Yok la libido azalmazYaaaa siz beni dövün hergün omuzuma omuzuma vurun zayiflamam lazim artık libidom azaliyo
ınsan gercekten buna hazır olunca oluyorYaaaa siz beni dövün hergün omuzuma omuzuma vurun zayiflamam lazim artık libidom azaliyo
Hııı sen bi 40 yasini gec görürümYok la libido azalmazöyle olsa ben hep sişmandım
Benim yaşim kac sanki 38 martta 39 oluyom ama içimHııı sen bi 40 yasini gec görürüm40li yaşlar kiloyla birleşince libidonun altina habire odun atmak gerekiyo
ben cocukken bır aganigi naganigi furyası vardıHııı sen bi 40 yasini gec görürüm40li yaşlar kiloyla birleşince libidonun altina habire odun atmak gerekiyo
Ya inanmazsın ama tiroid sorunundan once başka bi sitede zayıflama kocluğu yapıyordum moderatördüm o kadar milleti gaza getiren biriydimınsan gercekten buna hazır olunca oluyor
ben artık degısmek ıstıyorum dedıgın zaman goreceksın nasıl kolay oldugunu
:) kılo verıp alıp verıp alıp vucudu yormaktansa tam olarak hazr oldugunda basla , basladıgında sonunu getırecegını bılırsın o gucu bulursun kendınde ve o zaman gercekten cok hızlı olacak
buna hazır oldugun zaman bızler yanındayız yoruldugunu hıssettıgın an bır omuz atarız sana 3 adım daha hızlı ılerı gıtmene yardımcı oluruz
canın abur cubur mu ıstedı yaz mesela , tum ıstahını kacırırım senınhıc sıkıntı yok 7-24 ıs basındayız burda
Aynaya bakana kadar hey 15li 15li diye türkü çığırıyom ben de ama aynaya baktigim an bu aksam ölürüm beni kimse tutamaza dönüyor modBenim yaşim kac sanki 38 martta 39 oluyom ama içim
Yok ya ben hiç onlara inanmiyorum bu doğuştan olan birsey ya isteklisindir yada degilsindir şekil a ben istekli şekil b kocamın benim çeyreğim kadar isteği yoktur belkide normal olan o bilemiyorumben cocukken bır aganigi naganigi furyası vardı
gunde bır avuc fındık ıyı gelır
yaaaa cok guzelBenimde hevesim kaçiyordu 72 den aşağı inemiyordum çok uzun süredir bugün 70.7 yi gördüm çok sevindim
O zaman ne diyoruz bi avuc yetmezben cocukken bır aganigi naganigi furyası vardı
gunde bır avuc fındık ıyı gelır
Fotonu gördüm yaşın kaç ki ne 40 lı gosteriyorsun ne de 90 kiloAynaya bakana kadar hey 15li 15li diye türkü çığırıyom ben de ama aynaya baktigim an bu aksam ölürüm beni kimse tutamaza dönüyor mod
Yaaaa harikaaaaa, 65 yakın bir aya kalmaz görürsünBenimde hevesim kaçiyordu 72 den aşağı inemiyordum çok uzun süredir bugün 70.7 yi gördüm çok sevindim
ben saglıklı beslenmeye gecınce daha dogrusu sekerı komple kesınce coskunluk geldıYok ya ben hiç onlara inanmiyorum bu doğuştan olan birsey ya isteklisindir yada degilsindir şekil a ben istekli şekil b kocamın benim çeyreğim kadar isteği yoktur belkide normal olan o bilemiyorum
Vallahi yas 41 kilo 90 bak aglayarak yazıyorum kilo 90Fotonu gördüm yaşın kaç ki ne 40 lı gosteriyorsun ne de 90 kilo
Benim sekerle aram yok pasta kola tatlı hic aramam amaaaa pogaca borek dedin mi adamin ümüğünü sıkarımben saglıklı beslenmeye gecınce daha dogrusu sekerı komple kesınce coskunluk geldı
oncelerı yoruluyordum halsızdım hep basım agrırdı
eeee daha ne tamam ya yaparsın sen bu ısıBenim sekerle aram yok pasta kola tatlı hic aramam amaaaa pogaca borek dedin mi adamin ümüğünü sıkarım
1 aya olmaz o is artık vucut az yemeye alıstı gr gr gidiyor acelem yok daha 4 ay varYaaaa harikaaaaa, 65 yakın bir aya kalmaz görürsün
70 olsan yaş 21 olur nerden biliyorum kendimdenVallahi yas 41 kilo 90 bak aglayarak yazıyorum kilo 90
gecelerı saymaVallahi yas 41 kilo 90 bak aglayarak yazıyorum kilo 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?