Sağlıklı beslenirken;

Yaaaa siz beni dövün hergün omuzuma omuzuma vurun zayiflamam lazim artık libidom azaliyo
ınsan gercekten buna hazır olunca oluyor
ben artık degısmek ıstıyorum dedıgın zaman goreceksın nasıl kolay oldugunu
:) kılo verıp alıp verıp alıp vucudu yormaktansa tam olarak hazr oldugunda basla , basladıgında sonunu getırecegını bılırsın o gucu bulursun kendınde ve o zaman gercekten cok hızlı olacak

buna hazır oldugun zaman bızler yanındayız yoruldugunu hıssettıgın an bır omuz atarız sana 3 adım daha hızlı ılerı gıtmene yardımcı oluruz
canın abur cubur mu ıstedı yaz mesela , tum ıstahını kacırırım senın hıc sıkıntı yok 7-24 ıs basındayız burda

Ya inanmazsın ama tiroid sorunundan once başka bi sitede zayıflama kocluğu yapıyordum moderatördüm o kadar milleti gaza getiren biriydim kendime gelince gazi alinmis soda gibi oldum
Ya ben hazirim kilo vermeye ama yalniz olmuyo bu isler aradığım desteği de buldum galiba

Benimde hevesim kaçiyordu 72 den aşağı inemiyordum çok uzun süredir bugün 70.7 yi gördüm çok sevindim
yaaaa cok guzel artık hesaplar uc bes kılo uzerıne
ıcınden bır ınsanı cıkardın koydun kenara bır selam caktın farkında mısın ya bu baya cıddı bırsey

Yok ya ben hiç onlara inanmiyorum bu doğuştan olan birsey ya isteklisindir yada degilsindir şekil a ben istekli şekil b kocamın benim çeyreğim kadar isteği yoktur belkide normal olan o bilemiyorum
ben saglıklı beslenmeye gecınce daha dogrusu sekerı komple kesınce coskunluk geldı
oncelerı yoruluyordum halsızdım hep basım agrırdı

Benim sekerle aram yok pasta kola tatlı hic aramam amaaaa pogaca borek dedin mi adamin ümüğünü sıkarım
eeee daha ne tamam ya yaparsın sen bu ısı
bak gercekten dene ılk sayfadakı tarıflerı canın borek puaca ıstedı mı cozumu var hıc sıkıntı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…