vallahi benim acıkmıyor .kızlar yemek yemeye cekınmeyın omrunuzun sonuna kadar salata yenmez
oturun yıyın et yıyın 2 tabak kuru fasulye korkmayın saglıklı sekılde yemek yıyın son gunlerde hep salata dolasıyor bu sayfada gozunuzu seveyım hıc mı karnınız acıkmıyor
kilon cok cok iyibenim kilo bu sabah 52.1
cuma günü başka bi sayfada kilo bildirim günü de . ondan tartıldım .
benim kilo bu sabah 52.1
cuma günü başka bi sayfada kilo bildirim günü de . ondan tartıldım .
canim evet ödemdir biliyorum ama su hashimoto da beni acayip yoruyor, o da ödem yapiyor zaten.haydı gözün aydın benımde olmam lazımmm
o kilo değil ödemdir canım
hayır zayıflamak istemiyorum .kilon cok cok iyi
daha fazla zayiflamak mi istiyorsun?
yasemin nasılsın. naber kız .günaydın kızlarrrrr
hayırlı cumalarınızz olsunnnn
bravo tebrik ediyorum ne güzel vermissin kilolari,hayır zayıflamak istemiyorum .
istediğim kiloya ulaştım 2 yıl kadar oldu sanırım .
3. doğum sonrası aldığım kiloyu vermek için bildirim yaptığım bi yer var . her gün yazıştığımız . dertleştiğimiz vs .
2. doğumu yaptığımda da doğum kilomu vermek için oraya yazmıştım . 9 yıla yakın oldu oraya yazalı.
hala devam . alışkanlık .
doğum kilosu demeyeyim de . hamilelikte kilo almadım öyle. normal sınırlarda . 11-12 kilo
ama emzirme döneminde aldım . her çocukta aynı oldum . emzirme dönemi abur cubur , cikolata , bisküviye alıştım ve uzun yıllar bırakamadım . 2 yıl kadar . her doğum sonrası aynı oldum .
yok aslında yasemincim . kilo korumaktan öte beslenme alışkanlığım bu kiloda sabit kalmama neden oluyor . ne ileri ne geri.selam canım
sen hep aynı kilodasın canım bildim bileli maşallahh
hep formunu koruyan kadınnnn
Rica ederim canım. Karabuğdayın tüketimi çok kolay; max 10 dk ya pişiyor. Haşladıktan sonra her türlü salataya ekleyip daha doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. Dolmalara, corbalara da pirinç yerine iyi bir alternatif. Bu resimde ki kavrulmuş olanı. Çiğ olanı da ıspanak, pırasa gibi yemeklere çok güzel oluyor, çünkü kremamsı bir öz bırakıyorSaol canım güzel görünüyor salatan yakışmış
evet . haklısın . 21 gün kuralı diye bir şey var .bravo tebrik ediyorum ne güzel vermissin kilolari,
hamilelikte de almamissin fazla.
anladim, tatliya bir baslayinca birakamiyorsun yani sekerin düsüyor tekrar ve canin yine bir seyler yemek istiyor.
söyle bir hafta dayansan bir daha istemiyorsun.
aslinda 21 gün olmali.
geçen nette gördüm . denedin mi bilmiyorum . patlatıyorlardı karabuğdayı.Rica ederim canım. Karabuğdayın tüketimi çok kolay; max 10 dk ya pişiyor. Haşladıktan sonra her türlü salataya ekleyip daha doyurucu bir yemeğe dönüştürebilirsin. Dolmalara, corbalara da pirinç yerine iyi bir alternatif. Bu resimde ki kavrulmuş olanı. Çiğ olanı da ıspanak, pırasa gibi yemeklere çok güzel oluyor, çünkü kremamsı bir öz bırakıyor
İşte normal insan evladı gibi yesem, dün akşam yine 25-28 tane yedim galiba.Hızlı hızlı verip hızlı hızlı almak istiyor zaar
Bu kadar kasma bence kestane ve muz candır olsa olsa ödem olur kilo nooo bakma kilo vermek zor olduğu kadar almakta zor aslında
o bir dönemdi demek ki ve atlattin.evet . haklısın . 21 gün kuralı diye bir şey var .
ama ben artık abur cubur yemiyorum öyle. paket paket yerdim . öğlen yemeği yemezdim . 2 paket kremalı bisküvi ya da biskireem yerdim .
akşam yemeği de yemek istemezdim . böyle şeyler yerdim .
bana kilo aldıran şeyler bunlardı. alışkanlık , bağımlılık gibi.
kurtuluyorum aburcuburdan ama doğumdan sonra 2 yıl geçiyor , öyle.
naptin sen yine samsonn.İşte normal insan evladı gibi yesem, dün akşam yine 25-28 tane yedim galiba.
Ben de ayar yok. Ya hep ya hiç.
Eveeet, ben de gördüm ilk fırsatta denicem. Buğday patlağına benzerse harika olurgeçen nette gördüm . denedin mi bilmiyorum . patlatıyorlardı karabuğdayı.
tencerede kavrulunca patlıyormuş . üzerine çikolata eritip dökünce . soğuyunca patlaklı çikolata yaptılar .
kizlar Günaydin regl oldum ve hooop kilom 63,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?