Sağlıklı beslenirken;

naptin sen yine samsonn.
o Kadar kestane yenir mi ya birazda bana gönderseydin
Rezalet, her alışımda bu son, sezonu kapatıyorum diyorum sonra başka markette girdiğimde ouuuu kocamanmış bunlar, pırıl pırıl, çıtır çıtır ne güzel gider diye kendimi kestane seçerken buluyorum. Hayır dün akşam eve girdiğimde o kadar tokdum ki, ama aldıysam illa yenilecek o, yoksa varlığı beni rahatsız ediyor. 8 de kestane yedim, bir de evdeki muzu kullanayım, ham kakao yu deneyeyim diye kek yaptım. Onu da biraz yedim.

Çok yemem gibi bi sorunum yok benim neyse ki istesemde cıks

yasemin nasılsın. naber kız .
oğluş nasıl . kaç yaşında . kaça gidiyor . üni sınavlarına mı hazırlanıyor yoksam.
şükür cnım iyiyim sen nasılsın
oğlan 18 olacak bir kaç ay sonra inş.
evet bu yıl sınava hazırlanıyor

o bir dönemdi demek ki ve atlattin.
cok zararli, canimiz istiyor bazen ama ben kendimi frenliyorum.
21 gün kurali tüm bagimliliklar icin gecerli

o bağımlılıklardan kutulmak içi 3*21 imiş öyle diyorrrrrlar canım

Samsonn dün nohut unu alacaktımm migrostannn ama doğal yazıyor ama içindekiler diye yazan birşey olmayınca içime sinmedi artık hafta sonu bir yer var ora gidip alıcamm
Yok , o normal un reyonunda satılanları alma. Ben de bir kez fasulye unu aldım. Kullanamadım. Belki macro da iyi markalar olabilir.

Ben organik pazardan, ya da avmlerde organik dükkan satan yerlerden alıyorum. Şu:

Çok seviyorum

Mat ama bayadır yaptıgımdan zor seviyelerdeyim bazen eşime bir iki basit hareket gosteriyorum rolap gibi onu bile yapamiyor yapılmaz ki bu diyor

KANIMCA mat daha etkili ben de 4 yıl kadar yaptımmmm spor bir hayatımın parcası idi

ama şimdi sadece günlük 1 ile 1,5 saat arası yürüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…