Sağlıklı beslenirken;

8 16 nedir 16 bildigimi saat 4 den sonra birsey yememekse ben doğru bulmuyorum o tarz diyetleri
Yok bunun bi adi var da hatirlamiyorum şimdi oruç gibi.. 8 saat yiyorsun 16 saat kesinlikle yemiyorsun saat dilimini kendin ayarliyorsun. 16 saatlik dilimde uyuyorsun... boyle bisey iste tam uymuyorum ama o sürenin dışına çıkmıyorum bi kere iki hafta yaptim 5 kilo verdim dun yine başladım yeni tartimin serefine

İntermittent fasting galiba

Mantığı mesela yemekle beraber ayran su içmek yok. Yarım saat arayla içilecek. Yada su içersen katı bir şey yemek için yarım saat beklicen. Ben çaydan vazgeçemiyorum
Biliyorum nasıl olduğunu da,zaten içeceğim 1 bardak çay,mideyi ne kadar büyütebilir bilemedim

Harika ya ,o kıyafetler bollasacak ,yeni alisverisler yapilacak ,super ,benim hic bir kiyafetim bana olmuyor
İnşallah ya benim sıkanlar şimdi rahat oluyor. En büyük değişim şu anda yüzüm ve ellerimde. Sığmayan yüzüğüm rahat girip çıkıyor. Bu bile mutlu ediyor. Artık büyük beden değilde küçük beden bulamıyorum demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…