ayynı benYa benim kaydim var gitmiyom her ay 35 euro bos yere gidiyor
Geldim geldim yer açın,boy veriyorum
Püüü senin suratına bende kışa gireli aksatıyorumYa benim kaydim var gitmiyom her ay 35 euro bos yere gidiyor
Bu guzelligi korumak kolay degil tabiiBu soğukta spora gidiyorum siz daha oturun
oda cok zor ya karnın acıkıyor ama yıyemıyorsun mesela 2 lokmacıkMaalesef bende bitti o işler izin vermiyor mideciğimgecen esimin kuzeni soruyor fazla yersen ne olur saniyor ki bilerek az yiyorum dedim yiyemiyorsun öyle dedigin gibi olmuyor zorlarsan kusarsın
Teveccüğünüz efenim doğru yazdım inş.Bu guzelligi korumak kolay degil tabii
sen ne yedın aksam yemegındeBen yine zart diye geldim ama gelim mi? Gelim dimi
En azindan doyma hissimiz geri geldi :))Maalesef bende bitti o işler izin vermiyor mideciğimgecen esimin kuzeni soruyor fazla yersen ne olur saniyor ki bilerek az yiyorum dedim yiyemiyorsun öyle dedigin gibi olmuyor zorlarsan kusarsın
Rica ederim efenim,bilmukabeleTeveccüğünüz efenim doğru yazdım inş.
Dogrusu teveccüh ama olsunduTeveccüğünüz efenim doğru yazdım inş.
ama bibinin bır hırıltılı g si olmasınmıydı :)Dogrusu teveccüh ama olsundu
Ama oyle his olmuyor tıka basa doyuyorsun istegin gidiyor yani bende öyleoda cok zor ya karnın acıkıyor ama yıyemıyorsun mesela 2 lokmacık
eni derken çevresi mi, yarı çapı mı?
Iste olay bu hep yalvardim yaradana gitsin baskasi spora yarasın hem ona hem banaayynı bentum paramı da versem usenırım gıtmem gıdemem
keske bırılerı benım yerıme yapsa da bana yarasa
Sen devam et ben arkandan gelirimPüüü senin suratına bende kışa gireli aksatıyorumilk üyeliğimde 6 ay haftanın 5 günü gittim düzenli 3 gun pilates 2 gün aletlerle ağırlık kardio falan çok nadir gitmedigim olmuştur ama bu soğuklar hic iyi gelmedi bana ameliyattan sonra üşümem 3 kat arttı en az
Manyak miyim sööliyimsen ne yedın aksam yemegınde
ne guzel ya benım hala doyma duyum zor doydum demek ıcın onden 2 bardak ayran 2 kase corba 1 tabak salata 1 porsıyon yemek sonra 2 bardak ayranAma oyle his olmuyor tıka basa doyuyorsun istegin gidiyor yani bende öyle
Aynen kıtlıktan çıkmış gibi yememiz geçti şükürEn azindan doyma hissimiz geri geldi :))
Hadi gel bekliyom hadiseneIste olay bu hep yalvardim yaradana gitsin baskasi spora yarasın hem ona hem bana
Ama yohhh olmiiii
Sen devam et ben arkandan gelirim
Manyak miyim sööliyim
Bizde katı sıvı karıştırmak yasak zaten hala kahvaltıda çay içmiyorumne guzel ya benım hala doyma duyum zor doydum demek ıcın onden 2 bardak ayran 2 kase corba 1 tabak salata 1 porsıyon yemek sonra 2 bardak ayran
bulasıkları dızerken mıdem su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır ses cıkarırsa hah doydum dıyorum
yesem yerım yanı yoksa daha herseyı
benım mıde sanırım un cuvalı gıbı kaldı tek daralmayan yer orasıBizde katı sıvı karıştırmak yasak zaten hala kahvaltıda çay içmiyorumyemeklerin yanında yoğurt en fazla yarım saat önce sonra kuralı var mideyi genişleten şey o maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?