Sağlıklı beslenirken;

Ya benim kaydim var gitmiyom her ay 35 euro bos yere gidiyor
Püüü senin suratına bende kışa gireli aksatıyorum ilk üyeliğimde 6 ay haftanın 5 günü gittim düzenli 3 gun pilates 2 gün aletlerle ağırlık kardio falan çok nadir gitmedigim olmuştur ama bu soğuklar hic iyi gelmedi bana ameliyattan sonra üşümem 3 kat arttı en az

Maalesef bende bitti o işler izin vermiyor mideciğim gecen esimin kuzeni soruyor fazla yersen ne olur saniyor ki bilerek az yiyorum dedim yiyemiyorsun öyle dedigin gibi olmuyor zorlarsan kusarsın
oda cok zor ya karnın acıkıyor ama yıyemıyorsun mesela 2 lokmacık

eni derken çevresi mi, yarı çapı mı?
ayynı ben tum paramı da versem usenırım gıtmem gıdemem
keske bırılerı benım yerıme yapsa da bana yarasa
Iste olay bu hep yalvardim yaradana gitsin baskasi spora yarasın hem ona hem bana
Ama yohhh olmiiii

Sen devam et ben arkandan gelirim
sen ne yedın aksam yemegınde
Manyak miyim sööliyim

Ama oyle his olmuyor tıka basa doyuyorsun istegin gidiyor yani bende öyle
ne guzel ya benım hala doyma duyum zor doydum demek ıcın onden 2 bardak ayran 2 kase corba 1 tabak salata 1 porsıyon yemek sonra 2 bardak ayran
bulasıkları dızerken mıdem su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır ses cıkarırsa hah doydum dıyorum

yesem yerım yanı yoksa daha herseyı

Bizde katı sıvı karıştırmak yasak zaten hala kahvaltıda çay içmiyorum yemeklerin yanında yoğurt en fazla yarım saat önce sonra kuralı var mideyi genişleten şey o maalesef

Bizde katı sıvı karıştırmak yasak zaten hala kahvaltıda çay içmiyorum yemeklerin yanında yoğurt en fazla yarım saat önce sonra kuralı var mideyi genişleten şey o maalesef
benım mıde sanırım un cuvalı gıbı kaldı tek daralmayan yer orası
dur bende ayranı falan sıvıyı keseyım kuculteyım mıdeyı cok yıyorum gercekten gıttıgım yerde utanıyorum artık hadı evde yabancı yokta

bugun benım bakım gunum bırazdan yuzume kil maskemı sacıma vıtamın maskemı yaparım yuzum grıye dönük yesılken dusa gırerım cıktıktan sonra 92339093903 cesıt yag ıle vucudumu beslerım

bugun kendımı bır sımartayım ama okadar yedım kı su samuru gıbıyım valla kendımı bır oraya bır buraya ata ata yıkayacagım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…