Hım o zaman sizin kan değerleriniz nasıl oluyor. Birde geri alma gibi bir durum oluyor mu acaba?By_pass ta ayni. Ama tup mideliler daha cok siskinlik hissediyormus. By_pass emilim azaltici,yani daha az kalorili yemis gibi oluyoruz.
Insallah,olacak tabii zamanla,nefsine hakim olmayı öğrendin mi tamam. Hem amacın da varmış,daha kolay senin içinDarısı başıma inşaallah. Hep alışkanlıklar işte. Faydası yok ama yedik o kadar zaman.
Maşallah. Neler yaptın spor olarak. Benim gidebileceğim bir salon ypk evdede işte koşu bandı tek var.46 kilo verdim hep sporun etkileri
Olmuyor diyorlar ama yersen alırsın tabii,bence yani. Vitaminlerde azalma oluyor,o da takviye ediliyor. Tüp mide de aynı yaniHım o zaman sizin kan değerleriniz nasıl oluyor. Birde geri alma gibi bir durum oluyor mu acaba?
Nefsime hakim olmaya yavaş yavaş alışıyorum diyelim. Evet inşallah olur.Insallah,olacak tabii zamanla,nefsine hakim olmayı öğrendin mi tamam. Hem amacın da varmış,daha kolay senin için
Valla ben herşeyi yiyorum ya sen ondan benden çok verdinVücuda bir faydası yok zaten,hamur işleri de öyle. Tadına bile bakasim gelmiyor artık ,alistim
İnşallah olmaz. Gerçi vitaminlerim kiloluykende düşüktü.Olmuyor diyorlar ama yersen alırsın tabii,bence yani. Vitaminlerde azalma oluyor,o da takviye ediliyor. Tüp mide de aynı yani
Benim damak tadım değişti,sigarayı da bıraktım ameliyat öncesi son gece. Her şeyin tadı değişik geliyor,bari yemeyeyim diyorumValla ben herşeyi yiyorum ya sen ondan benden çok verdinama az yiyorum tabi
Spor salonuna yazildım 3 gün pilates 2 gün aletli ağırlık genel olarak birde heryere yürüyorum ben artik onunda etkisi vardır mutlakaMaşallah. Neler yaptın spor olarak. Benim gidebileceğim bir salon ypk evdede işte koşu bandı tek var.
Tahlil yapıyorlar sağlık ocağında da,sorun olmadi benim çok fazlaİnşallah olmaz. Gerçi vitaminlerim kiloluykende düşüktü.
Miden önceki gibi şişiyor mu hemen?Valla ben herşeyi yiyorum ya sen ondan benden çok verdinama az yiyorum tabi
Minik mideyi büyütmemek bizim elimizdeNefsime hakim olmaya yavaş yavaş alışıyorum diyelim. Evet inşallah olur.
Dr damak tadınız zevkleriniz değişecek dediBenim damak tadım değişti,sigarayı da bıraktım ameliyat öncesi son gece. Her şeyin tadı değişik geliyor,bari yemeyeyim diyorum
Burda bir tane tek var salon oda erkeklerin. Bende evde yapıcam artık bir şeyler.Spor salonuna yazildım 3 gün pilates 2 gün aletli ağırlık genel olarak birde heryere yürüyorum ben artik onunda etkisi vardır mutlaka
Nasıl desem 1 kase çorba içebiliyorum artik yanında birşey yemedenMiden önceki gibi şişiyor mu hemen?
Sevdiğim şeyleri sevmiyorum. Her kokuyu alıyorum. Sonradan gurme oldumDr damak tadınız zevkleriniz değişecek dedi
Ben balık yemezdim. Birinci aydan sonra aşırı balık yeme isteğim vardı.
Aynen. Sizdedd katı sıvı ayrımı var mı?Minik mideyi büyütmemek bizim elimizde
Hiç birşey yapmamaktan iyidir yeter ki hareket olsunBurda bir tane tek var salon oda erkeklerin. Bende evde yapıcam artık bir şeyler.
Hiç bir şey yapamasan yürü,o kadar hafif hissedeceksin kiBurda bir tane tek var salon oda erkeklerin. Bende evde yapıcam artık bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?