Birden kesme sen yapaman guzumbenım mıde sanırım un cuvalı gıbı kaldı tek daralmayan yer orası
dur bende ayranı falan sıvıyı keseyım kuculteyım mıdeyı cok yıyorum gercekten gıttıgım yerde utanıyorum artık hadı evde yabancı yokta
e anca doyuyorumBirden kesme sen yapaman guzumyemeklerde 1 bardak iç bari 4 bardak ayran nedir
Mutluyum ye,mutsuzum ye,ye babam yeAynen kıtlıktan çıkmış gibi yememiz geçti şükür
Olsundu,o ne yaparsa varımdıama bibinin bır hırıltılı g si olmasınmıydı :)
ben olsam kımbılır teveccguuhunnguu nı ne derdım allah esırgedı
4 bardak mı?Para verseler içememBirden kesme sen yapaman guzumyemeklerde 1 bardak iç bari 4 bardak ayran nedir
Elimizde olsa dükkan senin4 bardak mı?Para verseler içemem
Yok aman istemem ,iyiyim ben böyleElimizde olsa dükkan senin
Hoş geldim benimde 1 sene 3 ay oldu ameliyat olalıSlm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.
Selam :)ByPass mı,tüp mide mi ?Slm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.
Hoşbuldum.Seninle konuşmuştuk.Hoş geldim benimde 1 sene 3 ay oldu ameliyat olalı
Tüp mideSelam :)ByPass mı,tüp mide mi ?
Ya evet iyi ki diyorsun dimi oh iyi yaptın vallaHoşbuldum.Seninle konuşmuştuk.vazgeçirmek için çok uğraştı eşim ama oldum.
Hayırlısı olsun,bol eksiler :)Yavaştan normal gıdalar başlamıştır,püre dönemi sonudur ya daTüp mide
Aynen iyiki diyorum. 2 ay olmadı daha. 17 kilo verdimYa evet iyi ki diyorsun dimi oh iyi yaptın valla
İlk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püreydi. 1.aydan sonra normale döndüm. Dr öyle dedi. Az yemekle ayakta durabiliyorum ve hayret ediyorumHayırlısı olsun,bol eksiler :)Yavaştan normal gıdalar başlamıştır,püre dönemi sonudur ya da
Dikkat edip,söylenenler yapılınca gidiyor zaten :)Arada durmalar oluyor,sonra devam ediyor :)Aynen iyiki diyorum. 2 ay olmadı daha. 17 kilo verdim
Harika bir his ya evet ,sadece ihtiyacımız kadar yemek. Ekmek ve şekeri kestim mesela,sıfır düzeyinde ikisi de :))İlk 15 gün sıvı sonraki 15 gün püreydi. 1.aydan sonra normale döndüm. Dr öyle dedi. Az yemekle ayakta durabiliyorum ve hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?