Katı bence daha kolay yeniyor sıvı şeyler hemen tıkıyor evet 3 tane köfte yiyebiliyorum yavas yavaş yanında yoğurt falanda yerim biber soğan az az merak etme herşeyi yiyorsun sadece az yiyorsun gayet mutluyum bi eksiklik hissetmiyorum ilk zamanlar bi bocaladım ama gectiSıvı şeyler içilirde katı gıda ne yiyebiliyorsun mesela. İlk bir köfte yiyorsan şimdi 3 yermisin
En guzeli kiyafet secebilecegiz,sirf icine girdigimiz icin kiyafet almaya sonİnşallah yabenim sıkanlar şimdi rahat oluyor. En büyük değişim şu anda yüzüm ve ellerimde. Sığmayan yüzüğüm rahat girip çıkıyor. Bu bile mutlu ediyor. Artık büyük beden değilde küçük beden bulamıyorum demek istiyorum.
Ya ucundan ye sanki ne olacak diyorlar. Ameliyat olan ben acısını çeken ben. Ne olacak tabi. Hatta biri geçenlerde diyor bak çok kilo verme kilo sana yakışıyor. Dedim sen beni zayıf görmedin ki yakışıp yakışmayacağını bilesin.Sen sonuca bak,milleti bosver
Yok ben zaten böyle kalim diyorumKatı bence daha kolay yeniyor sıvı şeyler hemen tıkıyor evet 3 tane köfte yiyebiliyorum yavas yavaş yanında yoğurt falanda yerim biber soğan az az merak etme herşeyi yiyorsun sadece az yiyorsun gayet mutluyum bi eksiklik hissetmiyorum ilk zamanlar bi bocaladım ama gecti
Milletin işi yok,der anca. Önemli olan kişi kendi ne istiyor, vücut benim,hayat benim sonuctaYa ucundan ye sanki ne olacak diyorlar. Ameliyat olan ben acısını çeken ben. Ne olacak tabi. Hatta biri geçenlerde diyor bak çok kilo verme kilo sana yakışıyor. Dedim sen beni zayıf görmedin ki yakışıp yakışmayacağını bilesin.
Ay evet siyah siyah elbiseler , kat kat belki biraz kapatır diye giydiklerimiz. Hepsinden kurtuluruz inşallah.En guzeli kiyafet secebilecegiz,sirf icine girdigimiz icin kiyafet almaya son
İdeal kilom 57 ilk hedifim 60 olmak. İnşallah nasip olur daha çok var ama bırakmak yok.Milletin işi yok,der anca. Önemli olan kişi kendi ne istiyor, vücut benim,hayat benim sonucta
Bir iyileseyim insallah,alisverisin dibine vuracagimAy evet siyah siyah elbiseler , kat kat belki biraz kapatır diye giydiklerimiz. Hepsinden kurtuluruz inşallah.
Dikkat ettigin surece olur,hic merak etmeİdeal kilom 57 ilk hedifim 60 olmak. İnşallah nasip olur daha çok var ama bırakmak yok.
Ben ilk ay kontrolünde hemoglobinimi 14 olarak gördüm ilk defa. O zaman anladım her şey daha iyi olacakdedim.Tahlil yapıyorlar sağlık ocağında da,sorun olmadi benim çok fazla
İnşallahBir iyileseyim insallah,alisverisin dibine vuracagimDarisi sana olsun
Ben uzun suredir baktirmadim.Ne durumda bilmiyorumBen ilk ay kontrolünde hemoglobinimi 14 olarak gördüm ilk defa. O zaman anladım her şey daha iyi olacakdedim.
Sağolasın:)Yok yok ,ciddi bir rahatsızlık geçirdim,etkileri bitsin diye bekliyorum.İnşallah
İyileşeyim derken geçmiş olsun gripmi oldun yoksa.?
tesekkur ederıım :) 104 kıloydum o gordugun son resımlerım sımdı 60 kıloyum 2 sene oldu kıloyu verelı 6 ayda verdım hala koruyorum ama bana gore 5 kılo daha vermem gerek :)Slm kızlar. Bende sağlıklı beslenmek isteyip cipsin,pizzanın, çikolatanın gazabına uğrayanlardanım daha doğrusu uğrayanlardandım yaklaşık 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. İnsülin direncim yüksek olduğu için mecbur kaldım. Keşke daha önce olsaydım diyorum. Bu topikin :) amacı ney bilmiyorum ama yanaştım şuraya. Kabul edersiniz inşaallah. Söylemeden edemicem N nscckts maşallah çok iyi görünüyorsun. Kaç kiloydun kaç verdin üşendim okumadım sayfaları. Sadece fotoğraflara baktım.
cano bende sabah 8 aksam 8 de yıyorum arada baska bırsey yok gunde 2 gün yıyorum ılac alır gıbı saatı saatıne
aynen if yontemı buYok bunun bi adi var da hatirlamiyorum şimdi oruç gibi.. 8 saat yiyorsun 16 saat kesinlikle yemiyorsun saat dilimini kendin ayarliyorsun. 16 saatlik dilimde uyuyorsun... boyle bisey iste tam uymuyorum ama o sürenin dışına çıkmıyorum bi kere iki hafta yaptim 5 kilo verdim dun yine başladım yeni tartimin serefine
Çok geçmiş olsun. Böyle ameliyat geçirenlerle konuşmak iyi geliyorSağolasın:)Yok yok ,ciddi bir rahatsızlık geçirdim,etkileri bitsin diye bekliyorum.
Çok sağol. Evet,ben de Bibibella ile konuşarak rahatladım hep,sağolsun ne sorsam cevap verdiÇok geçmiş olsun. Böyle ameliyat geçirenlerle konuşmak iyi geliyor
haa yok burda kural falan kımın neye ıhtıyacı varsa ona gore hareket edıyoruz
Çok sağol. Evet,ben de Bibibella ile konuşarak rahatladım hep,sağolsun ne sorsam cevap verdi
5 kilo ne güzel hemde 2 hafta da nr güzel kilo verebiliyorsun benim sorunum da verememekti ne kadsr uğraşsamda herşeyi tam yapsamda ayda en fazla 2 3 kilo verebiliyordum ameliyat oldum bu pek değişmedi zatenYok bunun bi adi var da hatirlamiyorum şimdi oruç gibi.. 8 saat yiyorsun 16 saat kesinlikle yemiyorsun saat dilimini kendin ayarliyorsun. 16 saatlik dilimde uyuyorsun... boyle bisey iste tam uymuyorum ama o sürenin dışına çıkmıyorum bi kere iki hafta yaptim 5 kilo verdim dun yine başladım yeni tartimin serefine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?