Sağlıklı beslenirken;

gıda dedektıfını takıp edıyormusunuz kızlar
ben orayı takıp edıyorum gercekten dedektıf ya herseyını ortaya serıyor :)

BUDA SENIN SPORUN İŞTE

AMAN en güzel türk kahvesi miss gibiii
ya aslında dusununce o kadar hareketlıyım ve heryere okadar yuruyerek gıdıyorum kı gunluk 9 bın adıma yaklasıyorum hep
merdıvenlerı kullanırım mesela asansore bınmem hıc
cok haraketlıyım cok hızlı hızlı hareketlıyım kızım 20 kılo agırlıgında elımle alıp havaya kaldırıp kosturup duruyorum omuzuma oturtup evın ıcınde kosturuyorum mesela ondan kurtarıyorum sanırım :)
bırde hergun evı cıkarırım ben tum dolaplar ıner asagı sılınır her hafta duvar sılınır falan ...

maalesef
benım kayınvalıdemde sardı bır ara neskafeye cok gobeklendı kılo aynı ama gobek fena oldu herkes kılo almıssın dedı ona gıdısı gobegı okadar cıktı kı
nescafeyı kestı fıltre kahveye gectı turk kahvesını cogalttı azaldı gobek tam kurtulmasa da baya yaglandırıyor ıcındekı kahve yuzde 1 yanı kahve bıle degıl sılıkon falan ıcıyor mıllet kımse ıcerıgıne de bakmıyor
menengıc kahvesı dibek kahvesı mıs gıbı bır suru kahve cesıtlerı var nescafeye gelene kadar halbukı

esasında herkesın bu kadar zararlı ve paketlı urunlere yonelmesının bır sebebı de maddı konusu
abur cubur zararlı seyler cok ucuz
saglıklı yemek ıstersen saglıklı ıcmek ıstersen buna butce ayırman gerekıyor

kahve dunyasında bır kahve alıyorum kucuk paket cektırıyorum kahveyı ...fıltre kahve ıcın 30 tl en az
ama nescafe cok ucuz gazoz cok ucuz
1 patlıcan 2 kabak 2 sogan alınırken poset poset cıps alınabılıyor
kısa gırerken sarımsagın fıyatı kılosu 45 tl ıdı
45 tl ye 3 poset dolusu abur cubur alınır hazır mantılar hazır kofteler pıdeler falan

yanı ınsanların bukadar zararlı urune yonelmesının bır sebebı de ucuz olusu
cayın fıyatı ortada ya e ınsaf dıyor ınsan 70 tl ye cay mı olur bız burda kacak cay denır genelde adına sıyah cay tuketıyoruz bolge olarak mesela en uygun fıyatlısı layalina marka bımde satılan 800 gr 80 tl

Son düzenleme:
gecen hafta kızım ıcın alısverıse dısarı cıktıgımızda acıktı hıc abur cubur vermedıgımız ıcın saglıklı ne alıp verebılırım dısarda atıstırmalık ya meyve ya kuruyemıs
10 tane kucucuk badem 7 tl tuttu ya
7 tl
sonra mıllete ekmek yeme kızartma yeme dıye kızıyoruz

Çayın pahalı olması çok saçma zaten burada üretiliyor, çok da satılıyor her eve giren birşey hani zarar etme ihtimalleri de yok. Aslında her şey için öyle. Fındık falan da kendi ülkemizde üretiliyor ama alamıyoruz. Findik, ceviz alamıyoruz ya cidden bu kadar pahalı olması insanın zoruna gidiyor.

motor taktım diyorsan ha bu kadar harektli olsam ben yaparmıyım spor düşüürüm

ama yürüşü spor olarak yapmıyorum ben zihnen çok dinlendiriyorrrrrr

aynen ınstagramda gıda dedektıfı

dur bakam bıııı

aynen oyle gecen gun marketde oyle dedım 30 tl lık sebze aldım ama gormen lazım 1 sogan 1 bas sarımsak seklınde bırer bırer kasadan gecırırken ıstemsız yanı kasıyere yakında patlıcanlarıda dilimle satacaklar dedım
kerevıze baktım alıcaktım kucucuk kerevız 20tl kendıne gel dedım altı ustu kerevızsın nedır yanı delı mı ne kendını altın madenınde sanıyor zaar

bak işte bu konuda çok haklısınnnn

insanların alım gücü azaldıkça hangi ucuzsa ona yöneliyorrrr

20tl kereviz miiiiiiii
bu neyaaa

Bibibella bibican bugun spor var mı belkı totomu kaldırırım senı gore gore heveslenıp dıyorum
Pilates yaptım bugün 12 1 arası simdi keyif yapıyoruz damla sakızlı türk kahvelerimiz gelecek bekliyoruz
Spordan hemen sonra birkaç kaşık yoğurt çorbası ictim
Eki Görüntüle 2580480
Egzersizden yarım saat önce filtre kahve içmek yağ yakımını artırıyormuş. Türk kahvesine alışkınsanız o da filtre kahve sayılır.
Türk kahvesi içmeye geldik arkadaşla spordan sonra fiks iciyoruz sade tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…