Sağlıklı beslenirken;

Birden kesme sen yapaman guzum yemeklerde 1 bardak iç bari 4 bardak ayran nedir

Slm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.

Hoş geldim benimde 1 sene 3 ay oldu ameliyat olalı

Selam :)ByPass mı,tüp mide mi ?

Burada çok güzel tarifler var bakabilirsin 3 ay olduğuna göre spora baslayabilirsin ben 5 ay sonra başladım keske 3 ay sonra baslasaymışım diyorum sen ne düsünüyorsun spor konusunda

İlk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püreydi. 1.aydan sonra normale döndüm. Dr öyle dedi. Az yemekle ayakta durabiliyorum ve hayret ediyorum
Harika bir his ya evet ,sadece ihtiyacımız kadar yemek. Ekmek ve şekeri kestim mesela,sıfır düzeyinde ikisi de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…