Sıvı şeyler içilirde katı gıda ne yiyebiliyorsun mesela. İlk bir köfte yiyorsan şimdi 3 yermisinNasıl desem 1 kase çorba içebiliyorum artik yanında birşey yemeden
Mantığı nedir bilmiyorum ama var,çaydan soğudum içmeye içmeyeAynen. Sizdedd katı sıvı ayrımı var mı?
AynenSevdiğim şeyleri sevmiyorum. Her kokuyu alıyorum. Sonradan gurme oldum
Yok bunun bi adi var da hatirlamiyorum şimdi oruç gibi.. 8 saat yiyorsun 16 saat kesinlikle yemiyorsun saat dilimini kendin ayarliyorsun. 16 saatlik dilimde uyuyorsun... boyle bisey iste tam uymuyorum ama o sürenin dışına çıkmıyorum bi kere iki hafta yaptim 5 kilo verdim dun yine başladım yeni tartimin serefine8 16 nedir 16 bildigimi saat 4 den sonra birsey yememekse ben doğru bulmuyorum o tarz diyetleri
İşte koşu bandında ilerleyerek yürüyorum. Artırıp koşuyorumHiç bir şey yapamasan yürü,o kadar hafif hissedeceksin ki
Bunda 3 gram zeytinyağı var falan diyecek durumdayım,çok magdurum
İntermittent fasting galibaYok bunun bi adi var da hatirlamiyorum şimdi oruç gibi.. 8 saat yiyorsun 16 saat kesinlikle yemiyorsun saat dilimini kendin ayarliyorsun. 16 saatlik dilimde uyuyorsun... boyle bisey iste tam uymuyorum ama o sürenin dışına çıkmıyorum bi kere iki hafta yaptim 5 kilo verdim dun yine başladım yeni tartimin serefine
Mantığı mesela yemekle beraber ayran su içmek yok. Yarım saat arayla içilecek. Yada su içersen katı bir şey yemek için yarım saat beklicen. Ben çaydan vazgeçemiyorumMantığı nedir bilmiyorum ama var,çaydan soğudum içmeye içmeye
Yavaş yavaş gidecek,sonuç çok güzel olacakİşte koşu bandında ilerleyerek yürüyorum. Artırıp koşuyorum
Bunda 3 gram zeytinyağı var falan diyecek durumdayım,çok magdurum
Biliyorum nasıl olduğunu da,zaten içeceğim 1 bardak çay,mideyi ne kadar büyütebilir bilemedimMantığı mesela yemekle beraber ayran su içmek yok. Yarım saat arayla içilecek. Yada su içersen katı bir şey yemek için yarım saat beklicen. Ben çaydan vazgeçemiyorum
Istahimi iyice azaltıyor bu durum amaoo sen baya gurmesin sonradan falan değil.
İnşallah. Yaşadığım yerdekiler biliyor ama annemler bilmiyor memlekete gideceğiz inşallah o zaman 6 aylık falan olucam. Bambaşka biri olarak gideceğimYavaş yavaş gidecek,sonuç çok güzel olacak
Katı birşeyle sıvıyı karıştırınca mide hazmetmek için kasılır ve genişler demişti dr.Biliyorum nasıl olduğunu da,zaten içeceğim 1 bardak çay,mideyi ne kadar büyütebilir bilemedim
Harika ya ,o kıyafetler bollasacak ,yeni alisverisler yapilacak ,super ,benim hic bir kiyafetim bana olmuyorİnşallah. Yaşadığım yerdekiler biliyor ama annemler bilmiyor memlekete gideceğiz inşallah o zaman 6 aylık falan olucam. Bambaşka biri olarak gideceğimçok heycanlıyım
Ben çevremi daha adapte edemedim. Acıyarak bakıyorlar.Istahimi iyice azaltıyor bu durum ama
Zaten dedigim gibi sogudum,sorun olmuyor. Ilk zamanlar zordu,alismisiz cayaKatı birşeyle sıvıyı karıştırınca mide hazmetmek için kasılır ve genişler demişti dr.
Afiyet olsun canım
Sen sonuca bak,milleti bosverBen çevremi daha adapte edemedim. Acıyarak bakıyorlar.
İnşallah yaHarika ya ,o kıyafetler bollasacak ,yeni alisverisler yapilacak ,super ,benim hic bir kiyafetim bana olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?