa konustuk :) sekerı kesmek demek herseyı kapsıyor pasta yemeyıp caya seker atmaktan vazgecınce sekerı kesmıs olmuyorsun saglıklı beslenmek ıstıyorsan bunun ıcınde gluten ve sekerden uzak durmak varsa meyveye ılac gıbı cok dıkkatlı ve sınırlı yaklasacaksınelma sirkesini bakıcam migrosa veya macroya
meyve hiç iyi demedin yawww
evet canım salgın var bir hafta oğlan yattı serumla kalkabildi ayağa
sonra ben on tane kadar iğne vurularak kalktım ayağa ömrümde ilk defa grip beni yatırdı
aman dikkatt nasıl bir virüs varsaaa
Aa muz da yedim bu sıralar yaa, onu da söyleyeyim yalan olmasın sonra. Ezip yoğurda katınca üzerine de bol tarçın pudingten ala bir tat oluyor. Ama muz ve kestane kilo vermemi kesinlikle yavaşlaştı. Nisa gibi uzun aralıkla beslenip bunları yemediğimde en az 6-7 kilo vermiştim 1 ayda. Şimdi sadece 3 kg falan max.
Canım TR de her yerde var bu sirkeler. Organik satan dükkanlar da ve tüm aktarlarda var. Şarküteri satan yerlerde bile oluyor artık. Sen yurtdışında mıydın?
Geçen 2 kez bunu almıştım. Sonra içeriğine baktım sadece nohut unu, tuz, su ve zeytinyağı var. Yani evde yapmak çocuk oyuncağı. Dün 2 dk da yaptım, süper oldu. Sabah çayını benim gibi boş içmek istemeyenler bir fikir olsun
Eki Görüntüle 2579737
ama bu meyve ısının konunun taaa en basından berı 644 sayfa konustuk :) sekerı kesmek demek herseyı kapsıyor pasta yemeyıp caya seker atmaktan vazgecınce sekerı kesmıs olmuyorsun saglıklı beslenmek ıstıyorsan bunun ıcınde gluten ve sekerden uzak durmak varsa meyveye ılac gıbı cok dıkkatlı ve sınırlı yaklasacaksın
ha dıyorsankı ben temızlık sırketınde calısıyorum ınsaatda calısıyorum madencılık yapıyorum ozaman ye
onların ıhtıyacı var meyveye bızım degıl :)
kendı sırkenı kendın yapsana cok basıt evde sırke yapmak :)hımm anladım çok kılom yok aslında benım 5-6kg versem yeter bunu yavaş vereyimm gitsin bida gelmesin
64-65 kg 38 benden giyiyorummm ama meyveyi de az az bırakmaya çalışacam inş.
hiç dikkat etmedim ha evde elma sirkesi var genelde çaydanlıklara kullanırım
oda kemal kükrerin sirkesi e kadar güvenilir bilemedimm ama senin gösterdiğin gibi bulanık değil
ben antalya da yaşıyorum cnm
kendı sırkenı kendın yapsana cok basıt evde sırke yapmak :)
Nisa 644 sayfa diyince aklıma Şevket hoca geldiama bu meyve ısının konunun taaa en basından berı 644 sayfa konustuk :) sekerı kesmek demek herseyı kapsıyor pasta yemeyıp caya seker atmaktan vazgecınce sekerı kesmıs olmuyorsun saglıklı beslenmek ıstıyorsan bunun ıcınde gluten ve sekerden uzak durmak varsa meyveye ılac gıbı cok dıkkatlı ve sınırlı yaklasacaksın
ha dıyorsankı ben temızlık sırketınde calısıyorum ınsaatda calısıyorum madencılık yapıyorum ozaman ye
Nisa 644 sayfa diyince aklıma Şevket hoca geldiama bu meyve ısının konunun taaa en basından berı 644 sayfa konustuk :) sekerı kesmek demek herseyı kapsıyor pasta yemeyıp caya seker atmaktan vazgecınce sekerı kesmıs olmuyorsun saglıklı beslenmek ıstıyorsan bunun ıcınde gluten ve sekerden uzak durmak varsa meyveye ılac gıbı cok dıkkatlı ve sınırlı yaklasacaksın
benımde yazarken aklıma canan hocanın azarlamaları geldı zıkkımı kokuyle bırlıkte yıyın demesı şişman şişman konusma demesıNisa 644 sayfa diyince aklıma Şevket hoca geldi
Beyaz fırından almıştım canım.aaa çok güzel görünüyorrrrr bende denerim en kısa zamanda bunu
nerden almıştın bunu
hiç dikkat etmedim ha evde elma sirkesi var genelde çaydanlıklara kullanırım
oda kemal kükrerin sirkesi e kadar güvenilir bilemedimm ama senin gösterdiğin gibi bulanık değil
ben antalya da yaşıyorum cnm
sahsen ben bu konuda cok basarısızım :)kizlar bana bir el atin
simdi izmirdeki is görüsmesi yaptigim fabrikaya mail atmam gerekiyor istedigim maasi bildirecegim öyle anlasmistik onlarda olur, olmaz su sekilde olur diye dönüs yapacaklar.
nasil bir cümle kurmam lazim
türkiyede yasamimi sürdürebilmem, sifirdan hayata baslayabilmem icin ..... TL düsünüyorum.
devami ne olmali????????????
yapma nisasahsen ben bu konuda cok basarısızım :)
tum ıs gorusmelerımde ben o kısmı bos bıraktım ısrarla kendılerıne bıraktımyapma nisa
ciddi misin yatum ıs gorusmelerımde ben o kısmı bos bıraktım ısrarla kendılerıne bıraktımsenelerce kendı maasımı alırken utana sıkıla alırdım hesaba yatırdıkları zaman da sankı nerden bıleceklerse anlarlar harcadıgımı dıye ılk gun hesabımdakı maasa bıle dokunmazdım oyle degısık bır ınsanım
Canım belli bir aralık konuştunuz mu? Eski çalışan ne kadar alıyordu vs lafı geçti mi?ciddi misin ya
zam bende isteyemem ama bu suan farkli türkiyede ne Kadar parayla gecinebilirsin bize bildir dediler bende onu yazip sonrasinda sizede uyarsa cevabinizi bekliyorum gibi bir sey yazmaliyim onu kuramadim
aslında bu konuda en basta net konusmak kesınlıkle en ıyısıciddi misin ya
zam bende isteyemem ama bu suan farkli türkiyede ne Kadar parayla gecinebilirsin bize bildir dediler bende onu yazip sonrasinda sizede uyarsa cevabinizi bekliyorum gibi bir sey yazmaliyim onu kuramadim
Canım belli bir aralık konuştunuz mu? Eski çalışan ne kadar alıyordu vs lafı geçti mi?
5000 den aşağı yazma derim. Baktın mı izmirde kiralara, nasıl? 1000 kira versen, 500-600 fatura, sana kalan 3500 ile geçinirsin sanki..ciddi misin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?