Sağlıklı beslenirken;

Geçen 2 kez bunu almıştım. Sonra içeriğine baktım sadece nohut unu, tuz, su ve zeytinyağı var. Yani evde yapmak çocuk oyuncağı. Dün 2 dk da yaptım, süper oldu. Sabah çayını benim gibi boş içmek istemeyenler bir fikir olsun

ama bu meyve ısının konunun taaa en basından berı 644 sayfa konustuk :) sekerı kesmek demek herseyı kapsıyor pasta yemeyıp caya seker atmaktan vazgecınce sekerı kesmıs olmuyorsun saglıklı beslenmek ıstıyorsan bunun ıcınde gluten ve sekerden uzak durmak varsa meyveye ılac gıbı cok dıkkatlı ve sınırlı yaklasacaksın

ha dıyorsankı ben temızlık sırketınde calısıyorum ınsaatda calısıyorum madencılık yapıyorum ozaman ye
onların ıhtıyacı var meyveye bızım degıl :)

hımm anladım çok kılom yok aslında benım 5-6kg versem yeter bunu yavaş vereyimm gitsin bida gelmesin

64-65 kg 38 benden giyiyorummm ama meyveyi de az az bırakmaya çalışacam inş.

hiç dikkat etmedim ha evde elma sirkesi var genelde çaydanlıklara kullanırım
oda kemal kükrerin sirkesi e kadar güvenilir bilemedimm ama senin gösterdiğin gibi bulanık değil
ben antalya da yaşıyorum cnm

aaa çok güzel görünüyorrrrr bende denerim en kısa zamanda bunu

nerden almıştın bunu

hım hiç öle düşünmemiştim artık meyveyi de bırakıyorummmmm

kendı sırkenı kendın yapsana cok basıt evde sırke yapmak :)

Nisa 644 sayfa diyince aklıma Şevket hoca geldi

benımde yazarken aklıma canan hocanın azarlamaları geldı zıkkımı kokuyle bırlıkte yıyın demesı şişman şişman konusma demesı hey allahım ya

ama bu konuda gelıp taa en basından berı uzak durulması gerekenlerın ustunde uzun uzun konusulmus olmasına ragmen hala sunu yıyorum bundan vazgecemıyorum dıye yazısıyoruz ya

ben aynen soyle oluyorum okurken tam olarak tepkım su

yaaa dıyorum needeeen neden neden

aaa çok güzel görünüyorrrrr bende denerim en kısa zamanda bunu

nerden almıştın bunu
Beyaz fırından almıştım canım. Hakkaten unlu kraker aratmıyor.

hiç dikkat etmedim ha evde elma sirkesi var genelde çaydanlıklara kullanırım
oda kemal kükrerin sirkesi e kadar güvenilir bilemedimm ama senin gösterdiğin gibi bulanık değil
ben antalya da yaşıyorum cnm

Yok yok, o billur şeffaflar işe yaramaz. İlk gördüğün aktara gir, doğal elma sirkesi yok derse gel beni bul burda 10 TL böyle doğal sirkeler, organik olursa 20-25 belki.

kizlar bana bir el atin
simdi izmirdeki is görüsmesi yaptigim fabrikaya mail atmam gerekiyor istedigim maasi bildirecegim öyle anlasmistik onlarda olur, olmaz su sekilde olur diye dönüs yapacaklar.

nasil bir cümle kurmam lazim

türkiyede yasamimi sürdürebilmem, sifirdan hayata baslayabilmem icin ..... TL düsünüyorum.
devami ne olmali????????????

sahsen ben bu konuda cok basarısızım :)

tum ıs gorusmelerımde ben o kısmı bos bıraktım ısrarla kendılerıne bıraktım senelerce kendı maasımı alırken utana sıkıla alırdım hesaba yatırdıkları zaman da sankı nerden bıleceklerse anlarlar harcadıgımı dıye ılk gun hesabımdakı maasa bıle dokunmazdım oyle degısık bır ınsanım

ciddi misin ya
zam bende isteyemem ama bu suan farkli türkiyede ne Kadar parayla gecinebilirsin bize bildir dediler bende onu yazip sonrasinda sizede uyarsa cevabinizi bekliyorum gibi bir sey yazmaliyim onu kuramadim

ciddi misin ya
zam bende isteyemem ama bu suan farkli türkiyede ne Kadar parayla gecinebilirsin bize bildir dediler bende onu yazip sonrasinda sizede uyarsa cevabinizi bekliyorum gibi bir sey yazmaliyim onu kuramadim
Canım belli bir aralık konuştunuz mu? Eski çalışan ne kadar alıyordu vs lafı geçti mi?

ciddi misin ya
aslında bu konuda en basta net konusmak kesınlıkle en ıyısı
ve aynen bak bu guzel oldu sankı tutarı yazıp sıze de uygunsa beklıyorum gıbı bırsey oldu sankı zaten ortalama oyledır ya hazır cv lerde de beklenen tutar yazılır sızın ıcınde uygunsa dıye

Canım belli bir aralık konuştunuz mu? Eski çalışan ne kadar alıyordu vs lafı geçti mi?

canim onlar 3500 dediler ama o az sonra bana sizde degerlendirin bize bildirin ne kadarla hayatnizi basta burada sürdürebilirsiniz diye dediler.
yani benim simdi 4500 istiyorum, eger sizede uyarsa calismayi isterim gibi bir sey yazmam lazim

ciddi misin ya
5000 den aşağı yazma derim. Baktın mı izmirde kiralara, nasıl? 1000 kira versen, 500-600 fatura, sana kalan 3500 ile geçinirsin sanki..

ama Euro'ya cevirme

Bir de iş tanımın ne ki, iş yükün ne kadar ? hafta sonların serbest mi?

Firma yabancı firma mı? öyleyse maaş oranları daha fazla olabilir, bununla orantılı olarak senin de daha fazla istemen normal olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…