Sağlıklı beslenirken;

vallahi benim acıkmıyor .
acıksam tabak tabak yerim .
o dönemlerim de oldu ama son 1 aydır hele . hiç öyle tabak tabak yiyemiyorum . bulantı geliyor .

benim dun akşam yimek

brokoli haşlamıştım .
zeytin yağı döktüm . kızarttım çok az . hiç çevirmeden .
yumurta kırdım .
karabiber .
mis gibi oldu .
keşke resim çekseydim .

gerçi bu sabah da aynısını yaptım . işe getirdim . öğlende yerim .
bol karabiberli.

ve akşam . 1 avuç fındık . biraz fıstık. tahin pekmez ve az ekmek . sabah yaptığım waffledan az kalmıştı . sarellealı . onu yedim .
yarı süt yarı su ile kahve.
çay çay çay .

bu sabah kahvaltım . 2 yemek kaşığı tahin pekmez . 1 dilim ekmek
1 bardak ayran

meyve olarak öğlen 1 greyfurt yiycem .
her güne yiyorum 1 tane.

ve her gün 1 limon sıkıp içiyorum . suyuma.
çünkü kış geldi ve kar yağıyor bir kaç gündür . c vitaminini meyveden sebzeden almak lazım . dimi.

siz neler yediniz .

kilon cok cok iyi
daha fazla zayiflamak mi istiyorsun?
hayır zayıflamak istemiyorum .
istediğim kiloya ulaştım 2 yıl kadar oldu sanırım .
3. doğum sonrası aldığım kiloyu vermek için bildirim yaptığım bi yer var . her gün yazıştığımız . dertleştiğimiz vs .
2. doğumu yaptığımda da doğum kilomu vermek için oraya yazmıştım . 9 yıla yakın oldu oraya yazalı.
hala devam . alışkanlık .
doğum kilosu demeyeyim de . hamilelikte kilo almadım öyle. normal sınırlarda . 11-12 kilo
ama emzirme döneminde aldım . her çocukta aynı oldum . emzirme dönemi abur cubur , cikolata , bisküviye alıştım ve uzun yıllar bırakamadım . 2 yıl kadar . her doğum sonrası aynı oldum .

bravo tebrik ediyorum ne güzel vermissin kilolari,
hamilelikte de almamissin fazla.
anladim, tatliya bir baslayinca birakamiyorsun yani sekerin düsüyor tekrar ve canin yine bir seyler yemek istiyor.
söyle bir hafta dayansan bir daha istemiyorsun.
aslinda 21 gün olmali.

Saol canım güzel görünüyor salatan yakışmış
Rica ederim canım. Karabuğdayın tüketimi çok kolay; max 10 dk ya pişiyor. Haşladıktan sonra her türlü salataya ekleyip daha doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. Dolmalara, corbalara da pirinç yerine iyi bir alternatif. Bu resimde ki kavrulmuş olanı. Çiğ olanı da ıspanak, pırasa gibi yemeklere çok güzel oluyor, çünkü kremamsı bir öz bırakıyor

Bibibella

Kinoa da spordan sonra iyi olabilir. Çünkü bol aminio asit içeriyor. Kısırı süper oluyor. Ama dikkat et, çok tüketme. Yerken anlamıyorsun, sonrasında acayip tok tutuyor ve midede uzun süre kalıyor. Çöker kalır yani

evet . haklısın . 21 gün kuralı diye bir şey var .
ama ben artık abur cubur yemiyorum öyle. paket paket yerdim . öğlen yemeği yemezdim . 2 paket kremalı bisküvi ya da biskireem yerdim .
akşam yemeği de yemek istemezdim . böyle şeyler yerdim .
bana kilo aldıran şeyler bunlardı. alışkanlık , bağımlılık gibi.
kurtuluyorum aburcuburdan ama doğumdan sonra 2 yıl geçiyor , öyle.

geçen nette gördüm . denedin mi bilmiyorum . patlatıyorlardı karabuğdayı.
tencerede kavrulunca patlıyormuş . üzerine çikolata eritip dökünce . soğuyunca patlaklı çikolata yaptılar .

Hızlı hızlı verip hızlı hızlı almak istiyor zaar
Bu kadar kasma bence kestane ve muz candır olsa olsa ödem olur kilo nooo bakma kilo vermek zor olduğu kadar almakta zor aslında
İşte normal insan evladı gibi yesem, dün akşam yine 25-28 tane yedim galiba.

Ben de ayar yok. Ya hep ya hiç.

o bir dönemdi demek ki ve atlattin.
cok zararli, canimiz istiyor bazen ama ben kendimi frenliyorum.
21 gün kurali tüm bagimliliklar icin gecerli

Hayırlı cumalar herkese bu arada

geçen nette gördüm . denedin mi bilmiyorum . patlatıyorlardı karabuğdayı.
tencerede kavrulunca patlıyormuş . üzerine çikolata eritip dökünce . soğuyunca patlaklı çikolata yaptılar .
Eveeet, ben de gördüm ilk fırsatta denicem. Buğday patlağına benzerse harika olur
Bibibella bibiii kizzz yarın sınavım uyuyamiyom vur enseme iki tokat bayılt beni

Ne sınavı? Allah zihin açıklığı versin, süper geçer inşallah.

kizlar Günaydin regl oldum ve hooop kilom 63,9

3 güne yeniden tartıl, bak geçicek o fark kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…