Yapcam zaten gazi aldimeeee daha ne tamam ya yaparsın sen bu ısı
bak gercekten dene ılk sayfadakı tarıflerı canın borek puaca ıstedı mı cozumu var hıc sıkıntı degıl
Aman isterse mg olarak gitsin yeter ki gitsin1 aya olmaz o is artık vucut az yemeye alıstı gr gr gidiyor acelem yok daha 4 ay var
Ahahhahaa 70 ol duble minnoş olursun diyon yani70 olsan yaş 21 olur nerden biliyorum kendimdenben 15,5 oldum ama sporunda etkisi büyük bende
Hesap sağlam tuttumgecelerı saymauyuyarak gecıyor
yas 20 de sen yuvarlak hesap
belırlı lınklerden almadım canım yoksa dırek lınk en guzelı olurdu bıraz facebooktan bıraz ınstagramdan ordan buldan buldum ... resımlerın dırek altında tarıfler zaten :)
İste aslında baya zor olucak ama mesela o tarifleri sen tek konu olarak açıp buraya linkini koyacaksın ama baya var ciddi zaman harcaman lazımbelırlı lınklerden almadım canım yoksa dırek lınk en guzelı olurdu bıraz facebooktan bıraz ınstagramdan ordan buldan buldum ... resımlerın dırek altında tarıfler zaten :)
evet aramızdakı kıymalı pide yıyen arkadas
umay hanım
gorunuz bibimiz oncesı sonrası
sen kıymalı pıdelerı mıdeye ındırcen mı bır daha he
tamam ozaman bır turk kahvesı ve fıltre kahve yap yanında 1 kuru hurma ıcınde 1 cevız koy yecanim Tatli istiyor regl olucam
canim isteyim ama ögle molada alip gelicemtamam ozaman bır turk kahvesı ve fıltre kahve yap yanında 1 kuru hurma ıcınde 1 cevız koy ye
eger bulamıyorsan yoksa 5 tane badem ye
onuda bulamıyorsan bır muzu uce bol ucte bırıne kakao serp ye
:)
hıc bırısı mı yok
sute tarcın serp ıc :)
Ben de yürüyüşe çıkacağım şimdiBu soğukta spora gidiyorum siz daha oturun
helal olsun sana helal olsunBu soğukta spora gidiyorum siz daha oturun
yaaaa superBen de yürüyüşe çıkacağım şimdi
süpersin maşallah . kaç kg kaldırıyorsunOf ne zamandır sadece pilatese geliyordum ağırlık calısmak ne zor geldi
Ağırlık dediğim aletli ağırlıklarsüpersin maşallah . kaç kg kaldırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?