Sağlıklı beslenirken;

kızlar yemek yemeye cekınmeyın omrunuzun sonuna kadar salata yenmez
oturun yıyın et yıyın 2 tabak kuru fasulye korkmayın saglıklı sekılde yemek yıyın son gunlerde hep salata dolasıyor bu sayfada gozunuzu seveyım hıc mı karnınız acıkmıyor

ben sımdı 2 kase mercımek corbası yerım,balıgı dayanamadım yedım bıle ızgara balık ,cekemedım resmını yesıllık salatada yerım

tamam kaptan anlasildi.
et yiyecegim ama pisiren yok hep bu yalnizliktan oluyor bu salata

tamam kaptan anlasildi.
et yiyecegim ama pisiren yok hep bu yalnizliktan oluyor bu salata
düdüklü tenceren var mı mesela et hangısını ıstersen kemık bıle olur evdekı tum sebzelerle bırlıkte at ıcıne ne varsa ırı ırı dogra
ustunu gececek kadar su
pısır
ıster oyle ye ıster blanderdan gecır corba yap ıster sadece sebzesını ye suyuna tekrar corba yap yanı bırsuru olur doyurucu olur

ot gore gore benım ıcım kıyıldı valla halsız dusersınız :)

tek basına yenmez yanında bırseyler yenmelı en azından ben olsam kahvaltıda peynır yanında veya oglen ara olarak yerım onu

Bizde soganlı buğdaylı yoğurt çorbası yicez genelde tek çeşit yemeyi tercih ediyoruz biz
afıyet olsun ben yedım doydum cok sukur sımdı kahve ıcıyorum oh :)

yarın ne yeseeem ne yesem dusunuyorum yemegı yaparken cekerım olmazsa resmını sonra unutuyorum yedıkten sonra aklıma gelıyor bos tabakları gorunce keske cekseydım dıyorum

Benim ki daha gelmedi az biraz içtim çorba zaten ben az az yiyebildigimden bi aksam yemegiyle kalmiyor yiyorum 1 kase çorba 2 saat sonra gene yiyorum gibi bebek mideyim ben

Benim ki daha gelmedi az biraz içtim çorba zaten ben az az yiyebildigimden bi aksam yemegiyle kalmiyor yiyorum 1 kase çorba 2 saat sonra gene yiyorum gibi bebek mideyim ben
ya dogru sındıre sındıre yıyorsun sen
yok ben hala hayvansı yıyorum ınsan bır cıgner benı gormen lazım resmen yemek ıcın yaratılmısım sabrım gelmıyor buyuk buyuk lokma o yanagımın ıcı kocaman olmalı

Maalesef bende bitti o işler izin vermiyor mideciğim gecen esimin kuzeni soruyor fazla yersen ne olur saniyor ki bilerek az yiyorum dedim yiyemiyorsun öyle dedigin gibi olmuyor zorlarsan kusarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…