Sağlıklı beslenirken;

Sıvı şeyler içilirde katı gıda ne yiyebiliyorsun mesela. İlk bir köfte yiyorsan şimdi 3 yermisin
Katı bence daha kolay yeniyor sıvı şeyler hemen tıkıyor evet 3 tane köfte yiyebiliyorum yavas yavaş yanında yoğurt falanda yerim biber soğan az az merak etme herşeyi yiyorsun sadece az yiyorsun gayet mutluyum bi eksiklik hissetmiyorum ilk zamanlar bi bocaladım ama gecti

En guzeli kiyafet secebilecegiz,sirf icine girdigimiz icin kiyafet almaya son

Sen sonuca bak,milleti bosver
Ya ucundan ye sanki ne olacak diyorlar. Ameliyat olan ben acısını çeken ben. Ne olacak tabi. Hatta biri geçenlerde diyor bak çok kilo verme kilo sana yakışıyor. Dedim sen beni zayıf görmedin ki yakışıp yakışmayacağını bilesin.

Yok ben zaten böyle kalim diyorum bende mutluyum

Milletin işi yok,der anca. Önemli olan kişi kendi ne istiyor, vücut benim,hayat benim sonucta

tesekkur ederıım :) 104 kıloydum o gordugun son resımlerım sımdı 60 kıloyum 2 sene oldu kıloyu verelı 6 ayda verdım hala koruyorum ama bana gore 5 kılo daha vermem gerek :)
bu topıgın amacı abur cubur yıyenlerı zombıye donustugune ıkna etmek :) şaka şaka
nasıl kılo verdıgımı paylastım benım gıbı obur bırının sadece saglıklı beslenmesıyle... bırde eger kılo vermek ısteyen olursa cıksın cıksın gelsın yol arkadaslıgı yaparım dedım
canımız sohbet ıstedımı takılıyoruz burda maksat tesvık :)
Ya benim zor gecen bi okulum var araya sıkıştırıp gidecem spora Bibibella mecburum... bu ara 8/16 diyetine devam etcem ve burda takilacam patron izin verirse N nscckts
cano bende sabah 8 aksam 8 de yıyorum arada baska bırsey yok gunde 2 gün yıyorum ılac alır gıbı saatı saatıne
ama yemegımı cok dolu dolu yıyorum arada baska bırsey yemedıgım ıcın sofradan ıyıce doymadan kalkmıyorum dıyet degıl ama benım kı kızartma ekmek hamur ıslerı sekerlı seyler asla yemıyorum baya oturup tabak tabak yemek yıyorum
aynen if yontemı bu

N nscckts sağol açman çok iyi olmuş. Diyet gruplarıda var ama katı kurallı. Konuştukça daha iyi oluyor

N nscckts sağol açman çok iyi olmuş. Diyet gruplarıda var ama katı kurallı. Konuştukça daha iyi oluyor
haa yok burda kural falan kımın neye ıhtıyacı varsa ona gore hareket edıyoruz
maksat desteklemek
mesela canın abur cubur ısterse yaz buraya vazgecırırım :) ogunu atlatmana yardımcı olurum
hem benım hala kıloyu korumamda bunun faydası oldugunu dusunuyorum hemde omuz omuza bırlıkte daha eglencelı oluyor

5 kilo ne güzel hemde 2 hafta da nr güzel kilo verebiliyorsun benim sorunum da verememekti ne kadsr uğraşsamda herşeyi tam yapsamda ayda en fazla 2 3 kilo verebiliyordum ameliyat oldum bu pek değişmedi zaten gene yavaş yavaş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…