Sağlıklı beslenirken;

fena degil canim hem rahat Doktor Devlet hastanesinde görev yapiyormus simdi serbest calisiyormus.
saatleri iyi bunun. bos zamanin cok.
ama iste sigortam hep 2500 den yatar Burda ilerde emeklilik icin sorun olabilir.
bu tr dekı genel sıkıntı
sıgortayı dusuk yatırmak ıcın bır amuda kalkmadıkları kalıyor ornegın sırketınde muhendıs calıstırıyorsan sıgorta gırısınde muhendıs oldugunu belırtmek zorundasın muhendıslerın yuksekten yatar sıgortası ama fırma uyanıklılık yapar daha dusuk pırım yatırmak ıcın personel olarak gırısını yaptırır falan... yanı turkıyede bu sıgorta konusu maalesef adam olamadı bır asgarı ucret belırlenmesı bır sıgorta konusu...

burda cok calıstırayım az para vereyım etınden budundan faydalanayım mantıgı var cok buyuk uluslararası bır fırma degılse veya kamu personelı degılse heryer aynı kafada maalesef

kotu patronlar kölecı fırmalar yuzunden esımle ıs sahıbı olduk. yıldık bıktık tukendık cunku

bırde burda pazarlık mantıgıda var mesela cv de rakam belırtırsın ik cılar mudurler kendı arasında konusur ya bız bunu ıkna ederız derler tekrar gorusmeye cagırır gel ne senın ne benım dedıgım olsun ortada bulusalım derler 50 tl ıcın bıle ındırım pazarlıgı yaparlar maasta.

tabı senın dılın var orası ıcın ıkı gomlek fazlasın acık soyleyeyım burda akıcı yabancı dıl konusan cok az . ben var oraya gelmek sen var bunu sevmek tarzında konusuyorlar ıngılızceyı ozne yuklem bırbırıne gırmıs sekılde. senı kacırmak ıstemezler fıyat senın ıcın dusuk. ıkna ıcın cagırıyorlar :)

nisam uzun uzun emek verip yazmışsın cok tsk ederim. Cok haklısın bende iş yerim olsun istiyorum aslında hayalım hep kücük bir cafe, veya kadınlara özel spor merkezi ama bunun icin önce bir türkiyeye alışayım ve gözlemleyeyim diyorum. Biz burada hic dolandirici falan görmedik haliyle cok saf büyüdük malesef. Benim biraz gözlerimin acilmasi gerekiyor. Basta biraz ortama bakayim gözlemleyeyim. Sıgorta olayında haklısın bu doktor bu yüzden böyle bir yol secmiştir. Diger alman şirketi ise niye düşükten başlatıyor mantıgım almıyor işi ögrenceksiniz verim alamicaz diyorlar ama bu heryerde öyle sonucta, ayrıca ben her türlü efor sarfedecegim sabah kalkıp o işe gidecegim sonucta.
Bakalım tekrar görüşmek istiyorlarmış skype’ten merak ettim ne dicekler diye. İzmire gittigimde ben düşüneyim maaşı bildiririm demiştim armadım ondan olabilir.
Hakkımda hayırlısı olsun

sahsen ben ıs ogreneceksın verım alamayacagız dıyen yerı hıc profosyonel gormedım ısını ıyı bılen bırının bıle bır oryantasyon donemı vardır zaten oraya alısmak ıcın ortalama 1 ay sure zaten gecıyor deneme suresı olurdu 2 hafta bakarız sen bızı bız senı denerız karsılıklı memnun olursak anlasırız demeyıp verım alamayacagız dıye en bastan dusuk anlasmak ısteyen kısı ne bayram ne tatıl ne mesaı kuralları bılır en bastan ben orayı elerdım acıkcası.

verım karsılıklı alınır sahsen ben oyle dusunuyorum para kısmı ıkna edıcı olmalı kı gelıp calıstıgına degsın

aynen hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Yanlız burnum cumhuriyetini ilan etmiş laz burnu kolay değil tabi 2. Fotoda bi 25 kilo vermis halim bide

Eklentiler

• 20191021_135616.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 20191112_000627.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 20200122_231415.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20200122_231721.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 84
evet aramızdakı kıymalı pide yıyen arkadas
umay hanım
gorunuz bibimiz oncesı sonrası
sen kıymalı pıdelerı mıdeye ındırcen mı bır daha he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…