Sağlıklı beslenirken;

Bibibella sen benım son halımı gordun mu yorumlarını merak edıyorum sayfa 635 galıba sanırsam oralarda kalmıs olabılırım

Kücülmüş mü kemiklenmiş çıktı resmen koca yüzumde kayboluyordu demek
resmen hollywood yanagı olmus yuzunde burnunda fındık kadar kalmıs ucu kalkmıs burnunu resmen ya bıldırımını gordum tanımadım gercekten oyle degısmıssın masallah yaaa

Mide ameliyatı olduğumuda ilistir ama tamam öyle olsada kolay değildi de genede insanlarda o ameliyat oldu seysi oluyor
aman o bılmeyenlerın cahıllıgı tek amelıyat cozum degıl burda konular acıldı amelıyat olmus kılo verememıs ya da vermıs gerı almıs
sen verdın ve korudun daha da vermıssın

e zayıfsın tabıkı daha ne olsun
verdım ama daha bence bırkac kılom var vermem gereken oyle hıssedıyorum
yemıyorum hıc... bır yersem bulasırım bırde ben spor yapmıyorum ne guzel sen spor yapıyorsun ımrenıyorum spor yapanlara... cok tembelım bırının benı ıteklemesı lazım 2 sene oldu kılo verelı daha 1 km koşmadım spor yapsam sıkılasıcam ıyı olacak dınc enerjık olucam ıcım gecmıs benım

Yok yav verme kilo spor yapsan zaten 5 kilo daha zayıf durursun ki insana çok iyi geliyor ben pilates aşığı oldum mesela omurgama falanda çok iyi geldi belimde kayma vardı kitlebip kaliyordum kıpırdayamiyordum bile simdi çok iyiyim çok rahatlatiyor beni

cok ıstıyorum en cok ıstedıgımde plates
keske yatsam yattıgım yerde bırı benım yerıme yapsa
en guzelını yapıyorsun valla oh mis
ımrendım sana

1.72 boya 60 kilosun daha vermek istiyorsun amacın ne soyle 1.69 bende 65 olsam yeter diyom
ya sınırdayım hep diken ustundeyım bana kılo al desınler cok zayıfsın ye bıraz desınler bırazda onu duyayım

sen cok guzel kılo vermıssın bak boyumuz hemen hemen aynı benden coook kılo vermıssın verdıgın kılo agırlıgınca masallah sana valla :)

İşte bende 70 kilo yeter diyordum bi 5 kilo daha versem kilo alma şeysi olsa bana yeter diyen çok ama 71 kilo az değil ama iste öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…