Sağlıklı beslenirken;

Sabah bunu yaparsanız hem çok sağlıklıymış, hem de gün içinde bomba enerjik oluyormuşsunuz.

Ben çok nadir kahve tüketiyorum ama ilk fırsatta deneyeceğim.

Eki Görüntüle 2580571
Hindistan cevizi yağını nereden alıyorsun. Ben cilt bakımı için almayı düşünüyordum da kahvenin içinde hiç düşünmemiştim

Hindistan cevizi yağını nereden alıyorsun. Ben cilt bakımı için almayı düşünüyordum da kahvenin içinde hiç düşünmemiştim
Organik market, ya da pazardan :) Watson ve gratisde bile var. Marketlerde de görüyorum ama onlar genelde organik değil.

Tadı çok güzel. Tereyağı gibi tüketilebilir.

Organik market, ya da pazardan :) Watson ve gratisde bile var. Marketlerde de görüyorum ama onlar genelde organik değil.

Tadı çok güzel. Tereyağı gibi tüketilebilir.
Aynen dimi sana sormuştum ben hatta watsonsdan alıyorum demiştin benim aldıgım aktardan dı ama yemek mümkün değildi bende hala alıcam çok beğenirim ekmek üstüne sürer sürer yerim diye şey etmiyom

Aynen dimi sana sormuştum ben hatta watsonsdan alıyorum demiştin benim aldıgım aktardan dı ama yemek mümkün değildi bende hala alıcam çok beğenirim ekmek üstüne sürer sürer yerim diye şey etmiyom
Eveeet, sen sormuştun. Hakketen ben de internette bir kere sipariş ettim, üzerinde ki etiketi bile tuhafdı...hiç tadına bakmadım. Bu organik aldıklarım misler gibi kokuyor.

Yulaf ekmeğinin üzerine sürüp birazda rafine şekersiz reçelle gömüyordum eskiden.

Yağ peynir ekmek fiks tatlı tuzlu karıştirmayı sevmiyorum allahtan hoş ben kahvaltıda tatlı şeyler yemeyide sevmiyorum neyse ki mesela eskiden tahin pekmezde hiç yemezdim şimdi yiyorum onu

Yağ peynir ekmek fiks tatlı tuzlu karıştirmayı sevmiyorum allahtan hoş ben kahvaltıda tatlı şeyler yemeyide sevmiyorum neyse ki mesela eskiden tahin pekmezde hiç yemezdim şimdi yiyorum onu
aa peynir ile balı hiç denemedin mi? taze ekmek, peynir, en üste bal..o nasıl güzellik ama ekmek yemiyoruz artık tabi

aa peynir ile balı hiç denemedin mi? taze ekmek, peynir, en üste bal..o nasıl güzellik ama ekmek yemiyoruz artık tabi
Noo asla yemem buna üzülmeli mi sevinmeli mi bilmiyorum :) yereyağ bal bile sevmem balı zaten bizim köy balını seviyorum bu kestane balı 0 glikoz acımsı böyle (rize)

20 mi az önce aldım kilosu 4 lira

Hain Mihoo, terketti bizi.

BDV de çok nadir yorumlarına denk geliyorum, hani sınavları falan vardı ya, acaba iş mi değiştiriyor ki?

Mihail Zoscenko bi el salla yaaaw.
Kızlarımmm burdayım ya bana bildirim gelmiyor konudan neden acaba, sayfalarca yazılmış üstelik
Annem geçen hafta ameliyat oldu ani oldu biraz, birkaç gün yattık hastanede şimdi de gelen giden çok oluyor.
Samsonum iş değiştirmek için değil de burs başvurusu yaptım ydışı master için şubat sonunda sınav var dua edin bana nolur :) gerçi master yapınca sanayiye geri dönecem
Fazla giremiyorum ama okuyacam şimdi sayfaları sizi çoook özledim.
Nisam limonlu suya devam kilom stabil arz ederim :))

Aneemmm nereye gidiyiiiin? Caniiim herşey gönlünce olsun inşallah. İnşallah olur master işin, gurbet ellerden bizlere artiz artiz fotolar atarsin Rabbim zihin açıklığı versin, en birinci sen ol sınavda, bizleri de haberdar etmeyi unutma
Anneciğin iyi değil mi? Çok geçmiş olsun, Allahım acil sifalar versin. Başınızdan eksik etmesin.

Annem şükür iyi samsonum dizinden ameliyat oldu, artık yürüyemez olmuştu gerekliydi yani. Biraz iyileşme süreci olacak ama normal o da.

Daha bi yere gidemiyorum yaw sınavı geçemezsem oturacağım aşağı :)) bi taraftan da okul başvuruları yapacağım. Sınavı geçemezsem başvurular da boşa gidecek :) Aman en birincilikte falan gözüm yok yetecek kadar puan alayım yeter, hem bi listede en iyi veya en kötü olmamak lazım ortalar iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…