Sağlıklı besleniyoz mıknoli burda
tamam kaptan anlasildi.kızlar yemek yemeye cekınmeyın omrunuzun sonuna kadar salata yenmez
oturun yıyın et yıyın 2 tabak kuru fasulye korkmayın saglıklı sekılde yemek yıyın son gunlerde hep salata dolasıyor bu sayfada gozunuzu seveyım hıc mı karnınız acıkmıyor
düdüklü tenceren var mı mesela et hangısını ıstersen kemık bıle olur evdekı tum sebzelerle bırlıkte at ıcıne ne varsa ırı ırı dogratamam kaptan anlasildi.
et yiyecegim ama pisiren yokhep bu yalnizliktan oluyor bu salata
afıyet olsun ben yedım doydum cok sukur sımdı kahve ıcıyorum oh :)Bizde soganlı buğdaylı yoğurt çorbası yicezgenelde tek çeşit yemeyi tercih ediyoruz biz
Tavuk yap en basiti at fırın posetine mis gibitamam kaptan anlasildi.
et yiyecegim ama pisiren yokhep bu yalnizliktan oluyor bu salata
Benim ki daha gelmedi az biraz içtim çorba zaten ben az az yiyebildigimden bi aksam yemegiyle kalmiyor yiyorum 1 kase çorba 2 saat sonra gene yiyorum gibi bebek mideyim benafıyet olsun ben yedım doydum cok sukur sımdı kahve ıcıyorum oh :)
yarın ne yeseeem ne yesem dusunuyorum yemegı yaparken cekerım olmazsa resmını sonra unutuyorum yedıkten sonra aklıma gelıyorbos tabakları gorunce keske cekseydım dıyorum
ya dogru sındıre sındıre yıyorsun senBenim ki daha gelmedi az biraz içtim çorba zaten ben az az yiyebildigimden bi aksam yemegiyle kalmiyor yiyorum 1 kase çorba 2 saat sonra gene yiyorum gibi bebek mideyim ben
Ya benim kaydim var gitmiyom her ay 35 euro bos yere gidiyorBu soğukta spora gidiyorum siz daha oturun
Maalesef bende bitti o işler izin vermiyor mideciğimya dogru sındıre sındıre yıyorsun sen
yok ben hala hayvansı yıyorum ınsan bır cıgner benı gormen lazım resmen yemek ıcın yaratılmısımsabrım gelmıyor buyuk buyuk lokma o yanagımın ıcı kocaman olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?