Sağlıklı beslenirken;

eeee daha ne tamam ya yaparsın sen bu ısı
bak gercekten dene ılk sayfadakı tarıflerı canın borek puaca ıstedı mı cozumu var hıc sıkıntı degıl
Yapcam zaten gazi aldim tariflerini de denicem söz
1 aya olmaz o is artık vucut az yemeye alıstı gr gr gidiyor acelem yok daha 4 ay var
Aman isterse mg olarak gitsin yeter ki gitsin
70 olsan yaş 21 olur nerden biliyorum kendimden ben 15,5 oldum ama sporunda etkisi büyük bende
Ahahhahaa 70 ol duble minnoş olursun diyon yani olacam laynnn sen ver bana gazi bööle Süleyman'a Hürrem bile olurum

gecelerı sayma uyuyarak gecıyor
yas 20 de sen yuvarlak hesap
Hesap sağlam tuttum
Uyumuşum ya ben dünnnnn
Öncelikle gunaydin diyeyim
Ben sabah kahvalti yapmıyorum yani artık yapmiyorum şu 8/16 'yi uyguluyorum gibi bisey...
Öglen molasina eve geldigimde bi küçük öküz yerim artik

Bende güzelce inceliyeceğim şu tarifleri ama resimlerle falan bi karışık geldi bana N nscckts acaba link link koyup tıklayınca tek tek tariflere mi gidilse hani yemek yarışmasında oluyor ya anlatabildim mi

Bende güzelce inceliyeceğim şu tarifleri ama resimlerle falan bi karışık geldi bana N nscckts acaba link link koyup tıklayınca tek tek tariflere mi gidilse hani yemek yarışmasında oluyor ya anlatabildim mi
belırlı lınklerden almadım canım yoksa dırek lınk en guzelı olurdu bıraz facebooktan bıraz ınstagramdan ordan buldan buldum ... resımlerın dırek altında tarıfler zaten :)

belırlı lınklerden almadım canım yoksa dırek lınk en guzelı olurdu bıraz facebooktan bıraz ınstagramdan ordan buldan buldum ... resımlerın dırek altında tarıfler zaten :)
İste aslında baya zor olucak ama mesela o tarifleri sen tek konu olarak açıp buraya linkini koyacaksın ama baya var ciddi zaman harcaman lazım neyse böylede olur ben daha muntazam olur diye şey ettim

evet aramızdakı kıymalı pide yıyen arkadas
umay hanım
gorunuz bibimiz oncesı sonrası
sen kıymalı pıdelerı mıdeye ındırcen mı bır daha he

Ahahaaaha yemiceeeegggmm

Ben de fotoğraf atayim cekilirsem. 1.63 boya 65 kiloyum. 70ten düştüm
Simdi şubatta da 5 kilo versem. Martta 55 kiloyum hedefe varirim martta insallah o kadar hizli verilirse kilo tabi
Planlar.. planlar..

3 bucuk ay oldu dogum yapali. Aksam hamilelik oncesi pantolonumu giydim sonunda dugmesi kapandi. Ama oturamiyorum

canim Tatli istiyor regl olucam
tamam ozaman bır turk kahvesı ve fıltre kahve yap yanında 1 kuru hurma ıcınde 1 cevız koy ye
eger bulamıyorsan yoksa 5 tane badem ye
onuda bulamıyorsan bır muzu uce bol ucte bırıne kakao serp ye
:)
hıc bırısı mı yok
sute tarcın serp ıc :)

canim isteyim ama ögle molada alip gelicem
tutuyorum kendimi

Ben bir haftadır iyi gidiyordum hatta dün yürüyüşte de 8 bin adım yapmıştım ama bugün annem kete yapmış hem yedim hem pişman oldum

Ama neyse motivasyonumu kaybetmeyeceğim inşallah akşamı sadece çorba salatayla geçiririm.

ne sporu . ben totomun üstünde oturuyorum sabahtan akşama. masa başı .
işler yoğun o ayrı. ama beyin yorgunluğu oluyor bi tek . beynime spor yaptırıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…