insallah gecer canimHayırlı cumalar herkese bu arada
Eveeet, ben de gördüm ilk fırsatta denicem. Buğday patlağına benzerse harika olur
Ne sınavı? Allah zihin açıklığı versin, süper geçer inşallah.
3 güne yeniden tartıl, bak geçicek o fark kesin
Rezalet, her alışımda bu son, sezonu kapatıyorum diyorum sonra başka markette girdiğimde ouuuu kocamanmış bunlar, pırıl pırıl, çıtır çıtır ne güzel gider diye kendimi kestane seçerken buluyorum. Hayır dün akşam eve girdiğimde o kadar tokdum ki, ama aldıysam illa yenilecek o, yoksa varlığı beni rahatsız ediyor. 8 de kestane yedim, bir de evdeki muzu kullanayım, ham kakao yu deneyeyim diye kek yaptım.naptin sen yine samsonn.
o Kadar kestane yenir mi ya birazda bana gönderseydin
Sağol canım, benim her cuma neredeyse sınavım var yazılım bilimi okuyorum şu an... sen her cuma bana iyi dileklerini sunNe sınavı? Allah zihin açıklığı versin, süper geçer inşallah.
Aaa ne güzel yaa, süper yapmışsın. Tabii ki dua ederim. Bütün soruları şıp diye büyük bir zevkle cevapla inşallahSağol canım, benim her cuma neredeyse sınavım var yazılım bilimi okuyorum şu an... sen her cuma bana iyi dileklerini sun
Çok yemem gibi bi sorunum yok benim neyse kiRica ederim canım. Karabuğdayın tüketimi çok kolay; max 10 dk ya pişiyor. Haşladıktan sonra her türlü salataya ekleyip daha doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. Dolmalara, corbalara da pirinç yerine iyi bir alternatif. Bu resimde ki kavrulmuş olanı. Çiğ olanı da ıspanak, pırasa gibi yemeklere çok güzel oluyor, çünkü kremamsı bir öz bırakıyor
Bibibella
Kinoa da spordan sonra iyi olabilir. Çünkü bol aminio asit içeriyor. Kısırı süper oluyor. Ama dikkat et, çok tüketme. Yerken anlamıyorsun, sonrasında acayip tok tutuyor ve midede uzun süre kalıyor. Çöker kalır yani
Parol içiyorum kesmiyor regl yi bide sıcak su torbası iyi geliyorregl agrisinda ne yapiyorsunuz?
magnezyum aliyordum ben unutunca mecbur hap ictim
agri kesici icmeden bende bazen dayanamiyorum.Parol içiyorum kesmiyor regl yi bide sıcak su torbası iyi geliyor
şükür cnım iyiyim sen nasılsınyasemin nasılsın. naber kız .
oğluş nasıl . kaç yaşında . kaça gidiyor . üni sınavlarına mı hazırlanıyor yoksam.
o bir dönemdi demek ki ve atlattin.
cok zararli, canimiz istiyor bazen ama ben kendimi frenliyorum.
21 gün kurali tüm bagimliliklar icin gecerli
Çok güzel yaa, insanın boyu bile uzar pilateslee, hiç bırakmaaaPilates için hazırlanıyorum
Pilates için hazırlanıyorum
Yok , o normal un reyonunda satılanları alma. Ben de bir kez fasulye unu aldım. Kullanamadım. Belki macro da iyi markalar olabilir.Samsonn dün nohut unu alacaktımm migrostannn ama doğal yazıyor ama içindekiler diye yazan birşey olmayınca içime sinmedi artık hafta sonu bir yer var ora gidip alıcamm
Yok , o normal un reyonunda satılanları alma. Ben de bir kez fasulye unu aldım. Kullanamadım. Belki macro da iyi markalar olabilir.
Ben organik pazardan, ya da avmlerde organik dükkan satan yerlerden alıyorum. Şu:
Eki Görüntüle 2580465
Eser miktarda gluten içerir yazısını şimdi farkettim yalnıztamam canım bu şekilde bakıcammm
Çok seviyorumÇok güzel yaa, insanın boyu bile uzar pilateslee, hiç bırakmaaa
Mat ama bayadır yaptıgımdan zor seviyelerdeyimnasıl güzel bir spor plates bütün kaslarını hissediyorsun
mat
aletli mi yapıyorsun
Eser miktarda gluten içerir yazısını şimdi farkettim yalnızve buzdolabında muhafaza edilmeliii kısmını daaa
Çok seviyorum
Mat ama bayadır yaptıgımdan zor seviyelerdeyimbazen eşime bir iki basit hareket gosteriyorum rolap gibi onu bile yapamiyor yapılmaz ki bu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?