evet iste öyle bir sey yazmaliyim ama Uygun cümleyi bulamadimaslında bu konuda en basta net konusmak kesınlıkle en ıyısı
ve aynen bak bu guzel oldu sankı tutarı yazıp sıze de uygunsa beklıyorum gıbı bırsey oldu sankı zaten ortalama oyledır ya hazır cv lerde de beklenen tutar yazılır sızın ıcınde uygunsa dıye
canim ben basta 6000 istedim, Firma alman firmasi.5000 den aşağı yazma derim. Baktın mı izmirde kiralara, nasıl? 1000 kira versen, 500-600 fatura, sana kalan 3500 ile geçinirsin sanki..
ama Euro'ya cevirme
Bir de iş tanımın ne ki, iş yükün ne kadar ? hafta sonların serbest mi?
Firma yabancı firma mı? öyleyse maaş oranları daha fazla olabilir, bununla orantılı olarak senin de daha fazla istemen normal olur o zaman.
Uyanık bunlar yaa... ama izmirde iş piyasası kötü diye duymuştum, keşke istanbul, izmit falan da baksaydın.canim ben basta 6000 istedim, Firma alman firmasi.
basta veremeyiz dediler o daha sonra dediler.
mevcut müsterilerle ilgilenicem baski sektörü.
euroya cevirirsem kafayi yerim onu yapmiyorum.
..... bu Kadar düsündüm ..... devaminda ne yazayim
cok haklisin sonra diyorlar ki " account Manager" lar 8000-10000 aliyormus o 3500 Azmis bunu kendileri söylüyor bir de komik demi. ama basta veremezlermis isi ögrenecegim icinUyanık bunlar yaa... ama izmirde iş piyasası kötü diye duymuştum, keşke istanbul, izmit falan da baksaydın.
Sana teklif edilen 3500 çok az, nerede ise asgari ücret.
" Yeniden bir ev kurup yaşamımı tek başıma idame ettirebilmem için ilk etapta en az 5000 TL'ye ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Umarım sizin için de uygundur."
nasıl? benim yüzümden işinden olmaa, ama çok da alttan almamak lazım bence.
var canim ingilizce var, fransizcada ögrendim ama onu konusamiyourm freshlemem lazim :)fatura ve kiradan sonra cebinde en az 3000 sana kalmayacaksa oradaki düzenini bozup gelmene değmez bence canım.
Çünkü en az 1000 de mutfak için gider, kalan 2000 ile gezer tozar sosyal aktivite yapabilirsin.
Almanca'dan başka dilin var mı? Lojistik firmalarına başvurdun mu?
Hasta sayısı hakkında yanıltmıyorlarsa bu da fena değilmiş Suzn. Ama hastane gibi bir yer di mi? Kurumsal bir ortam?bir de dün doktorun biri aradi orayada basvurmustum.
uluslararasi hasta iliskileri uzmani olarak
söyle yurtdisindan gelenleri ameliyat ediyormus.
diyo ki fix 2500 sonrasi 10 hasta sonra 3500 16. hasta da 4500 21. hasta da 5500 arti orda ilac oluyormus onlari satinca yarisi.
mevcut bir calisan var kiz almanyada dogup büyümüs 4 yil önce izmire gitmis ama is yetisemiyormus.
ocak ayi en kötü ay olarak 17 hasta varmis.
ama Burda bos günün cok pazartesi sali calisip atiyorum diger günler evdesin cünkü ameliyat olunca gidiyosun.
Bence bu iyiye işaret. Sana teklif edilen rakam düşük olduğunun farkındalar, ve senin ilgilenmediğini düşünüyor olabilirler.simdi ben daha yazmadan IK da ki kisi yazmis yarin sizinle tekrar görüsmek istiyorlar diye.
sebep ne acaba
bunu bende düsündüm samsonn ne yalan söyliyimBence bu iyiye işaret. Sana teklif edilen rakam düşük olduğunun farkındalar, ve senin ilgilenmediğini düşünüyor olabilirler.
Hemen dönmediğin iyi oldu.bunu bende düsündüm samsonn ne yalan söyliyim
fena degil canim hem rahat Doktor Devlet hastanesinde görev yapiyormus simdi serbest calisiyormus.Hasta sayısı hakkında yanıltmıyorlarsa bu da fena değilmiş Suzn. Ama hastane gibi bir yer di mi? Kurumsal bir ortam?
İnşallah hakkında en hayırlısı olur canım. 2 dilin var, son derece prensentable bir hatunsun, 3500 ee fit olma. İzmir 5000 e okay demez ise, zaten hazırda çalışıyorsun, daha çok başvuru yap ve para biriktir derim.
İyi otellere de bak. Halk ilişkiler, müşteri temsilcisi vs gibi işler.
zaten görüsmeye gideli 2,5 hafta oldu dönmedimYeme
Hemen dönmediğin iyi oldu.
ohhhh afiyet olsun bayildim zeytin demi oBugünkü yemeğim. Kinoaya domates kurusu, zeytin, ceviz, nane, pulbiber, tuz ve zeytinyağı kattım.
Eki Görüntüle 2579818
Evet canım :)ohhhh afiyet olsun bayildim zeytin demi o
En güzeli çorba, bol limonlu zerdeçallı falan şifa olur .ben hasta olunca canim bir sey istemiyor eve gidince corba icicem
Evet canım :)
En güzeli çorba, bol limonlu zerdeçallı falan şifa olur .
[/QUOT
iyi olurdu, corbayı dün ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?