Valla alışkın değilim spor yapmayaBurada çok güzel tarifler var bakabilirsin 3 ay olduğuna göre spora baslayabilirsin ben 5 ay sonra başladım keske 3 ay sonra baslasaymışım diyorum sen ne düsünüyorsun spor konusunda
Dur bi sorim yiyo muHadi gel bekliyom hadisene
Aynen bir ara dedim hep böyle kalıcam galiba. Sende mi ameliyatlısınDikkat edip,söylenenler yapılınca gidiyor zaten :)Arada durmalar oluyor,sonra devam ediyor :)
Aynen. Arada tatlı yeme isteği geliyor onuda kurı incirle geçiştiriyorumHarika bir his ya evet ,sadece ihtiyacımız kadar yemek. Ekmek ve şekeri kestim mesela,sıfır düzeyinde ikisi de :))
Takmayınca daha kolay gidiyor,ama insan korkuyor tabii,ya gitmezse diye.Evet,by_pass benim. 1 yıl 1 ay oldu.Aynen bir ara dedim hep böyle kalıcam galiba. Sende mi ameliyatlısın
En güzeli,kuru kayısı falan o tür şeyler. Bir süre sonra insan aramıyor zaten. Vücut alışıyorAynen. Arada tatlı yeme isteği geliyor onuda kurı incirle geçiştiriyorum
Çok iyi. Kaçla başladın kaç oldun şimdi? Ben hamile kalmak için ameliyat oldumTakmayınca daha kolay gidiyor,ama insan korkuyor tabii,ya gitmezse diye.Evet,by_pass benim. 1 yıl 1 ay oldu.
Dolapta bir paket çikolata var 1 aydır orda duruyor arada elimi uzatıyorum sonra bırak bırak yokluğuna alıştın diyorum.En güzeli,kuru kayısı falan o tür şeyler. Bir süre sonra insan aramıyor zaten. Vücut alışıyor
Inşallah kalırsınÇok iyi. Kaçla başladın kaç oldun şimdi? Ben hamile kalmak için ameliyat oldum
Vücuda bir faydası yok zaten,hamur işleri de öyle. Tadına bile bakasim gelmiyor artık ,alistimDolapta bir paket çikolata var 1 aydır orda duruyor arada elimi uzatıyorum sonra bırak bırak yokluğuna alıştın diyorum.
Maşallah çok değişmişsin. Kaç kilo verdin? Gidenler yağdan olunca dahada ince görünüyor insan.Yanlız burnum cumhuriyetini ilan etmiş laz burnu kolay değil tabi2. Fotoda bi 25 kilo vermis halim bide
Ben düzenli vitamin ve protein içecegide içtim o yüzden hic halsizlik falan cekmedimİlk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püreydi. 1.aydan sonra normale döndüm. Dr öyle dedi. Az yemekle ayakta durabiliyorum ve hayret ediyorum
Maşallah. İlk altı ay çok veriliyor sonra yavaş veriliyor deniyor. Bypass nasıl oluyor. Biz mesela 2 kaşık yesek 3.de mide gurulduyor hemen.Inşallah kalırsınTam sayı vermeyeyim,50den fazla verdim
Yok durmaz hiç korkma 1 sene çok rahat dev ediyor vermek sonra bile ediyorAynen bir ara dedim hep böyle kalıcam galiba. Sende mi ameliyatlısın
Protein içmiyorum ben içemedim. Vitamin alıyorum. Tek sıkıntım kabızlıkBen düzenli vitamin ve protein içecegide içtim o yüzden hic halsizlik falan cekmedim
Ayy inşallah. İnsan verdikçe mutlu oluyor ya.Yok durmaz hiç korkma 1 sene çok rahat dev ediyor vermek sonra bile ediyor
By_pass ta ayni. Ama tup mideliler daha cok siskinlik hissediyormus. By_pass emilim azaltici,yani daha az kalorili yemis gibi oluyoruz.Maşallah. İlk altı ay çok veriliyor sonra yavaş veriliyor deniyor. Bypass nasıl oluyor. Biz mesela 2 kaşık yesek 3.de mide gurulduyor hemen.
46 kilo verdim hep sporun etkileriMaşallah çok değişmişsin. Kaç kilo verdin? Gidenler yağdan olunca dahada ince görünüyor insan.
Darısı başıma inşaallah. Hep alışkanlıklar işte. Faydası yok ama yedik o kadar zaman.Vücuda bir faydası yok zaten,hamur işleri de öyle. Tadına bile bakasim gelmiyor artık ,alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?