Biri şikayet ederse diye o sorumluluğu almak istemiyorlarDÜN BÜTÜN UNLARA BAKTIM
NOHUT UNU
HİNDİSTAN CEVİZİ UNU
GLUTENSİZ UN
HEPSİNEDE GLUTEN İÇERİR YAZIYORDUUU
afıyet olsun aynen lımonlu su ıcerek cok ıyı yapıyorsun ben gune yarım lıtre lımonlu su ıcerek baslıyorumbenim dun akşam yimek
brokoli haşlamıştım .
zeytin yağı döktüm . kızarttım çok az . hiç çevirmeden .
yumurta kırdım .
karabiber .
mis gibi oldu .
keşke resim çekseydim .
gerçi bu sabah da aynısını yaptım . işe getirdim . öğlende yerim .
bol karabiberli.
ve akşam . 1 avuç fındık . biraz fıstık. tahin pekmez ve az ekmek . sabah yaptığım waffledan az kalmıştı . sarellealı . onu yedim .
yarı süt yarı su ile kahve.
çay çay çay .
bu sabah kahvaltım . 2 yemek kaşığı tahin pekmez . 1 dilim ekmek
1 bardak ayran
meyve olarak öğlen 1 greyfurt yiycem .
her güne yiyorum 1 tane.
ve her gün 1 limon sıkıp içiyorum . suyuma.
çünkü kış geldi ve kar yağıyor bir kaç gündür . c vitaminini meyveden sebzeden almak lazım . dimi.
siz neler yediniz .
regl ıcın sıcak su torbası bana ıyı gelıyor bırde gaz yapıcı seyler yıyıp ıcme daha cok bıtkı cayları ıc mesela papatya cayı adacayı hem kasları gevsetır hem ödem attırıcı etkısı varregl agrisinda ne yapiyorsunuz?
magnezyum aliyordum ben unutunca mecbur hap ictim
ben o yuzden hep dıyorum ya ustunde dogal yazsa bıle marketde satılan hıcbırseyı almayın evde herseyı kendınız yapın dıye :) bır urun pakete gırdıgı an glutenlıdır ne olursa olsunDÜN BÜTÜN UNLARA BAKTIM
NOHUT UNU
HİNDİSTAN CEVİZİ UNU
GLUTENSİZ UN
HEPSİNEDE GLUTEN İÇERİR YAZIYORDUUU
Hain Mihoo, terketti bizi.
dogru :) hatta basıt bır alısverıse cıkarken bıle kahve ıcer cıkarsan yarım kg verdıgını gorursun gercekten hızlandırıyor ve etkı edıyorEki Görüntüle 2580480
Egzersizden yarım saat önce filtre kahve içmek yağ yakımını artırıyormuş. Türk kahvesine alışkınsanız o da filtre kahve sayılır.
Biri şikayet ederse diye o sorumluluğu almak istemiyorlarama benim intoleransım var, 1 tanecik mantı yesem, ya da köfte onu hissederim. Bunlar dokunmuyor, gluten içeriği çok az diye umut ediyorum.
Marco dan karabuğday filizi unu aldım, o glutensiz meselaa, ama pahalılar yaa.
