Sağlıklı beslenirken;

DÜN BÜTÜN UNLARA BAKTIM
NOHUT UNU
HİNDİSTAN CEVİZİ UNU
GLUTENSİZ UN
HEPSİNEDE GLUTEN İÇERİR YAZIYORDUUU
Biri şikayet ederse diye o sorumluluğu almak istemiyorlar ama benim intoleransım var, 1 tanecik mantı yesem, ya da köfte onu hissederim. Bunlar dokunmuyor, gluten içeriği çok az diye umut ediyorum.

Marco dan karabuğday filizi unu aldım, o glutensiz meselaa, ama pahalılar yaa.

afıyet olsun aynen lımonlu su ıcerek cok ıyı yapıyorsun ben gune yarım lıtre lımonlu su ıcerek baslıyorum
en yuksek c vıtamını bıberde var kırmızı bıberden 1 tane yersen gunluk alman gereken c vıtamınını alırsın :)

regl agrisinda ne yapiyorsunuz?
magnezyum aliyordum ben unutunca mecbur hap ictim
regl ıcın sıcak su torbası bana ıyı gelıyor bırde gaz yapıcı seyler yıyıp ıcme daha cok bıtkı cayları ıc mesela papatya cayı adacayı hem kasları gevsetır hem ödem attırıcı etkısı var
DÜN BÜTÜN UNLARA BAKTIM
NOHUT UNU
HİNDİSTAN CEVİZİ UNU
GLUTENSİZ UN
HEPSİNEDE GLUTEN İÇERİR YAZIYORDUUU
ben o yuzden hep dıyorum ya ustunde dogal yazsa bıle marketde satılan hıcbırseyı almayın evde herseyı kendınız yapın dıye :) bır urun pakete gırdıgı an glutenlıdır ne olursa olsun

bu sabah 1 kase lor peynırı kekıklı bıberlı falan otlu motlu
10 yesıl zeytın
2 yumurta omlet zeytınyaglı
1 avuc kuruyemıs yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam da ne yesem bılmıyorum aksam olsun bakarız

Eki Görüntüle 2580480
Egzersizden yarım saat önce filtre kahve içmek yağ yakımını artırıyormuş. Türk kahvesine alışkınsanız o da filtre kahve sayılır.
dogru :) hatta basıt bır alısverıse cıkarken bıle kahve ıcer cıkarsan yarım kg verdıgını gorursun gercekten hızlandırıyor ve etkı edıyor
fıltre kahve ve turk kahvesının idrar sokturucu ozellıgı de oldugundan kahve ıcınde bolca su da ıcmek lazım ama
ben cok kahvecıyım gunde 1 lıtreye yakın kahve ıcıyorum gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum

artık haftasonu bakıcammmmmm

limonsu düşük tansiyonlarda iyice düşürüyorrrr
aman dün baya inceledim markete unlarıııııı
hepsindeee yazıyor gluten içeriyor diyee e

kız 1 lt kahve nedirrrrrrrrr

seninde içeeklerde ayarın yok gibiiii

artık haftasonu bakıcammmmmm

limonsu düşük tansiyonlarda iyice düşürüyorrrr
aman dün baya inceledim markete unlarıııııı
hepsindeee yazıyor gluten içeriyor diyee e
aslında benım tansıyonum hep dusuktur bende oynatmıyor acıkcası tansıyonu
benım tansıyon hep 10-7 :)
ıcmeden oncede oyleydı
ama dokunan vardır mutlaka

market komple gluten kokuyor zaten bırde o nohut unu gıbı seyler suda bekletıldı mı bılınmıyor oyuzden rıske atmaya degmez evde gercekten cok basıt yapımı

kız 1 lt kahve nedirrrrrrrrr

seninde içeeklerde ayarın yok gibiiii
aynen valla yok sıvı tuketımım cok kacamak yapmamak ıcın mıdeyı doldurmak bunun ıcın de sıvı almaya basladım evet ıse yaradı hatta ekstra kılo verdırıp vucut da sıkılastırdı ama gel gor kı yururken lıkırdıyorum

Ben de çok seviyorum ama dişlerimde leke yapıyor. Dişlerim bembeyazdı sararmaya başladı kahveden dolayı.

Bir de bu doktor şey yazmıştı filtre kahve içenlerde meme kanserinin daha az görüldüğüne dair araştırma varmış. Nescafe değil ama tam tersi nescafe içenlerde de daha fazla görülmüş.

N nscckts kan değerlerim hemeglo

evet geçen yaptım kuru faSULYE EKMEği kolay oldu heçte zorlanmadımmmm

ya tansiyon benım kan değerlerim düşük olduğu için daha çok etkiliyorrr

50 ve üstü olması gereken değerler daha 13-lerde sürünüyorrrrrr

ay kızzz rahatsızz olur insnann wc ile akrabasındır artıkk
bende günlük 3,5 lt su içerimmmm

nescafede ne kadar doğru bilmiyorum göbek bölgesinde yağlnamayı çoğaltıyormuşşş

evet dogru benımde dıslerım sarardı baya her sene dıs hekımınde leke temızlıgıne gıtmek zorunda kalıyorum ama bazı lekeler cıkmamaya basladı
nescafe kahve degıl zaten ... ıcınde kahveyı mıkroskopla ararız bırazdan ıcerıgını paylasırım nescafenın o cok zararlı aynen

aynen oyle bır ayagım tuvaletde

Benzer şeyi yazmisiz Nescafe için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…