Sağlıklı beslenirken;

N nscckts canim Merhaba, kulupten ismen tanıyorum seni. Sağlıklı beslenme başlıklari özellikle dikkatimi çeker senin de paylaştığını görünce tıkladım selam vermeden gitmeyeyim dedim. Harika bilgilerle karşılaştım ve doğruluğuna inandığım şeyler de olunca çok sevindim. Senin kadar çok kilo vermedim ama yarisi kadar var. Geçen yılla beraber iki yılda 24 kilo verdim. Cuma diyet takımları da itici gücüm oldu devamlilik sağladı. Protein, sağlıklı karbonhidrat ve sebzelerle vücudumuz gerçekten kendine geliyor ve mutlu oluyor. Tariflerin muhteşemdi çok teşekkür ederim. Bu sayfayı birazdan takibe alacağım inşallah. Kolay gelsin. Unutmadan ben de Gaziantepliyim ismim Meryem. Bursa' da yaşıyorum. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı günlerin olsun.

o degilde söyle doya doya yemeden ölcez.
ben buna yaniyorum

Yok yaa, ben unu ve şekeri çıkardıktan sonra hep tokum, hiç acıkmıyorum. Sen de meyveyi azalt göreceksin.
Biz kendimize bakamıyoruz ama nisa hepimize bakar üstüne de bir posta misafir ağırlar adım gibi eminim :))

Dedim sana Antepee taşınalım, Nisaya komşu olalım diyee.

Bu hızlı halim önceden çok daha yavaş yürüyordum. Ama bugün yokuş çıktım biraz onun da etkisi olabilir.
ya yanlış anlama sakın, ben günde 50 adım atmıyorumdur, çok takdir ettim, sadece tempolu olursa daha çok yakarsın gibi geldi, ondan dedim. Ama yokuş varsa zaten yaktığın kalori çok daha da fazladır görünenden. Helal valla

Yok daha hızlı yürüsem daha iyi olur biliyorum ama bunun da bana faydası oluyor. Ben yediğime sizin kadar dikkat edemiyorum ekmeği tamamen kesemedim kahvaltıda kepekli ekmek yiyorum mesela ama 2 haftada yaklaşık 1,5 kilo verdim, karnimdaki şişlik gitti bence bu yürüyüş sayesinde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…