tamam bu unu bulmaya calisicamEki Görüntüle 2582746 Bu da nohutun poğaça haliHaftanın 2 gününü böyle şeylerle geçirsen 4 -5 gün yumurta sorun değil. Bi sefer omlet yapın, bir seferinde yumurta salatası, ayda 1 pastırmalı falann off off
of arkadas ya biz niye yiyip yiyip Kilo almayangillerden degilizEki Görüntüle 2582749 Bu da yurdum kahvaltısı örneğiii. Atın beni denizlereeeeYulaf fotosu ararken arşivimden çıktı
un mu yapicamYoutube de tarifi var. Nisa da burada paylaşmıştı. Kendin yapsan unu daha da sağlıklı olur, 1-2 gün suda beklet, öyle yap.
Ben sistemi çökerttim, yıllarca sınırsız yedim, ondanof arkadas ya biz niye yiyip yiyip Kilo almayangillerden degiliz
30dan sonrasi zormusBen sistemi çökerttim, yıllarca sınırsız yedim, ondanO kilo almıyorum diyenleri aynı tempo ile yemeye devam edip 35 i devirdikten sonra göreceğiz.
Biz kendimize bakamıyoruz ama nisa hepimize bakar üstüne de bir posta misafir ağırlar adım gibi eminim :))bence biz nisaya gidelim topluca
o bize yapsin biz yiyelim bu isi anca orda cözeriz
kamp kuralim
bende hic süphem yok.Biz kendimize bakamıyoruz ama nisa hepimize bakar üstüne de bir posta misafir ağırlar adım gibi eminim :))
o degilde söyle doya doya yemeden ölcez.
ben buna yaniyorum
Biz kendimize bakamıyoruz ama nisa hepimize bakar üstüne de bir posta misafir ağırlar adım gibi eminim :))
samsonn inanmicaksin ama meyve yemiyorum bugün yedim.Yok yaa, ben unu ve şekeri çıkardıktan sonra hep tokum, hiç acıkmıyorum. Sen de meyveyi azalt göreceksin.
Dedim sana Antepee taşınalım, Nisaya komşu olalım diyee.
Yavaş mı yürüyon sanki?Eki Görüntüle 2582756
Bugün bu kadar yürüdüm. Aslinda 10 bine tamamlasam iyi olurdu ama rüzgar çıktı üşüdüm
Bu hızlı halimYavaş mı yürüyon sanki?
ya yanlış anlama sakın, ben günde 50 adım atmıyorumdur, çok takdir ettim, sadece tempolu olursa daha çok yakarsın gibi geldi, ondan dedim. Ama yokuş varsa zaten yaktığın kalori çok daha da fazladır görünenden. Helal vallaBu hızlı halimönceden çok daha yavaş yürüyordum. Ama bugün yokuş çıktım biraz onun da etkisi olabilir.
Kayısı yeme, onun GI si çok yüksek. Humus mideme oturdu, acayip tokum şu an, ama işten çıkmadan da akşam yemeğimi yemek istiyorum...samsonn inanmicaksin ama meyve yemiyorum bugün yedim.
he kuru meyve yiyorum o var iste.
Yok daha hızlı yürüsem daha iyi olur biliyorum ama bunun da bana faydası oluyor. Ben yediğime sizin kadar dikkat edemiyorum ekmeği tamamen kesemedim kahvaltıda kepekli ekmek yiyorum mesela ama 2 haftada yaklaşık 1,5 kilo verdim, karnimdaki şişlik gitti bence bu yürüyüş sayesinde oldu.ya yanlış anlama sakın, ben günde 50 adım atmıyorumdur, çok takdir ettim, sadece tempolu olursa daha çok yakarsın gibi geldi, ondan dedim. Ama yokuş varsa zaten yaktığın kalori çok daha da fazladır görünenden. Helal valla
tamamKayısı yeme, onun GI si çok yüksek. Humus mideme oturdu, acayip tokum şu an, ama işten çıkmadan da akşam yemeğimi yemek istiyorum...
Çekmem mi çektimBu anı bi foto ile ölümsüzleştireydin bari, koskoca bi sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?