afıyet olsun aynen lımonlu su ıcerek cok ıyı yapıyorsun ben gune yarım lıtre lımonlu su ıcerek baslıyorum
en yuksek c vıtamını bıberde var kırmızı bıberden 1 tane yersen gunluk alman gereken c vıtamınını alırsın :)
regl ıcın sıcak su torbası bana ıyı gelıyor bırde gaz yapıcı seyler yıyıp ıcme daha cok bıtkı cayları ıc mesela papatya cayı adacayı hem kasları gevsetır hem ödem attırıcı etkısı var
ben o yuzden hep dıyorum ya ustunde dogal yazsa bıle marketde satılan hıcbırseyı almayın evde herseyı kendınız yapın dıye :) bır urun pakete gırdıgı an glutenlıdır ne olursa olsun
dogru :) hatta basıt bır alısverıse cıkarken bıle kahve ıcer cıkarsan yarım kg verdıgını gorursun gercekten hızlandırıyor ve etkı edıyor
fıltre kahve ve turk kahvesının idrar sokturucu ozellıgı de oldugundan kahve ıcınde bolca su da ıcmek lazım ama
ben cok kahvecıyım gunde 1 lıtreye yakın kahve ıcıyorum gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum
aslında benım tansıyonum hep dusuktur bende oynatmıyor acıkcası tansıyonu
artık haftasonu bakıcammmmmm
limonsu düşük tansiyonlarda iyice düşürüyorrrr
aman dün baya inceledim markete unlarıııııı
hepsindeee yazıyor gluten içeriyor diyee e
aynen valla yokkız 1 lt kahve nedirrrrrrrrr
seninde içeeklerde ayarın yok gibiiii
Ben de çok seviyorum ama dişlerimde leke yapıyor. Dişlerim bembeyazdı sararmaya başladı kahveden dolayı.dogru :) hatta basıt bır alısverıse cıkarken bıle kahve ıcer cıkarsan yarım kg verdıgını gorursun gercekten hızlandırıyor ve etkı edıyor
fıltre kahve ve turk kahvesının idrar sokturucu ozellıgı de oldugundan kahve ıcınde bolca su da ıcmek lazım ama
ben cok kahvecıyım gunde 1 lıtreye yakın kahve ıcıyorum gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum
aslında benım tansıyonum hep dusuktur bende oynatmıyor acıkcası tansıyonu
benım tansıyon hep 10-7 :)
ıcmeden oncede oyleydı
ama dokunan vardır mutlaka
market komple gluten kokuyor zatenbırde o nohut unu gıbı seyler suda bekletıldı mı bılınmıyor oyuzden rıske atmaya degmez evde gercekten cok basıt yapımı
aynen valla yoksıvı tuketımım cok kacamak yapmamak ıcın mıdeyı doldurmak bunun ıcın de sıvı almaya basladım evet ıse yaradı hatta ekstra kılo verdırıp vucut da sıkılastırdı ama gel gor kı yururken lıkırdıyorum
Ben de çok seviyorum ama dişlerimde leke yapıyor. Dişlerim bembeyazdı sararmaya başladı kahveden dolayı.
Bir de bu doktor şey yazmıştı filtre kahve içenlerde meme kanserinin daha az görüldüğüne dair araştırma varmış. Nescafe değil ama tam tersi nescafe içenlerde de daha fazla görülmüş.
evet dogru benımde dıslerım sarardı baya her sene dıs hekımınde leke temızlıgıne gıtmek zorunda kalıyorum ama bazı lekeler cıkmamaya basladıBen de çok seviyorum ama dişlerimde leke yapıyor. Dişlerim bembeyazdı sararmaya başladı kahveden dolayı.
Bir de bu doktor şey yazmıştı filtre kahve içenlerde meme kanserinin daha az görüldüğüne dair araştırma varmış. Nescafe değil ama tam tersi nescafe içenlerde de daha fazla görülmüş.
N nscckts kan değerlerim hemeglo
evet geçen yaptım kuru faSULYE EKMEği kolay oldu heçte zorlanmadımmmm
ya tansiyon benım kan değerlerim düşük olduğu için daha çok etkiliyorrr
50 ve üstü olması gereken değerler daha 13-lerde sürünüyorrrrrr
ay kızzz rahatsızz olur insnann wc ile akrabasındır artıkk
bende günlük 3,5 lt su içerimmmm
Zaten içinde bir sürü şey var. Kahve bile değil diyorlar Nescafe için.nescafede ne kadar doğru bilmiyorum göbek bölgesinde yağlnamayı çoğaltıyormuşşş
Benzer şeyi yazmisiz Nescafe içinevet dogru benımde dıslerım sarardı baya her sene dıs hekımınde leke temızlıgıne gıtmek zorunda kalıyorum ama bazı lekeler cıkmamaya basladı
nescafe kahve degıl zaten ... ıcınde kahveyı mıkroskopla ararız bırazdan ıcerıgını paylasırım nescafenın o cok zararlı aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?