sende de olmustur kesın sert oturunca kemıgın batması bır yere kemıgını carpmak falan ay ne guzel duygularİşte bende 70 kilo yeter diyordum bi 5 kilo daha versem kilo alma şeysi olsabana yeter diyen çok ama 71 kilo az değil ama iste öyle diyorlar
Abooooo naptin da verdin o kadar sen de mi mide ameliyatı oldun?104 den 60 kıloya dustum :) tesekkur ederım
Hahaha beni gec kocam sürekli kemiklerimle oynuyor vuruyor parmagını sokuyor garip geliyor herifesende de olmustur kesın sert oturunca kemıgın batması bır yere kemıgını carpmak falan ay ne guzel duygular
koprucuk kemıkler artık cıkık cıkık gorunuyorlar ya o ılk sıralar gormen lazımdı benı aaa burda kemıgım varmıs dıye
o hafıflık hıssını cok sevdım okadar sevdım kı gıtsın 5 kılo daha
ben saglıklı yasama gectım yanı eskıden yemek ıcın yasıyordum sımdı yasamak ıcın yıyorum :) kılolarımın gıdesıde varmıs yaldır yaldır hızla gıttıler 6 ayda verdım sadece saglıklı beslenme ıleAbooooo naptin da verdin o kadar sen de mi mide ameliyatı oldun?
Ama ne vermişsin beeeee kiskandim
sen sımdı kılonu sabıt tutsanda ıncelmeye devam edeceksın :) hem sporda yapıyorsun ya ekstra ekstraHahaha beni gec kocam sürekli kemiklerimle oynuyor vuruyor parmagını sokuyor garip geliyor herife
ılk sıralar hedefım 75 dıGene de 55 kilo çok az yav 1.72 kilo kadina ne bileyim ben istemem en fazla 62 diyorum
Vallahi bravo, bende hashimoto tireoditis var türkçesi de bu galiba, zaten bunun yuzunden aldim ya kiloyu... 62den 110a çıktım... şimdi 90dayim... su sağlıklı beslenme neymis bi bakayım beceremem amaben saglıklı yasama gectım yanı eskıden yemek ıcın yasıyordum sımdı yasamak ıcın yıyorum :) kılolarımın gıdesıde varmıs yaldır yaldır hızla gıttıler 6 ayda verdım sadece saglıklı beslenme ıle
ama bende kılo vermeme engel yoktu
ha ıste o rahatsızlık gercekten sıkıntı bız dumduz yolda yururken sen habıre dik rampa cıkmak zorunda kalıyorsunVallahi bravo, bende hashimoto tireoditis var türkçesi de bu galiba, zaten bunun yuzunden aldim ya kiloyu... 62den 110a çıktım... şimdi 90dayim... su sağlıklı beslenme neymis bi bakayım beceremem ama
Yaw bu sağlıklı beslenmenin icinde borek pogaca varsa yaparım zaten hic sorun degilha ıste o rahatsızlık gercekten sıkıntı bız dumduz yolda yururken sen habıre dik rampa cıkmak zorunda kalıyorsun
ama saglıklı beslenmeyı yaparsın ben yapabıldıysem herkes yapar :)
Kilom değişmiyor ama kemiklerim daha çok belirginlesiyor sanki mayısta görümcemin düğünü var güzel bir abiye giymek istiyorum 65 ondan olmak istiyorumsen sımdı kılonu sabıt tutsanda ıncelmeye devam edeceksın :) hem sporda yapıyorsun ya ekstra ekstra
ne guzel ya :)
var tabıkı olmaz mıYaw bu sağlıklı beslenmenin icinde borek pogaca varsa yaparım zaten hic sorun degil
Yaw bu sağlıklı beslenmenin icinde borek pogaca varsa yaparım zaten hic sorun degil
3 ay sonra o abıyelı resmını de beklıyoruz o zamana cok rahat 65 olursun aslında rakama da takılmamak gerek 65 dedıgınde gozume dırek seklı gelıyor o goruntuye cok rahat ulasırsın yolun az kalmıs su koseyı donunce dıyecek kadar seslenınce duyulcak kadar az kalmıs :)Kilom değişmiyor ama kemiklerim daha çok belirginlesiyor sanki mayısta görümcemin düğünü var güzel bir abiye giymek istiyorum 65 ondan olmak istiyorum
Söz veriyom ama yapmaya değil bakmayavar tabıkı olmaz mı
tek fark un cesıtı
nohutla un badem ıle un yapıyoruz onunla pısıyor puacalar kekler
vallahı daha lezzetlı
bak ılk sayfada uzuuun uzun sayfalar var resımlerı ve altında tarıflerı sec begen al
:)
Ne guluyon ben burda kahrolurken
ay 377 . sayfaymıs cunkuSöz veriyom ama yapmaya değil bakmayaonce bi inceleyeyim
Bugun kendime yeni tartı almıştım iyi oldu Bibi beni bu konuya çekti iste bunlar hep işaret zayifla diye evrenden kafama kafama atilan taslar
Bu arada 376.ci sayfada oncesi sonrası fotolarin yok
Bence de bu bi işaret olabilirSöz veriyom ama yapmaya değil bakmayaonce bi inceleyeyim
Bugun kendime yeni tartı almıştım iyi oldu Bibi beni bu konuya çekti iste bunlar hep işaret zayifla diye evrenden kafama kafama atilan taslar
Bu arada 376.ci sayfada oncesi sonrası fotolarin yok
2020 nın ılk ayı bıtmeden zayıflanmaya baslamalı bence de ıyı yapmıssın evrenın mesajına bır tık daha ıteklemıssın lingenı omuz omuza daha guzel oluyor bu ısler :)Bence de bu bi işaret olabilir
Yaaaa siz beni dövün hergün omuzuma omuzuma vurun zayiflamam lazim artık libidom azaliyo2020 nın ılk ayı bıtmeden zayıflanmaya baslamalı bence de ıyı yapmıssın evrenın mesajına bır tık daha ıteklemıssın lingenı omuz omuza daha guzel oluyor bu ısler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?