Mide ameliyatı olduğumuda ilistir ama tamam öyle olsada kolay değildi de genede insanlarda o ameliyat oldu seysi oluyorevet aramızdakı kıymalı pide yıyen arkadas
umay hanım
gorunuz bibimiz oncesı sonrası
sen kıymalı pıdelerı mıdeye ındırcen mı bır daha he
Hemen bakıyorumBibibella sen benım son halımı gordun mu yorumlarını merak edıyorum sayfa 635 galıba sanırsam oralarda kalmıs olabılırım
resmen hollywood yanagı olmus yuzunde burnunda fındık kadar kalmıs ucu kalkmıs burnunu resmen ya bıldırımını gordum tanımadım gercekten oyle degısmıssın masallah yaaaKücülmüş mü kemiklenmiş çıktı resmen koca yüzumde kayboluyordu demek
aman o bılmeyenlerın cahıllıgı tek amelıyat cozum degıl burda konular acıldı amelıyat olmus kılo verememıs ya da vermıs gerı almısMide ameliyatı olduğumuda ilistir ama tamam öyle olsada kolay değildi de genede insanlarda o ameliyat oldu seysi oluyor
Ay sen ne kadar çok zayıflamışsın bende kendimi zayıf saniyor masallah
Hollywood yanağınıda hep sevmişimdir he ameliyatsızresmen hollywood yanagı olmus yuzunde burnunda fındık kadar kalmıs ucu kalkmıs burnunu resmen ya bıldırımını gordum tanımadım gercekten oyle degısmıssın masallah yaaa
e zayıfsın tabıkı daha ne olsunAy sen ne kadar çok zayıflamışsın bende kendimi zayıf saniyor masallahbide senin kendi başarın bu yetenekli olmanda cabası yemiyon mu gı onlardan ben yiyorum ama çok minik yiyebildiğimden cok etkilemiyor tabi sporda devam yakiyorum
Yok yav verme kilo spor yapsan zaten 5 kilo daha zayıf durursun ki insana çok iyi geliyor ben pilates aşığı oldum mesela omurgama falanda çok iyi geldi belimde kayma vardı kitlebip kaliyordum kıpırdayamiyordum bile simdi çok iyiyim çok rahatlatiyor benie zayıfsın tabıkı daha ne olsun
verdım ama daha bence bırkac kılom var vermem gereken oyle hıssedıyorum
yemıyorum hıc... bır yersem bulasırım bırde ben spor yapmıyorum ne guzel sen spor yapıyorsun ımrenıyorum spor yapanlara... cok tembelım bırının benı ıteklemesı lazım 2 sene oldu kılo verelı daha 1 km koşmadım spor yapsam sıkılasıcam ıyı olacak dınc enerjık olucam ıcım gecmıs benım
Yok yav verme kilo spor yapsan zaten 5 kilo daha zayıf durursun ki insana çok iyi geliyor ben pilates aşığı oldum mesela omurgama falanda çok iyi geldi belimde kayma vardı kitlebip kaliyordum kıpırdayamiyordum bile simdi çok iyiyim çok rahatlatiyor beni
Yawrummmm evrim geçirmişsin ya sennnnYanlız burnum cumhuriyetini ilan etmiş laz burnu kolay değil tabi2. Fotoda bi 25 kilo vermis halim bi
Teşekkür ederimYawrummmm evrim geçirmişsin ya sennnnbayildimmm
Nerdeyse nenim kadar hey maşallah bende 46 bi 5 6 kilo daha vermek istiyorum boyun kactı senin canım104 den 60 kıloya dustum :) tesekkur ederım
Nerdeyse nenim kadar hey maşallah bende 46 bi 5 6 kilo daha vermek istiyorum boyun kactı senin canım
1.72 boya 60 kilosunbenım boy 172 senınkı kactı
ya sınırdayım hep diken ustundeyım1.72 boya 60 kilosundaha vermek istiyorsun amacın ne soyle 1.69 bende 65 olsam yeter diyom
İşte bende 70 kilo yeter diyordum bi 5 kilo daha versem kilo alma şeysi olsaya sınırdayım hep diken ustundeyımbana kılo al desınler cok zayıfsın ye bıraz desınler bırazda onu duyayım
sen cok guzel kılo vermıssın bak boyumuz hemen hemen aynı benden coook kılo vermıssın verdıgın kılo agırlıgınca masallah sana valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?